Imam TWRP 2.4.2 i radi touch normalno
Vrati CWM i flashaj preko njega.
Printable View
Imam TWRP 2.4.2 i radi touch normalno
Vrati CWM i flashaj preko njega.
Napravi ovo onda
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=448
A i CWM i TWRP svejedno koji, tako i onako za flashanje i nandroid se koriste većinom samo.
Cek jel ti imas zadnju bazu? I tebi radi??
Da, zadnju bazu, Vipera gore.
A jbg, nekima se neš desi i ne radi i moraš gore ono napravit.
A tak piše, ne znam, valjda.
Zaš ne staviš CWM? Iako ne radi touch i dalje imaš funkcionalni recovery
TWRP 2.4.0.0 JB jedini radi i njega sam stavio. Rekao mi jejedan na Arhd forumu. Radi se na rijesenju
---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
Ova baza ili nesto nije u redu ili je stvar u viper romu. Naime kod skrolanja i kod opcenito kretanja menijem odjednom se otvori bilo koja aplikacija koju predjem prstom. Kao da nju zelim tj kao da zapne na njoj i otvori mi nesto, a ja sam htioskrolat dalje. Ovo me sad vec lagano zivcira.
To je do tebe jer si jedini valjda s tim problemom.
Flashaj opet sa full wipeom.
Ne dolaze mi notifikacije, npr od fejsa, gmaila, messengera, tapptalka i sl. ? Prije bi odmah dobio obavijest u status baru a sad ništa, moram ući u app da vidim ima li novosti?
Ne znam, ili ste tolki pehisti ili nešto krivo radite.
Osobno mi sve stiže normalno, Gmail, Whatsapp, sve. Gledam po xda i nitko se ne žali na taj problem, nigdje ni riječi o ovome. Jedino vezano za notifikacije je o propuštenom pozivu na lockscreenu.
Waap i meni bez problema stiže. A pehisiti i gotovo .. a ne da mi se sada opet full wipe raditi. :-)
Ima li tko problema sa wifi na Viperu ,na xda se dosta njih žali na rad wifi navodno je do same baze 3.18..,ali ne kužim šta im točno s wifi nije u redu,ja sam primjetio neke male nestabilnosti,ali čini mi se da je tog bilo i prije ponekad?
Meni samo od fejsa nedolaze kako spada. Ostalo je sve ok...
Meni je hboot 1.39 pa isto problem s wifi..
Nekad se otpoji wi fi a meni recimo uopce nece prebacit u mirovanju na podatkovni promet
Nije ništa dramatično,99,9% wifi radi uredno,a vjerojatno će uskoro fix za taj problemčić.
Problem sa wifijem je do HTCa i update kojeg su pustili. Na svim romovima s novom bazom se javlja, ili slabije hvata(slabiji signal imam), ili reconnect i slično.
HTC bi trebao uskoro fix pustit.
Da meni je bio taj problem i na stocku.
Evo počele mi dolazit notifikacije normalno.
Ps
Ovakva je moja potrošnja, slaba mi je bathttp://img.tapatalk.com/d/13/03/11/ny7abypu.jpg
Ovo je jako slabo, nesto ti trosi bateriju enormno. Stavi BBS pa prati potrosnku i vidi koja aplikacija vise trosi.
Takva mi je otkada sam ga uzeo.
Bbs?
BetterBatteryStats
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809
Ako igras igrice tih sat vremena sto je upaljen ekran onda je dobra potrosnja, al ako ne, trosi previse. Osobno mi jedan sat upaljenog ekrana je oko +-20% baterije.