Da, bit će. Antena ti je tu, tak da nema beda...
Zasad su "sređeni" bulletdb, NightHawk, CabDriver i npoldrug...
Printable View
Da, bit će. Antena ti je tu, tak da nema beda...
Zasad su "sređeni" bulletdb, NightHawk, CabDriver i npoldrug...
ček malo kak samo 10 ljudi, kaj mene nema????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
Dobro,trebali bi se mi dogovoriti kad i gdje ćemo se naći,a ne sad dva dana raspravljati kome je i kome nije stigla antena.Nije ni mene BlueDevil spomenuo u današnjem postu,pa je sve ispalo u redu.Svi će dobit naručeno..Kada se nalazimo?Kao što je BD predložio,srijeda u BBSu(kod Jadranskog mosta)?20:30?
Meni isto paše, BBS u srijedu u 20:30.
Još netko?
Nevjerovatno..Toliko svi zapitkuju,kad će antene doć i sad kad su konačno došle,nitko ne reagira.Gdje je nestao interes?Ljudi,javite se..
Blue kada saljes ostalima?
Dobro pitanje! Hoćemo si kupit poklone za uskrs? ;D= Citat =:
Izvorno postao shorty
Šaljem kad se svi jave, da ne idem 100 puta na poštu. Ili bolje ovako: tko se ne javi do petka dajem njegovu(e) antene na bubanj. Pa tko prvi djevojci....
Mislim da je to čisto dosta vremena.
Odlična ideja i potpuno se slažem! Ja ću si vjerojatno ubost još jednu antenicu ak bude odustajanja!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
jel je ovaj popis ljudi koji si napisao popis ljudi kojima je dosla narudzba? Sta je sa ostalima? ja sam narucio antenicu pa me zanima..
Nažalost ne mogu doći na okupljanje, pa šaljem adresu BD-u na PM.
Možda drugi put. Nadam se da će biti još jedan krug narudžbi...
BlueDevile, još jednom hvala na trudu... :king:
Ispalo je tak da sam naručio samo dio, da ne pređe ukupna cifra 1000kn, da ne mramo carinu plaćat. Tako da sam išao po redu dok nije dosegla cijena nešto ispod 1000kn. Ostale ćemo u drugom krugu rješavat, ali opet samo do 1000kn (puštarina uključena), pa treći krug itd.
Ostali, danas se nađemo u BBSu, u 20:30?
Ja sam za.Kad ćeš znati dal ćemo se nalaziti danas ili ne?Jel ti se itko javio na PM?
6 ili 7 ljudi se javilo za slanje poštom, jedan je već riješen, to je 7 ili 8, znači.
Ostaju 2 ili 3 za dogovor, od kojih si jedan ti (Mraz).
Idemo ovako: pošalji mi broj moba na PM, pa ti ja večeras javim, oko 7. Ako se nitko drugi ne javi, nađemo se ti i ja da ti da m antenu, pa ćemo vidjet jel' BBS ili negdje drugo.
OK nema problema samo provjeravam da ne ispadne da sam narcio pa kad je dosla roba da odustajem!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
BD, predlažem hitno slanje ovima koji su naručili poštom jer su očigledno svi na broju pa nećeš morati sto puta u poštu ;D
A i već smo nestrpljivi ;D ;D ;D
:thumbup: OK. danas kad dodđem doma idem na poštu.
Blue jel sam i ja u ovoj naruzbi da znam?
Svaka ti dala! :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Bluedevile,jesu li posane antene za nas sta smo ti se javili na PM?? :)
Jesam, poslao sam. Ali ništa nema prije utorka-srijede, rekla mi je koka u pošti da ne rade preko praznika (nedjelju i ponedjeljak), tako da se očekuju pisma tek u utorak-srijedu...
Nema problema,sve je 5!!!!:)
Dali je netko od ekipe kojoj je BD slao antenice poštom dobio dostavu? Meni još ništa ne dolazi. Ova naša pošta je izgleda gora od one u Zanzibaru :retard:
Ni meni jos nije isporuceno, ali imam feeling da je sutra d-day... Ova neizvjesnost ubija ;D= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
jok ni danas ništa...