imas pravo....ne smijem biti toliko zahtjevan i razmazen= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
imas pravo....ne smijem biti toliko zahtjevan i razmazen= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nije da želim nešto promjeniti na forumu :D al bi htio maknuti onaj flash banner u kutu gore..
Imam AdBlock i slike sam blokirao, samo mi još smetaju ti flashevi, a nemogu nigdje naći njihov link.. Ni u page sourceu :-/
Šta bi mogao dobiti te linkove...? Na 56k sam pa zato..
Pa u adblocku, bar ja, imaš iznad svakog flash-a tab "Adblock" i tako ga blokiraš. Ja sam blokirao sve reklame jel me živciraju :)= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ja bih volio da se može editirat naslov teme,ako napravim pogrešku u naslovu,da je mogu ispravit,ili ako se u jednoj temi objavi vjest o nadolazećem modelu nekog mobilnog telefona,a hrpa ljdi zagrizlo,da se ne otvara nova tema svako malo,nego se editira samo naslov stare i doda npr "update-datum update-a" ect.
Podržavam ovaj prijedlog. Osim toga, moguće je pogriješiti i pravopisno, ali i na druge načine.= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
Možda ne sami korigirati (vidim da to mogu samo moderatori), ali onda uz konzultaciju s moderatorima. Naravno, prijedlog za izmjenom naslova bi mogao iznjeti samo autor istoga.
ti banneri su jedno od sredstava od kojih se plaća i hosting ovog foruma...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
nemoj si instalirat flash plugin i nećeš ih vidjet
Meni toga nema.. najnoviji adblock, redovno updejtan= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Nemam ništa protiv reklama, negdje mi smetaju negdje ne. Recimo cijenim ovaj forum što je "lagan" a želim ga sebi napravit još lakšim zbog sporosti neta..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Naravno da ne želim nikoga oštetiti na bilo koji način ovim i ako ne postoji šansa da dobijem direktne linkove zbog nekog razloga, ok..
Odeš u Adblock preferences>Adblock options i uključiš Obj-Tab= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
E to meni treba, tnx :five:
Evo što bih ja promjenio:
Ima korisnik s nickom mala, a ispod avatara piše mali od foruma
To nema logike, kad je nick mala, stavite ipsod avatara mala od foruma
Nemojte mi udjelit ban, molio bih.
..a male nisu bile predviđene!Ma kaj ima veze,glavno da se kuži.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
To sumnjam da se može izmijeniti, jer ne može se znati o kojem se spolu radi kod korisnika, a te su stvari kao template i automatski se pojavljuju... Kako je baza foruma na engleskom jeziku, tako ni ne postoje spolovi u rečenicama, pa vjerovatno ni ne postoji opcija da bi se to moglo postaviti kao opciju...
Evo da ja izrazim svoje misljenje u vezi foruma. Konkretno sada je aktivna tema o Mislosevicu u chataonici koja je po meni kamen spoticanja kao i svaka tema toga tipa. Svaki put se poslije takvih tema koje su vezane uz rat i slicna s**** slijedi dulje raspetljavanje stvari i brdo posla za moderatore (banovi zalbe ko je kriv tko nije). Moj je prijedlog da se teme toga tipa zabrane i rijena stvar. Istina da bi tesko bilo napravit granicu koja je tema toga tipa koja nije al trebalo bi pokusat i izbjegle bi se zesto prepirke na uvijek osjetljivu temu rata. HVALA!!!
Zelija bih da bude omogucen signature...tj. slika:) ne velika ali neki mali simbolic nas:)
mislim da je o tome vec davno bilo govora, i stim se samo dobije nepreglednost foruma.= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Moj prijedlog je da kad daješ nekome reputaciju, da moraš nešto napisat i obavezno se potpisat, ako je moguće naravno!
...nije potrebno, a bilo je i razgovora o tome...= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
većina se potpisuje na pozitivnim, na negativnim nitko..= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
e sad koliko bi bilo pametno odrediti takvo pravilo, ne znam.
razmislit ćemo
Bilo je rasprave o potpisima, zaključilo se da bi obavezno potpisivanje reputacije u svakom slučaju samo dovelo do osvećivanja.
...a možda nebi.Ja da znam ko mi je napisal da mu idem na živce,vratila bi istom mjerom,ovak neznam pa onda sumnjam na sve!!!:)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ak se ja ne varam, vraćanje istom mjerom samo je drugi naziv za osvetu ;), lili, lili :D= Citat =:
Izvorno postao lili
ah...nisam ja osvjetoljubiva..samo da znam s kim da nejdem na pivu!;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ja se uvijek potpišem :D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nije moguće, forum ne podržava to kao opciju. možda nekad dodaju, do tada - žao mi je= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Jedino sto bih mijenjao je to da bih u oglasniku razvrstao prodaju po skupinama, i to zasebno mobitele i zasebno sve ostalo.