Uzimam u obzir dimenzije, masu i vrijeme kad je izasao mob kao i kvalitetu unutarnjeg hardvera....i ipad ima preko 8000mah...jedinog konkurenta vidim u z2/3
Printable View
Uzimam u obzir dimenzije, masu i vrijeme kad je izasao mob kao i kvalitetu unutarnjeg hardvera....i ipad ima preko 8000mah...jedinog konkurenta vidim u z2/3
Posve si kontradiktoran.
U prvom upisu si rekao "bolju TRENUTNO neces nac na Androidu". Dokazali smo ti da ima boljih i onda se vadis.
Ipad nije android i jos je tablet pa ne znam cemu ga ubacujes u pricu.
G2 ima bolju bateriju cak.
Uglavnom, u krivu si bio.
S5, Note 3 i Note 4 imaju također bolju bateriju i to dosta. Koristio sam sve navedene uređaje, igrao se postavkama koje utječu na rad baterije tako da je to zaključak na temelju osobnog iskustva.
I ja sam ih koristio.. I g2 sam imao.. G3 je sa zadnjim updateovima popravio batt na razinu g2
Note nije ista kategorija kao g serija..
"Lila" izraz je da batt jedva dan izdrzi.. Na to sam bacio komentar...SOT je meni uvijek min 5h.. I punim ga svakih 36-48h..display na 65% uvijek
Mislim da je Note ista kategorija, pogotovo Note 4. QHD zaslon veći za 0,2" od G3, 3GB RAM, jači procesor i GPU. Baterija drži puno duže nego na G3, barem za cca 30-35% sigurno. Prešao sam s G3 na Note 4 :-)
Ok nije lila nego je razocarajuce loss bsterija ovako na prvu. Usporedjujem trosenje u istim uvjetima surfanje, kamera blic itd. Note se dobro drzi s5 skoro duplo brze praznio, a g3 kao da curi negdje. Ako si zahtjevniji korisnik i note drzi jedva dan nije to nista extremno i bez igrica. slikanje muzika internet.. i normalno ds cu ih usporedjivati s note 3 sam i presao na g3.sve mi se cini ds cu se vratit tamo je sve radilo bez greske.
Vise me brine sad ta led notifikacija. Symbeq je rekao da mu za sms blinka svakih 10sekundi, a whatsapp svakih 6sekundi. Mozete mj potvrditi kako ostalima radi?
Znaci ovo je defektno sto mi blinka svakih 12sekundi samo sms i pozive ostalo ne radi.restartao sam sve par puta, ni one light flow, light manager nisu radile ili sam ih krivo podesio. Ali ne zelim dodatne aplikacije da radi najosnovnija opcija.
Na drugom mjestu je netko napisao da mu notif. Rade normalno u brzim intervalima za sve bez ikakvih prckanja aplikacija. Mislim to mi je jedna od najbitnijih funkcija uz kameru i bat. Pa me zanima jel g3 inace ne valja po tom pitanju ili je samo ovaj defektan. Na stranim forumima sam citao jos prituzbi da im sporo blinka svakih 10-15sek tek ali ovdje nista o tome, pa nisam ni pomisljao da imaju problema i s tim.
Na 2 G3 modela koja sam imao (jedan iz VIP-a i jedan kupljen kao slobodan uređaj) baterija nije bila nešto. Uz screen na 65%, upaljen WiFi, lokacija isključena, SOT cca 3.5h-4h traje jedva jedan dan. Usporedbe radi Note 4 sa screen na 50%, WiFi uključen, lokacija isključena, SOT cca 5h baterija mu je nakon 1.5 dana na cca 15-20%.
Greska, nakon restarta sad vidim da se mora posebno ukljucit i za preuzete aplikacije. Sad radi whatsapp svakih 5sekundi blinka u whatsappu se bira boja. Znaci sad radi ko symbequ svakih 5sekundi whatsapp a svakih 12sekundi sms i pozivi. Zvao sam servis vjerojatno je defekt da odnesem tamo da je kabel mozda otiso makar cudni ili softverski nesto al nakon resetiranja na tvornicke ista stvar a najnovija inacica je gore.
