Doso s treninga,popio pivu,pa me zvali na neku intervenciju,ali bilo je lako i jednostavno. Sad cu malo odmorit,pa pod tus... :)
Printable View
Doso s treninga,popio pivu,pa me zvali na neku intervenciju,ali bilo je lako i jednostavno. Sad cu malo odmorit,pa pod tus... :)
bio na trenigu,popapao..a sada cemo vidjeti kako dalje..:)
Nothin' particulary interesting. Boring day. The next two are very interesting :)
Shower time... :wave:
awwww.....za 30 min krecem na azurnu obalu...jedva cekam....pozz svima.....
Uhh ubija me ovaj eurosong...nekak nema neke pjesme koja je "dobra".
Ova od Moldavije mi je presmješna..ni Albanija nije loša, mogli su samo neke bollje plesače ubacit a ne neke klaunove...
Trebali su Albanci baciti koju kuglu sladoleda u publiku ;D;D
Ja sam još uvijek očaran onim bubnjarima :D
A pola muških mi tamo izgledaju "čudno" (liče na "modnog mačka") ;D;D
Hahahah, a ti si lud žorži ;D;D
Ovi iz nizozemske su neki otkačeni, pogotove one bakice za 200 kila u pozadini...:D
Oni bubnjari i mene obaraju sa nogu, al jedino nisam vidio pjesmu Hrvatske, nadam se da je bolja od "Jer još trava nije nikla, tamo di je stala moja štiklaaaaa".
Da, ona kao DJ ;D;D
Bolja je meni ova sadašnja.
A Srbi imaju neku kopiju "štikle"- zove se "cipela" ;D;D Neki klaun pjeva.... Presmješno. ;D
Mani je najbolji za sad onaj Norvežanin koji je ubio gudalo ;D
Baš mi je nekako dobra pjesma, a još bolje to što izvodi na violoni.
Ostali su mi svi skoro bezveze (naravno osim RH :)- makar me ni oni nisu očarali).
A kad sam vidio onog u uskoj majčici i tri ženske oko njega ;D;D
kako je skup ovaj 5800 na tele2, baš se ne isplati uzimat.. a što ću, ne volim vip ni t-mobile :-/
Pa, zato postoji super sim (a i imaš ga za kojih 20 kuna na internetu s besplatnom dostavom- ako te zanima, na pm (ne prodajem ja, samo ne znam da li smijem staviti link)).
Eto, prošli smo :bigjump:
Kako mi je dobra ova. :)
Odo spavati :wave:
a što oglasnik, kad želim uzeti pretplatu kod njih? :) jeftiniji su puno od vipa..
tako da mi dođe na isto uzimao u oglasniku ili u tele2 pretplata..
ne treba mi super sim..
došao doma s posla...
spavanje... ;)
:wave:
Jutro :) .............
Može li itko imati iPhone na ovom forumu bez da postane most hated ;D?
jutro... ;)
Pozdraf :)
Meni Ukrajina sinoć bila najbolja :D
Norveška - ništa specijalno, malo su preizvikani.
Super da je i Hrvatska prošla.
Samo Bosna i Hrvatska od ex-yu republika :beer:
Pije mi se kava... Idem sad lijepo u jedan kafic srknut jednu brzinsku,pa odo kod frendice na jos jednu... :)