tesko,previse tu ima iskompleksiranih klinaca..:D
+idem na trening,pa malo do grada po neki mobac :D
Printable View
KHL MEDVEŠČAK I SLUŽBENO PRIMLJEN U AUSTRIJSKU LIGU EBEL
Zagrebački klub hokeja na ledu MEDVEŠČAK na današnjoj je radnoj sjednici izvršnog odbora ERSTE BANK EISHOCKEY LIGE i službeno je primljen u istoimenu prestižnu austrijsku hokej ligu. Ovaj izniman uspjeh hrvatskog sporta i hokeja posljedica je odličnih rezultata koje posljednje dvije sezone postižu hokejaši zagrebačkog kluba Medveščak na međunarodnoj razini. Posebice treba istaknuti i sudjelovanje u SLO ligi sezona 2008/2009. tijekom koje je vodstvo Lige mijenjalo i sam pravilnik prvenstva zbog vodećeg Medveščakova mjesta na ljestvici.
Tako se na radost mnogobrojnih ljubitelja hokeja već od slijedeće jeseni u hrvatske domove nakon mnogo godina vraća vrhunski hokej. Utakmice EBEL lige iz Ledene dvorane zagrebačkog Doma sportova uživo će prenositi brojne televizijske i novinarske ekipe iz Hrvatske i inozemstva. EBEL liga okuplja deset vrhunskih klubova iz Austrije, Mađarske, Slovenije, a od ove jeseni i Hrvatske. Ovim se uspjehom hrvatski hokej na velika vrata vraća u elitno svjetsko sportsko društvo.
:respect: :respect: :hrv:
odlicno!!!!!
ošišao se, osjaćam se ko nov... ;)
čekam ručak i ubijam vrijeme surfajući... ;) :D
idem k nekome omrazenijem od imaoca ajfona.. k teti zubarki :-/
išao do tele2 prebacit broj.. za 10 dana stiže 5800XM napokon :spin:
Došao iz škole.
Nosio čak 2 bilježnice i jednu knjigu ;D
O iPhone- u, može Cionn mene zezati i ja njega- ali to je čista zezancija (ja neću (bar za sad ;D) bacati iPhone, a niti će ga on u skorije vrijeme zavoljeti) :)
Hoćeš reći Nokia 5880? :)
http://www.tele2.hr/images/telefoni_nokia_5800.gif
haha.. onda očito 5880 :D nisam uopće primjetio tu grešku :)
Uhh zbilja me oprala ova kiša...Koma, idem do frenda sklepat komp pa se vratim :D
too idem na koncert 7.7 u splitu.. :D :D
Uh kad je 7.7. ... Nakon što ja kupim C702 ;D...
lagano na job... ;)
:wave:
Danas pojeo dvije male pizzete,i prije jednu čokoladu s rižom. Cuvam se za veceras,jer idem na jednu fensi vecericu,a onda izlazak do jutra,jer sutra nema nista od izlaska. Karantena... :)
Vratio se od frenda...
Skurili smo komp ;D
Mislim da nismo trebali imat uključen u komp u struju i sa šarafcigerom čeprkat okolo :D:D
I tako ode 4000 u vjetar :ciljasiuglavusapištoljem:
Bravo :klap: ;D
da se i ja pridružim čestitkama... ;) :klap:
došao s posla, na spavanje, ujutro se radi... ;)
laku noć... :wave:
Uhh hvala ;D;D
Gledam Novu Lovu i divim se idiotima koji tamo zovu...Bio je jedan zadatak da zbroje novcanice na ekranu bilo je tocno 34.60 kn, a ljudi bubaju 3kn, 74.43kn, 21.34kn...koja sramonta...
iz noćne,malo ćornuo a sad u klet brenke prat
p.s prodajem vino...
Dovezao bicikl sa servisa.
Ošišao se.
Odo u Feniks :wave: :)
Prvo na veceri pili vino,pa osli u jedan birc pit iza toga. Znaci vodka bitter,al je nestalo vodke,pa se prebacio na pivu,pa nestalo pive,pa gin tonic,i to je bilo to... Jutros glava puca za popeezdit. Znao sam da ce se to desit,al jbg... :drunk:
Gazda u bircu se nije nadao onolikoj navali... Sad cu ja natrag u krevet,jer su me u 8 probudili,a zaspao sam oko pola 5....