šta sad mjerimo čiji je duži?!
(još par dana i 14 mjeseci:-)
Printable View
šta sad mjerimo čiji je duži?!
(još par dana i 14 mjeseci:-)
Pa ja potrošim 5 GB samo na surfanje. Ne skidam ni filmove ni igre. Jedino što redovito skidam je večernja škola i na to otpadne giga mjesečno= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
nije mi baš jasno kako možeš potrošit toliko na surfanje, ja svakodnevno surfam 6-8 sati i mjesečno ispadne cca 2 gb, ostalo je download
A ne znam ni ja. Nakupi se :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ali u godinu dana nisam skinuo niti jedan film niti igru
to nije za hvalit se ;D
...ali i preskupo je skidat filmove,ali ponekad se nemože odolit :)
Ma meni se ne isplati. Imam disk od 200 GB sa filmovima i sad planiram još jedan disk uzeti jel nemam više kud stavljati filmove. Tako da skidanje firmova od par sati mi se ne isplati. Kada sam kupio disk u roku 2 dana je bio pun= Citat =:
Izvorno postao sodom
ja također strašno puno surfam. dnevno preko 8 h. i također ne trošim više od 2 Gb. nemoguće je više potrošit samo na surfanje!
al ovako nisam opterećen. za onih dodatnih 30-40 kn koliko platim za 5 Gb mi se ne da razmišljat jesam li prešao ili nisam dozvoljenu kvotu!
ma sve u svemu, adsl je zakon i svatko tko koristi internet bi si ga trebao uzet! :thumbup: (naravno ako mu je dostupan ;D )
@cyberphere,da to je dosta filmova,ja ih uglavnom pogledam i prosljedim dalje jel moji 60gb hdd nebi podnijo takvo opterečenje ;D
@zvjerka, ali tužno je to kad se usporedi sa ostatkom europe i flatom.
E, sad pitanje za vas znalce...
Uskoro mi istječe ugovor na 12. mjeseci...što dalje?
Dal će mi nudit da ponovo potpišem ugovor, dal će mi nudit kakve pogodnosti?
E i još jedno VELIKO pitanje: Ima li tko kakve informacije o sniženju cijena\povećanju brzina (na newsima se govorka o tome).
BTW Prebacujem se za par dana na Iskon-ov XXLaDSL jer ću dobit 2 mjeseca flata, a ovaj T-com account ostaje za rezervu (neću ga koristiti).
P.S. Trenutno testiram za VM-DSL, dobio sam nekoliko dana flat-ratea kod njih kao tester networka :-)
http://www.vm-mreze.hr/
Kako bi se to reklo prica se da je papa zensko ali eto puno toga se prica !
Kad snize cjene - ahhh da sve mi se cini da to nebu tako brzo !!!!
Sto se mene tice neka cjene ostanu iste ali neka nam daju kao najnizu soluciju tj max-adsl start 1536/192 ili barem 768/128 ! Ugl t-com nas nece tako skoro prestat pljackat !!!
Kako si dosao do toga?= Citat =:
Izvorno postao Zvonimir
EDIT
Skuzio sam
http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=45
Da, i sto ces onda s 512 MB paketom???= Citat =:
Izvorno postao cook22
Pazi, download je 77kb\s ili cak 160 kb\s!
Treba prvenstveno smanjit cijenu flat-ratea koji je u Njemackoj oko 15€, a kod nas je bezobrazno skup.
cmon get a life :)= Citat =:
ja također strašno puno surfam. dnevno preko 8 h
...evo ja za ovih 20 dana :1,67gb.....:rolleyes:
ja od 14.9 - 6.31 GB :spin:
ti si još gorji ,ali moj naj veći download su bile 2 pjesme: jedna od 17mb a druga 6mb,ostalo sića...filmove i tak nemogu skidat.;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
ja kupim promet od 512 mb i onda samo doplacujem kolko skinem.......
meni trenutno pokazuje 4 677 mb,što je rezultat paketa od 5 gb i pomno izračunate potrošnje u skladu sa današnjim datumom:-)
jel da mi je flat mislim da bi ovom broju nakraju lako pripiso koju nulu :)
..Što kažete da se ja prebacim na ovaj 1gb?I kak to ide ,dali sad ili za 2mjeseca dok završi ova akcija!:wstupid:
lili,tebi je najbolje da uzmeš paket od 2gb
..ili da smanjim doživljaj.THX;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
po onome što sam pročito na prethodnim stranicama threada čini mi se da si ti do sada platila jedan telefonski račun kolko ja godišnje ne potrošim na adslu,pa toliko o doživljaju:-)
...na koji misliš onaj od 1450 ili onaj od 860,kn?= Citat =:
Izvorno postao sodom
zamjenio sam te sa smogovcem (2500kn) što ako računaš 5gb paket X 12 mjeseci (188kn x12) = 2256 kn
no tvoja računica bi izgledala ovako: paket 2gb x 12mj (138kn x 12) = 1656 kn
Hvala na dobrom savjetu!!!= Citat =:
Izvorno postao sodom