Bad Santa je mnogo dobra film...
Printable View
Bad Santa je mnogo dobra film...
"Riddickove kronike"
5/10
Očekivao sam i gore nakon silnih uglavnom slabih kritika. Onak, solidno. Sviđa mi se scenografija i dizajn koji me podsjećaju na "Dinu - pješčani planet" kojem, BTW dajem 9/10.
ja sam gledao riddickove kronike u kinu i dao bi ocjenu minimalno 8/10
gone in 60 sec. (maloprije na tv-u) gledao sam i u kinu kad je bio davno ocjena 8/10
Butterfly effect, jako dobar, no ja inače volim takve filmove, malo me na Memento podsjetio - 9/10 (i jedan i drugi)...
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, malo lošiji od ove dvojice, recimo 7/8, mada iskreno nisam ga pogledao do kraja, no ne zbog filma već zbog... ma nije bitno ;D
;D ;D ;D
Share with us, Gog :D
Upravo dovršio gledanje filma "IT" i sjetio se kako sam se us*o u gaće kad sam ga gledao kao klinac. A i tada, negdje oko davne 90-te, izgledao je puno realnije i efektnije, mada ni do danas nije izgubio na svojem utjecaju.
Zbog toga što je to jedan stari film, neki nedostatci mu se mogu oprostiti, pa mu dajem 9/10.
a i ti pitaš svašta - pa prisralo mu se...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
offtopic ste obadvojica ;D
OK, evo on-topic. Ja sam zadnje gledao "Shaving Private Ryan" i dobije bijednih 5/10. I to radi naslova. Ostalo sve je deja-vu, nit' su koke neke nit' ništa takvo... Proosječna bezvezotinatipa nutra-van-liz-špric-gotovo.
Japanska bizarija "Oldboy"
8/10
Ali, neke scene sam jednostavno morao ubrzati.
"Sfera" koja je po tko zna koji put opet bila na TV.
8/10
Znam da su kritike bile prilično mlake kad je film izašao prije 7-8 godina, ali meni je film ful okej, mada se kuži da je gluma ispod nivoa imena koja se pojavljuju u filmu.
`The ring 2` maloprije sam ga iznajmio iz kluba i pogledo - 8/10
Solidan nastavak prvog ring-a
Iz kluba? :) Čovječe, a ja mislio da je ovdje piratluk uzeo maha.
to se ovdje nikad nece istrijebiti! Kao u srbiji se ostro kaznjava piraterija, a skoro kad sam bio Knez Mihajlovom sve vrvi od piraterije. Naravno kad panduri naidju sve se zatvara i trk do prvog coska. A kod nas u crnoj gori, to je najunosniji biznis
Cekaj, ring 2 je tek u americi u kinima sta ne??
Da. A od idućeg četvrtka i u hrvatskim. Ali vidim da je na rotten tomatoes prilično loše ocijenjen od ljudi. Šteta. Prvi mi je bio prilično dobar.
E ja je imam prije nego li bude premijera u americi ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
zezam se, ne ima ovaj klub u budvu, taj ima sve prije svih :thumbup:
Nema s vama zaje*ancije :D
Ja sam za prvi dio cuo da je dobar, pogledat cu ga uskoro.
Je gledao netko od vas "texaski masakr motornom pilom" ili "Krvavu romansu"? Cisto da mi kazete valjaju li sta ti horori jer se od 7 razreda vise ne bojim tih filmova (tocnije od Gospodara zelja - ahh legendarno :) )
Ring 1 - Meni je cool film, a ne seri da ga jos nisi gledao???!!!
Texas chainsaw massacre je u ovom fazonu - grupa tinejdzera, rikne ima auto i ovaj pocne da ih kolje jednog po jednog, Stara ofucana fora... a tu romansu nisam jos gledao, al ako je dobra nabavicu je. Da imam u svojoj kolekciji i 384-ti film :)
Kao prvo, nema potreba za "ne seri da ganisi gledao", a kao drugo Teksaški masakr ima remake iz prošle godine i original iz 1978. čini mi se, koji je kultni klasik i za horor je vrlo dobar. Preporučam ti da si nabaviš taj original Masakra jer je stvarno jeziv, s obzirom da je djelomično snimljen prema istinitim događajima.
Izvini, kod nas ti je `ne seri` isto sto si `zezas li me` ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nema beda decki, shvatili smo se :)
Ovaj masakr sto imaju je novijeg datuma na dvd-u, hmmm valjda ce valjati, jedva cekam :licklips:
e ja ne znam od kad je ovaj moj, neki likovi naduvani voze se kolima i putem naidju na zensku.. strpaju je u kola, ona sebi pistoljem raznese glavu, onad ih nekako nadje sherif, pa onda u neku kucu kod nekog djeda lomljavina, kupanje u kadi punoj krvi, pa vjesanje o vlastitu kozu... mislim solidan. Mnogo mi je bolji `WRONG TURN` isti su fazon
Nije ni remake loš, koliko znaju biti. Pa mu dajem 7/10. Čak! ;)
BTW, "Mandžurijski kandidat" koji je također remake je isto okej.
7/10