zasto vec nekoliko dana ne radi opcija za provjeru stanja na racunu *150# u tarifi smart 30 na bonove?
Printable View
zasto vec nekoliko dana ne radi opcija za provjeru stanja na racunu *150# u tarifi smart 30 na bonove?
Meni je jučer radila; nažalost trenutno ne mogu provjerit jer sam uništio karticu.
Nije prominija ali ima kod i za provjeru besplatni minuta i poruka u smart tarifi
[QUOTE=Tele2;1018243]U čemu je točno problem?[/QUOTE
Kad dodje povratna poruka pise stanje u kn i br.1. za opcije ali ta poruka prekrije numericku tipkovnicu i nemoguce je odabrati br.1.(htc evo 3d)
To se i prije znalo dogadjati.Inace kad je sve u redu ta poruka dodje iznad brojcanika i onda se moze dalje baratati brojevima za potrebne opcije.
kontam da ti je to do telefona, meni radi normalno na n8
E i ta glupa provjera stanja kod Smarta-a? Pa jel ne mogu namjesiti da na jednom broju sve prikažu, stanje na ručunu, minute i promet, mislim wtf?
Dali ima neki nacin da provjerim br.minuta i mb osim na *150#(smart 30) jer ovako ne uspjevam?
Bi li ti bio problem poslati na screen shot kako to izgleda? To nam je potrebno kako bismo vidjeli što učiniti po tom pitanju. Hvala ti.
http://www.youtube.com/watch?v=jD4Q3...ature=youtu.be
novi bon,nova aktivacija smart 30 i opet isto.
Si probal dodirnut ovo polje iznad pošalji? Meni se onda pojavi tipkovnica ispod.
Nisam na Tele2 pa ne znam kaj moraš napravit, ali treba ti tipkovnica? Drži dugo Menu tipku i pojavit će se
s ljeve donje strane stisni da ti se uvuće tipkovnica i ponovno da ti izađe i stisni broj 1 i potvrdi ja imam htc desire i nemam problema s tim
@yager
uspio sam na taj nacin dobiti tipkovnicu ali ne prihvaca 1 na taj nacin
@smoto
to nemogu jer je ta tipka u 'drugom planu' ekrana
Privremeno sam rijesio na taj nacin da sam instalirao aplikaciju za pracenje potrosnje mb i duzinu trajana odlaznih poziva od odredjenog datuma.
Hvala svima na pomoci.
Tele 2 udesetostručio dobit!
http://www.business.hr/kompanije/tel...rtalu-pali-1-3
@Daruvar28
Krivo se moze shvatiti da je Tele2 Hrvatska udesetostrucio dobit, to se odnosi na Tele2 AB (cijela grupacija).
Za nas je znacajnije:
Telekom operater Tele2 Hrvatska u prvom je tromjesečju ove godine ostvario poslovne prihode u iznosu 228,17 milijuna kuna, što je pad za 1,3 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine...
Tele2 Hrvatska je u prvom tromjesečju stekao 12.000 novih korisnika te ima ukupno 722.000 korisnika.
A recimo 20.7.2011. su objavili da imaju 782.000 korisnika! :) http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/novosti/
Nisu ti jasni pojmovi, stoga da pojasnimo...
PRIHOD TELE2 (PRIHODI MOGU BITI I PUSTE MILIJARDE, ALI MALO VRIJEDEI AKO JE NA KRAJU OSTVAREN GUBITAK)
Telekom operater Tele2 Hrvatska u prvom je tromjesečju ove godine ostvario poslovne prihode u iznosu 228,17 milijuna kuna, što je pad za 1,3 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
DOBIT TELE2 HRVATSKA (DAKLE, NIJE GUBITAK)
Iz Tele2 navode kako im EBITDA (dobit prije kamata, oporezivanja, deprecijacije i amortizacije) za prvo tromjesečje bilježi rast te iznosi 6,31 milijuna kuna (u istom razdoblju lani 0,54 milijuna kuna).
Rastu EBITDA Tele2 Hrvatska pridonio je pozitivan rast u tržišnom udjelu prema prihodima te poseban fokus na rastuće segmente poput korisnika smartphoneova uz pretplatu, poslovnih pretplatnika te rezidencijalnih prepaid korisnika", navode iz tog telekom operatera.
Ocigledno takve analize su i osmisljene da ih ne moze nitko ni procitati osim strucnjaka, pa sada moramo vjerovati onome sto su napisali. :)
Ovaj nesklad korisnika mi govori da su to marketinske izjave, pogotov kad napisu da su povecali broj korisnika za 12.000 a prije 6 mjeseci su imali vise korisnika :D
nisu...zaboravio si da su prije 3 mjeseca izašli rezultati za zadnji kvartal 2011. godine...
http://www.pcchip.hr/tele2ab-objavio...vne-rezultate/
Ok, necu ulaziti u rasprave ali neka netko procita ovu recenicu I kaze zar nije sumnjvo to uskladjivanje I tzv. sezonski odljev:
' Tele2 je uskladio bazu svojih prepaid korisnika te je reducirao za 117.000 neaktivnih korisnika uslijed usklađivanja internih IT sustava te sezonskim odljevom korisnika.'
Pogotovo kad se radi o brojci od gotovo 15% korisnika.
Nije ovdje stvar do Tele2, vec sve firme (narocito kad se radi o financijama) koriste 'strucne' termine kao nacin da nesto napisu a nisi siguran sto to znaci :D