Fine by me :thumbup:
Sad još ostali da se izjasne. Većini će i ovo odgovarat, no ima i elitaša koji ne idu tam gdje nema glamura i fotoaparata...oni bu se bunili...
Printable View
Fine by me :thumbup:
Sad još ostali da se izjasne. Većini će i ovo odgovarat, no ima i elitaša koji ne idu tam gdje nema glamura i fotoaparata...oni bu se bunili...
ak če ovo biti okupljanje i razgovor onda bolje izabrat neko mirnije mjesto
ali koliko vidim ovo će biti napijanje forumaša i traži se neko bučnije mjesto;D
ja želim movie pub
nemojte zamjeriti ali tam mi ima parking i tam je super.
a sad samo opet kao i uvijek počnite kenjat, ja nemrem itd...e onda ću pop... i nebum došla
a ja znam da vi svi dolazite zbog mene. hahahhhahahahaha zbluvat ću se hahahahha
istina ak ti dolaziš samo reci kad i gdje:Puke:
jedino ak uletiš u dekolteu do pupka ;)....ko inaće ;D= Citat =:
Izvorno postao andrea
isto vam je i londoner ok solucija oko 8 jer tad nema gužve i veliki su stolovi... a ima i parkinga... a oko moviea baš i nema parkinga..
no meni je svejedno, ja nebum došel.
movie pub do pola 9 sam tam
a šta kažete na maxi pub??
u movieu je preskupa piva, tj. ima smeće zvano tuborg za neku normalnu cijenu, al ko normalan to može probavit u većim količinama, i ima dobre pive za puno para... ni londoner nije puno bolji po tom pitanju... u stvari to i nisu pubovi, iako se tako u imenu vole nazivat, pubovi su puno drugačija mjesta... eto, došo iz praga pa me drži ;D a kaj bi tek bilo da sam bil u irskoj?!!?!.. ;D ;D ;D
tam je dobro. živa muzika i jeftina piva.= Citat =:
Izvorno postao bigboss
pošto ja još neznam oću li doć,računajte moj glas kao pola glasa za maxi pub
ima zappan pravo, glupo je ići na neko mjesto di je skupa cuga... za maxi nisam čuo još, ali ako veliš da je živa mjuza, jeftina piva, to već ok zvuči... ;D Di je to i kakav je prostor (stolovi...)
uglavnom ja bum ionako na čuku vremena samo došao jer imam nekih drugih neodgodivih planova... a koliko vidim po anketi za sad je samo 7 ljudi ziher da buju došli, uključujući tomu ;D
A vidim da ima ljudi koji bi se rado pojavili ali im ne paše ovaj petak.. možda da mi to prebacimo na sljedeći petak?
Ak se sad tako odlučimo, to bi stvarno dovoljno vremena svakome da si napravi planove, a onda će doći i zapp, nered, šljaka (ak mu žena da lovu ;)), dmi, ja na cijelu večer (:) LOL) + naravno očekujem i sve ove koji su i za ovaj petak ziher...
pa movie je jedno od 'špicerskih' mjesta...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ajmo onda prebaciti za slijedeći tjedan, ima netko da mu ne paše?
ja sljedeći petak nemogu :(
a kak stojite u subotu navećer (ovu) ?
ne stojimo, vjerojatno teturamo
ne znam, ja moram u petak negdje, a dva dana (noći) u vikendu su mi malo preveć s obzirom na obaveze spram knjige.
al ak većini paše, ja bum se nastojao pojaviti...
ma ajde wb, priznaj, ne mreš više izdržat dve noći zaredom ;D
ništa neću priznati! ;D
maxi pub je OK, ja bio par puta...ima i parking za našu forum milady ;D
PETAK 20:00 MAXI PUB, okretište borongaj.
EOD ;)
Meni tak svejedno, pa onda, zašto da ne ;D :beer:
http://img1.imageuploader.net/584/smijeh.gif= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
može, ja sam s vama na početku...
koji si ti glumac, ne vjerujem......ma kaj se brinem, popil buš tri pive i nebuš nikam otišel ;D
tomo mislis na one od 0,25l? ;)