i meni je tako znalo biti kada sam imao ukljucen night mode i kvalitetu stavljenu na visoku.pukni Sarmad-ov driver i puno brze ce slikati
pa to je normalno jer u tom slucaju senzor kamere dopusta ulazak duplo vise suncevih zraka u lecu,zato kamera reagira sporije.
ovako, neznam dali je to moguce, ali probat cu pitat, ne radu mi tipke 3,6,9 i #,
sad me zanima dali za pisanje poruka negdje ima, ili ne nekim patchem moze napraviti, karta znakova sa svim slovima, ili neki nadomjestak za te tipke, hvala
nisam cuo da takvo nesto vec postoji,ako ti pomaze My Phone explorer ti ima phone keypad,a preko tipkovnice od kompa mozes pisati poruke
jesi pokusao flash...il otvorit tel pa vidjet sta mu je?
imam jedan problem.
naime, imam k750 flešan na w800 sa masu patcheva,
toshara 1.6 acoustic driver i kriomag 21.91 camera driver.
e sad, robo sam stavit sarmad 5.8 i sarmad 5.7 al mi u xs-u
izbaci eror i uopče neče uploadat sarmadove drajvere na mob.
šta da radim?
ili, imate li možda kakav prjedlog za camera driver, al bez
ikakvih funkcija (nisam baš zadovoljan sa kriomagom). ?
probo sam i 7.7 final i zuza 2007 i večinu kriomagovih...
pomagajte!
unaprijed se zahvaljujem.
Ovo ne znaci nista bez XS++ loga.
Ili si barem mogao reci koji tocno error izbaci. Pa nisu svi errori isti! :jehon:
koristim xs++ 3.2
error 0x002
uopče neče napravit upload za određene drajvere
(kopritis 7.2, sarmad 5.7, sarmad 5.8)
A zasto koristis 3.2? :jehon:
Koliko jos puta treba napisati da je to BETA i da je nestabilan i nepouzdan?
Ne znam sto se uopce zalis, budi sretan da ti taj 3.2 nije spalio telefon (ne salim se).
Ubuduce koristi pretrazivanje, o ovome se i previse diskutiralo.
BTW uz "error 0x002" ili slican obicno ispise i tekstualno sto taj error znaci...
Ne uvijek, ali uglavnom...
koristio sam i 1.2 i 1.5 i 3.0, isti klinac mi se dogodi...
za početak koristi xs++ 3.1,ak ne ide probaj FAR-om uploadat
probo sam i 3.1 al opet isto-NIŠT!
baš ta 3 drajvera koja sam nabrojo mi neče uploadat
(kopritis 7.2, sarmad 5.7 i sarmad 5.8)
dobro,nije to ni bitno, nego jel imate kakih prijedloga
za cam drvr koji su jednostavni (tipa kriomag) bez ikakvih
gluposti i funkcija.
jednostavno koristi FAR ako imas toliko problema sa XS-om... a sto se tice drivera ima posebna tema za njih pa tamo vidi!!!
Pozdrav!
Nakon jako jako dugo vremena nisam uspio sam pronaci rijesenje za jedan mali kvar na telefonu. Naime radi se o kameri na mom SE K750i, jednostavno pokrenem kameru autofocus sve normala onda opalim sliku.... i jednostavno me samo izbaci... Zaista nisam uspio skontati u cemu je problem cak sam i novi driver ubacio ali opet isto, s tim da kada koristim kameru za snimanje videa onda sve normalno funkcionise za 10!
Eto ako ima neko da zna rijesenje bio bi zahvalan!!!
bok. evo pokušao sam skinuti XS++ da probam flashat mob koji mi je riknuo(k750i) i link mi otvori novi tab u kojem piše da toga više nema,pa dal mi može onda neko stavit drugi link za skinut...Hvala unaprijed
Ako mislis na onaj link u prvom postu ove teme, to je ionako vodilo na stariju verziju XS++.
Evo novi link.
Nije da ga nisi mogao i sam naci (:google: <-- tako sam ga i ja pronasao), ali ajd dobro.
hvala (treba se sjetit da i to postoji)
EDIT:
skino sam taj xs++ v3.1 ali opiše da nemože se spojit s mobom,a inst su svi drajveri na mobu,i dok ga ukljucim u komp on se upali i trazi sim!
pomoc
Kao prvo, koristi gumb EDIT umjesto otvaranja postova zaredom.
Kao drugo, drugi put pazljivije procitaj tutorial. Sve mi se cini da imas instaliranje obicne drivere za mob, a trebaju ti USB flash driveri.
Prvo ispricavam se moderatorima zbog naslova nek izmjene slobodno! :D
Znaci ovako imam w800 i sve je super radilo, ali eto ja majmun mal se iso zaj****** i stavim GDFS od drugog moba ali prije toga nisam napravio backup svoga i sada kad upalim mob pojavi mi se ono Please wait nakon flashanja i dodje mi mozda do 2/3 i stane i tak stoji( nece se pomaknuti ostavio sam cijelu noc) i sad sta da radim probo sam i onaj GDFS sa TopSony stranice taj mi sam pokaze Please wait i stoji tak cijelo vrijeme...aj molim vas ak neko moze mi uploudat neki GDFS pa da probam! i moze neki prijedlog ak je neko vec imo problem ovakav ili ga zna rijesiti!
Unaprije HVALA!:respect:
Evo probaj ovaj....neznam hoće radit ali probaj....:respect:
http://rapidshare.com/files/13304352..._GDFS.rar.html
Edit:Ejj mozda malo glupo pitanje ali jesi li koristio dobar custom....po meni vidim da nikako neće zavrsititi to...dali si probao koji drugi stavit ili ponovno staviti?:respect:
E jel gdfs moze bit i u gdf formatu...naso sam neki taki...
EDIT:Ev naso ja jos nekih gdfs-ova....pa probaj....http://rapidshare.com/files/13307916...0_enc.rar.html
http://rapidshare.com/files/13307916..._gdfs.rar.html
EDIT 2:Jesi probao...dali slucajno radi?
iman jkedno pitanje samo nemojtre svi poludit cim pitam:)
jer ipak malo je puno citat svih 90 stranica:
xs++ mi izlista ovo________
11:59:42| Sending db2010_cid00_prodid_p3l.bin...
11:59:43| Applet ID: 061113 1250 ALUCXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3L
11:59:43| This is a PRODUCTION_ID loader
11:59:43| Activating GDFS...
11:59:43| Phone name detected!
11:59:43|
11:59:43| Profiling SEMC phone...
11:59:43| Platform: DB2010
11:59:43| OTP CID: 49
11:59:43| EROM CID: 49
11:59:43| EROM Color: Brown
11:59:43| IMEI: 35255801xxxxxx
11:59:43| Phone ID: K750
11:59:43| Region: TMO_INT_D
11:59:43| CDA: CDA102338/152 R1A
11:59:43| Firmware Version: R1DA003
11:59:43| EROM: n/a
11:59:43| Ready for operation!
Ne znam koliko se isplati stavljati D750 soft, to je koliko znam samo T-Mobile-branded soft. Ja bi na tvom mjestu stavio W800 soft.
BTW ne moras citati 90 stranica, tome sluzi pretrazivanje (i forumsko i ono u browseru, Ctrl+F). :)
da ali koji fs i main onda stavljam posto ga zelim flesat u w800 a on je brown a ne red