@zero - mambo je pre-car da se ne bi odvojil, žal mi samo kaj ni u ksetu, u ksetu smo stejdždajvali uvijek, pauk je prevelik....
tak da bi savska i pive bile dobro zagrijavanje, a onda the mambo...
nego, vrati sig na mornar has bought gros ;D
Printable View
@zero - mambo je pre-car da se ne bi odvojil, žal mi samo kaj ni u ksetu, u ksetu smo stejdždajvali uvijek, pauk je prevelik....
tak da bi savska i pive bile dobro zagrijavanje, a onda the mambo...
nego, vrati sig na mornar has bought gros ;D
dobra ti je taktika...
Ja sam isto za Savsku, jer je bliže (osim ovim iz Maksimira) a i povezanije je... :)
uz to, velika većina i zna di je to... :)
A koliko vidim, to vodi i u Anketi...
pivnica, križanje savske i vukovarske, 19:30 :)
(samo, da li će biti mjesta)
@zero - kaj se mene tiče dobrodošao si, sam si u pretprodaji nabavi upadnicu po 35 ćuna, zajebavancija je zagarantirana preko granice svakog pijanstva :)
Samo vi glasajte, ionako će biti kako Luna veli ;D
kakva je to "demokratija"? :hm:
čemu onda glasanje? :hm:
@ros: u biti je i meni svejedno... Al ono... Medo je provjeren... ima hrane i pića... ako ostali forumaši mogu naći ovaj Maxi, onda nema problema... ja ću ga nekako nać, pa makar morao prvo otić pitać Mamića di se to nalzi... ;D
Glasanje je da se zamažu oči neukom puku - pa i mi učimo od hadezetovaca ;)
Gle, ak bude u Maxiju, stvarno nije teško naći. Tren oka. Bacit ćemo objašnjenje i kartu, i dat broj moba kome treba, pa nema beda... samo nemoj Mamića dovodit i sve će bit u redu :notooth:
pff...
čemu onda tamo, ako nam se Maminjo neće pridružiti i otkriti gdje će sve prodati igrače... ;D
a i treba netko zaplesati i počastiti rome kad dođu malo čerge svirati ;D
Ma ništa, treba vidjet po anketi di bi ljudi išli... :)
a, ima još vremena za dogovore... :)
Bar se poslikajte da mi koji ne idemo imamo šta vidit :)
...fotošuting made by wildboyinjo je zagarantiran ;D ...
...i dajte se više odlučite di ćemo bit (mislim, meni to ne igra preveliku ulogu osim što moram stić il na onaj vlak u 00.15 ili u 06.00h ili prespavat kod nekog :dunno: )...a i imatic razmišlja o dolasku...
Svi ćemo skinut gaće i slikat guze. Grupno. Ona dlakava je od Lune, samo da znaš ;D ;D ;D
Mene nema, bježim u drugu galaksiju :notooth:
Svaka cast medi, no tamo imas par vrsti njihove pive i to je to.
sunce vam vase!!!!
evo Lune na forumu, aj da vas sad vidim ko se usudi pisnit!!!!
@rospaya, ma nije bas da nam je medo na kraju svijeta, no moramo se orijentirati prema zadnjem vlaku (23.40, sto bi znacilo da najkasnije u 23 moramo otic iz mede, a vi cete bancit jos sat vremena!! not fair!) ukoliko ne zelimo u gluvo doba noci dolazit doma s nocnim tramvajima i busevima. jest da sam agresivno i ratoborno zensko sa suzavcem u dzepu, no ipak sam zensko, nije to bas ugodno.. a na borongaju imamo zadnji bus oko 1! za maxi ne znam do kad tocno radi, obzirom da je petak mislim da dugo radi, no kao sto rekoh, zb i ja idemo na cugu u utorak pa mozemo izvidit situaciju.
da se razumijemo, i ja sam u Maxiju bila samo jedanput na cugi, tak da ga ne forsiram iz razloga sto sam tamo dio inventara, vec zato sto je prometno fakat bolje povezan (yebote, Ico, zar ti ama bas nikada nisi bio na okretistu Borongaj?! ili na Kennedijevom??), i zato sto, kao sto mnogi rekose, nema samo 3 vrste pive, vec normalnu cugu po normalnim cijenama.
a vi kako hocete..
za sto god da se odlucite, Luna bu dosla.. al ak idemo nekam otkam Luna nemre doma, zahtjevam da me se vozi :banme: BD, ti si iz dubrave, jel, i jos si zensko ;D ti me mozes furat do mog divljeg istoka, jel da ;D
(sad kad me izbaci u onom najgorem dijelu texasa, a jooooooj)
Luna...ti imaš buseve čitavu noć (barem svaki sat) do Sesveta...meni je sj***nije jer mi zadnji bus polazi iz Dubca (Dupca?!) u 00:20, a to ti je k'o i da idem vlakom u 23:47 :)
A što se tiče pića, nismo izbirljivi, sve što je na meniju (osim slikanja guza - I'll pass that!) ;D
@T Maca, fakat, zaboravih da taj ide iz duPca..
oke, tko prima nas sevsecane na nocenje???
(vid sad kad se raspistolje ;D)