El nino tebi su i sms i pozivi isto svake 4-5sekunde blinkali?
Iskreno, nisam obraćao pozornost na to jer sam uzeo odmah quick circle case pa sa mob automatski palio kad bi ga otvorio pa bi vidio poruke/propuštene pozive.
Aha. Kakav ti je bio taj circle case jel dolazi sa zadnjom maskom ili se stavlja preko nje, podebljava dosta mobitel? I funckije rade i na ovim kineskim od par dolara? Imam neki spigen armor al mi je predebel dok je bez maskice bas odlicno sijeda u ruci pa gledam neku ultra tanku naci.
I molio bi ostale da napisu obo za led notifikacije dal im sms i pozivi blinkaji svakih 12sek a whatsapp 5 ili je sve u brzim intervalima 4-5sekundi da znam jel tak inace funkcionira ili trebam na servis da vide u cem je problem.
Case je OK, ali S View za Samsung je bolji. Stavlja se umjesto poklopca baterije i nešto je malo deblji od poklopca. Ono što mi se ne sviđa što imam osjećaj da je staklo kamere u razini površine poklopca pa postoji mogućnost da se vremenom ogrebe. Što se tiče funkcija na caseu, mislim da ih je nešto više nego što ima S View na Samsungu.
Najavili su kako ce Lollipop krenut za G3 od sljedeceg tjedna.
Koliko vidim (i razumijem) već je Android L D85519H_00.kdz u opticaju. Ne kužim samo kad je izašla A verzija na XDA?!?!?
Ovo po pitanju L-a ce biti vjerojatno kao sto Samsung uvijek radi.. Pusti update samo za jednu zemlji (u ovom slucaju Poljska) i onda mjesec-mjesec i pol nista... Nadam se da grijesim...
Ma ne vjerujem, ipak nitko nije po tom pitanju los kao Samsung ;)
Dok je interneta i frikova, ne moramo se brinuti za nadogradnje.
Thx el nino, mozda narucim one circle jeftine, ima ih hrpa po 4$ po ebayu, mislim da funkcioniraju funkcije,pa da probam kako to izgleda u praksi. Valjda bu radilo na 5.0, a ne kao s view samsung maskice s ebaya neke ne rade na 4.4.
Spigen slim armor nije nimalo slim nije neki gust drzati mobitel s tim nekako jeftino zgleda a takav je i feeling dok je bez maske mikina. Ako sa circle bude jos nezgrapnije za drzati, onda traziti neke ultra slim varijante.
Sta mislite oce lolipop brzo prek tele2 ili operateri kasne mjesecima s nadogradnjama?
Original circle case nije nezgrapan, dapače vizualno mi je ugodniji oku nego S View ili case koji je išao uz G2
Prebacujem se s Nexusa 5 na G3 32GB. Nadam se da nije zajeb :D
Koji case bi preporučili?
Ma bomba je mob.
Ja nikak da odem do banke po aplikaciju da narucim maskice. Imam spigen slim armor, mislio uklopit ce se jebeno titan siva boja, ali nije uopce slim niti ima neki premium look. Jeftino zgleda na mobu, makar se cini da dobro stiti u slucaju pada.
Ipak bi preporucio neku ultra slim masku ili ove circle case.ima ih fejk od 4$ sa circle funkciom 10$ sa extra wireless punjenjem do 30tak originali. Ne znam ima li razlike ili je sve to isti drekec isto zgledaju,pa uzet jeftinije u vise boja i mijenjati.
Daj mi reci ta Spigen Armor kak izgleda na mobu, jel ga poveća dosta? Volim minimalističke caseove.
Što se tiče aplikacije za banku. Dušu dao token i da sam doma preko kompa povučeš kodove :D
Moja preporuka je case Nekeda, košta oko 10$ ali je kvalitetan i made in Korea.
To ovi, Jelly Leather?
http://www.ebay.com/itm/BLACK-Nekeda...item2c8b20b3cc
Da, to je taj. Ja imam bijeli
Kakva je tekstura ta jelly koža i osjećaj pod rukom ako možeš reć koju riječ. Primamljivo izgleda.
Minimalistički je, jel tako? Ne proširi mobitel puno?