Nikako da nadjem kako da sacuvam rutu i gdje se nalaze sacuvane rute u iGo 2,0?
Printable View
Nikako da nadjem kako da sacuvam rutu i gdje se nalaze sacuvane rute u iGo 2,0?
Snimanje rute : moja ruta - više - spremi rutu. Tu imaš i "učitaj rutu" koju si prije snimio.
Ne znamo kakav skin ima, nije kod svih isto...
Ehm,opet ja.
Uspio sam učitati program (učim na tuđim greškama) pa sad više ne traži SD card.
Ali mi izbacuje "User interface resolution [240x320] is not supported or compatible skin can not be found".
Ima li lijeka?
Skinuo sa sa torenta ovu verziju za galaxy s3, kopirao na telefon i instalirao, prilikom pokretanja trazi mi da umetnem igo sd card, nisam ovo do sad radio nikako, da li bas moram imati micro sd karticu pa da sa nje instaliram ili moze i sa interne memorije samo nesto pogresno radim?
Ako si skinio za rezoluciju od Galaxi s3 onda mora raditi a imaš i ovdje na forumu samo malo potraži, znači nije bitno di staviš na telefon ili na karticu sve prebaci u napravljeni folder loji se zove igo,pokreni apk nakon instalacije ubaci mape i sigurno radi probao sam na par taki mobitela i čak čovjeku na daljinski napravio u njemačkoj jedino što je on samo pokrenuo instalaciju apk i sve radi bez greške a isto to sam i kod sebe napravio na galaxi s3 mini samo manja rezolucija 480x800 i radi bez ikakve greške od prve.
Hvala drug, rijesen problem, moja greska, kopirao sam onako kompetno sa torenta, a naziv foldera nije bio IGO nego AND-iGO9.6.7.235654-1280x720-repack zato mi nije moglo pokrenuti apk. E sad, kako se ovdje ubacuju karte? Mogu li skinuti samo neki dio koji pokriva balkan da ne ubacujem citavu evropu?
Možeš skiniti karte koje hoćeš i ubaciš ih u folder od mapa i imaš ih također na ovom najboljem forumu samo malo prelistaj.
Hvala, snasao sam se, pregledao sam citavu temu, skinuo sam ove zadnje navteq mape, Q4 2012, ostavio ove koje mi trebaju, ostale sam obrisao, e sad, jos me zanima ovo, foldere POI i BUILDING, da li njih samo ubacim u IGO folder, ili idu zajedno u folder MAPS?
Poi točke u POI folder a Building mape također u folder Building.
Nemam te foldere pa sam ih napravio u IGO folderu, uglavnom radi sve, hvala.
U pravilu svi spomenuti folderi idu u folder Content, ali ako radi sve nema razloga mijenjati.
Imam instaliranu verziju Igoprimo na tabletu huawei lite, i do sad je radila ok. Međutim sad je uključim i nemože naći sve satelite, nađe 9 od 12 i tako vrti unedogled. Reinstalirao sam aplikaciju ali opet isto. Koliko joj je potrebno sat. za rad, koliko vidim ima 12 za pronaći a nađe samo 9. Molim savjet.
9 satelita je i previše za točno pozicioniranje. U teoriji su potrebna samo 3 satelita da bi točno odredio položaj, ali praksa je uvijek malo drugačija tako da je 4-5 sasvim dovoljno.
Jesi siguran da se navigacija "spojila" sa tih 9 satelita? Da li pokazuje da si na dobrom mjestu ili te i dalje locira?
Dal sam siguran, nisam. Međutim vidim 9 sat. se zelene a preostala 3 crvene, i dalje me locira. Vidim gore u lijevom uglu vrte se točkice od traženja.
Koji mu je vrag, any suggestion?!
:mad2:
instalirao ovu verziju i radi ok:mortus:
http://android-zone.org/viewtopic.php?f=25&t=22088
instalirao sam igo primo 2.0 iz prvog posta na nexus 7 tablet i javlja mi gresku missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
molim pomoc ako moze
Nisi dobro pratio upute , moraš imati Folder iGO .
Možda taj *.apk file ne odgovara Android "distribuciji" koju koristi Tvoj uređaj , pronađi onog koji ima *JB*.apk u nazivu ! (Deinstaliraj postojeću aplikaciju - ostavi ostalo,na SD kartici) .
Pročitaj još ostale postove u Temi ... Negdje se pisalo i o Nexus 7
ja sam ovo skidao za zvuk nataše ali sam dobio neku cudnu aplikaciju sa tog servere koji je ovdje postavljen u postovima ali evidentno je da se ne radi o apk nego neki 4q1kdxbxb9fcbfa7 a ne thin-v1.1.apk. jel moze neto ponovno postaviti taj apk za skinuti i malo objasniti što s time da dobijem taj glas te nataše
dakle imam JB i treba mi taj apk za navodjenje nataše u igo primo jer mi ne radi njen govor
PROBLEM RIJEŠEN!
Pozdrav svima.Moj problem je sljedeći..imam samsung galaxy s3 mini I8190--na kojemu nikako ne mogu pokrenuti iGO navigaciju.Skinuo sam par verzija igo primo 2.0 navigacije sa hr glasom.sve se uredno instalira, ali kada hoću pokrenuti aplikaciju preko ikone iGO izbaci mi se upozorenje " missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/license ili drugu sličnu grešku " missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/lang"---čak sam uspio ovu drugi (možda) riješiti--kopirao sam lang datoteku u content ili u data folder, ali opet ništa od navigacije.napominjem da sam iGO instalirao na eksternu sd karticu od 8gb (na internu nisam ni probao--jer na njoj ima ccajoš 3gb mjesta).čak sam probao promijeniti i putanju u "sys" failu tako daučitava sa extsdcarda a ne sa interne memorije ali opet ništa.navigacija mi hitno treba.unaprijed svima koji pomognu.
Imaš 3 GB prostora, a za provjeru jel ti radi na internoj kartici trebaš manje od 200MB. A da ipak probaš instalirat na internu?
Moraš skiniti iGo za rezpliciju 480x800 apk i sigurno radi ja imam taj mobitel i instaliranu navedenu navigaciju na kartici i radi bez greške radi i na uređaju ali sam je ja prebacio radi drugi stvari jer imam karticu od 16 gigabajta.
skinuo sam 480x800 apk i ništa--idem probati još staviti na internu karticu.hvala na odgovorima.
Najlakše i najbolje riješenje je Navigon , pogledaj ovdje !
http://cafe.mobil.hr/threads/78275-N...0-Full-Android
Imam Sony Xperiu T, rez 1280*720
Probao sam skoro sve iGO varijante i radile su mi samo male rezolucije .
Taman nadjem odgovarajuću , radi sve super ( barem mislim da je tako) osim glasovnog navodjenja.
Samo se čuje jadanput glas ( Mislim da je Nevena a ima i muško) i to kad odaberem jezik.
Ima li neko da ponudi rešenje , u ovoj verziji iGOv3 bilo je samo par jezika ali ne radi glasovno navodjenje ni sa njima kao ni sa ostalima koje sam ubacio.