evo uhvatio malo vremena probat ću stavit modaca
Printable View
evo uhvatio malo vremena probat ću stavit modaca
thx tom & korg na infou...pricekat cu korga ako uspije stavit modaca, jer ionako sam presao preko par mana u samom startu (nema memory card slota, nema radija...), ova glasnoca me dotukla, svi ali bas svi se zale...nasao sam ne netu neki lik stavio post, pukao je na glasnocu, pisao samsungu, rekli mu da posalje aparat, i vratili mu ga u 7 dana, kaze da sad 'grmi' i da je zadovoljan...al sta, treba kupit mob od par keka kuna i onda ga slat u koreju na doradu..wtf?! :D
btw nasao sam dosta ekipe po netu koja je instalirala onaj volume+ app sa marketa, i sad im video record ima bug, kad snimaju clip i poslije gledaju audio zapis ide 3-4 puta brze nego video, tako da audio odvrti svoje i onda ostatak videa ide u tisini..ako neko ima nek vidi da ne bi upropastio bitne video zapise ;)
jos jedno pitanje sta se tice zvuka na slusalicama ili ako se spoji na neki externi device tipa autoradio ili kucni audio system, kakav je tu zvuk, navodno jako dobar?
Sinoc sam malo slušao pjesme sa mobitela preko original slušalica i zvuk je odličan.Jutros kad sam došao na posao, spojio sam zvučnike od firminog kompjutera na Samsunga i zvuk je osjetno bolji nego što ga sam kompjuter "proizvodi" prilikom slušanja muzike - s ovime nema krčenja, pucketanja i slično, zvuk je stvarno čist i osjetno glasniji (zvučnici su Logitech za cca 120 kn iz HG Spota ako nekom nešto to znači)..Doduše, komp na poslu (zvučna kartica)nije neka sreća, ali ovo sa mobom se stvarno dobro čuje.....Što se mene tiče, palac gore..
da da, to sam i mislio sta se tice slusalica i externih komponenti, tako svi pisu da je zvuk odlican, meni isto na ovom ICS romu na DHD-u zvuk odlican, puno bolji nego da senseu ili stock gingeru
Dal se kome događa da se prilikom spajanja moba na vanjski razglas mob sam od sebe pauzira, prije mi se na stock romu to nije događalo, al na manhatanu se događa i uzasno me zivcira to
Navodno bi uskoro trebao izaći 4.0.5 za Galaxy Nexus no za LTE verziju....iskreno, neznam što čekaju sa GSM varijantom, trebao bi jedan dobar update da ga još "spegla"...
BTW...nakon 3 mjeseca korištenja i izuzetnog paženja na telefon (nikad padao, nisam se saginjao kad mi je bio u džepu od traperica-ono da se stišče,napreže i sl...) telefon mi je sam od sebe počeo zijevati na stražnoj strani, u gornjem lijevom kutu...jednostavno više maskica ne sjeda u utore i osjeti se pod prstima kako se klima i ima lufta...čak se i vidi sitno zijevanje....užasno me to živcira (jbga,picajzla sam) pa sam poslao mail u europatrade servis da vidim jel imaju koju maskicu na lageru....Kolko sam vidio na nekim stranim forumima, nisam jedini s tim problemom....
http://img267.imageshack.us/img267/1...ckcloseup2.jpg
to se i meni dogodilo na s+.
onaj kao kromirani dio oko ruba mobitela mi se poceo na jednom dijelu klimati. i proizvodi neki šrkipavi zvuk :D
ali od kad je biio na servisu to su valjda popravili ili stegnuli :D
Budući da mi je dosadilo čekati OTA na 4.0.4.(nikak da dodje..), odlučio sam ga napraviti sam, sa googleovim tvorničkim imageom (dakle, nije custom rom nego je skinut s njihove stranice). Telefon osjetno brže radi, onaj lag kada bi recimo iz menija gdje su aplikacije prelazili na widgete je potpuno nestao..neki navode da je i kamera poboljšana, uglavnom zadovoljan sam :)
http://img21.imageshack.us/img21/695...2033008123.png
Korisnici javljaju probleme s 4.0.4 updateom vezano za gubitak signala i CPU clock u standby-ju:
http://www.phonearena.com/news/Samsu...update_id28793
moram priznat da nisam imao sličnih problema...
Imam Nexusa :) i odlican je :) otkljucao sam ga putem jedne od stranice gdje sam dobio kodove i sve je ok proslo. Samo me zanima ako budem rootao i stavljao romove hoću li morati svaki put unositi te kodove?
prilikom svakog resetiranja telefona na tvorničke postavke (pretpostavljam da je ista priča sa rootom i stavljanja romova) kod koji si dobio, moraš ukucati,stoga si ga dobro spremi na sigurno...
btw...što se tiče gubitka signala, vidim da ekipa na stranim forumima stavlja screenshotove gdje im je Time without signal čak 42%....kod mene je pak druga priča (hvala Bogu),napravio s.shoot prije koju minutu:
http://img687.imageshack.us/img687/5...2040522151.png
Da vas pitam, radi li vama 0.facebook? Tj želi li ga otvorit?
Ja imam Desire HD i na ICS ROMu sam i ne ide nikako, kaže da moj IP nije podržan ili tako nešto (da, idem preko defaultnog browsera). Mislio sam da je problem do ROMa međutim onda sam provjerio na jednom Sensationu koji je dobio ICS update i ni na njemu ne želi otvoriti... Ako ni kod vas na Galaxy Nexusu ne radi onda ću zaključiti da je problem do ICSa.
E hvala @TOMZG, updejtao sam ga na 4.0.4 nisam ga rootao, samo sam unlockao bootloader da ga prebacim na yakju. Imam još samo jedno pitanje, jel ga čuvate u ćemu? imate screen protectore?
Jel mi netko može reci nešto više o unlocku, tj unlockao sam ga preko mobileunlocked stranice i sve radi, ali moram unjeti svaki put kada radim nesto npr flasham mob . Sada sam nasao na cellunlocker.net da njihov kod samo se mora jednom unjeti i to je to. Jer mi se ne da svaki put s tim zezati. Jel netko zna vise o tome nesto? Hvala puno :)
Pošto se u ovoj temi radi i djelomično o ICS-u, da upitam.. Buraz na Nexus S-u na stock ROM-u ima, a imam i ja na Galaxy S-u (custom ROM) kod oznake signala neke dvije strelice, isto i kada wlan upalim.. čemu one služe?
Na ovom screenshootu od @TomZG-a se to nevidi, možda Galaxy Nexus to nema?
Strelice prikazuju kada je konekcija u uporabi (nešto se skida ili uploada)
Dvije strelice=sinkroniziranje(sync)
http://i53.tinypic.com/2lm79si.jpg
To znači da se nešto downloadira/uplodira trenutno, tj da radi nešto.
Ne, ne te strelice.
Baš budu unutar wlan oznake signala ili GSM signala.
Male su, crne strelice, jedva primjetne.
Sad baš ko za inat nema ništa, kada bude stavim screenshoot.
Budu i meni na Nexusu, to uglavnom kada budim mob iz sleepa, nešto se synca ili sl.
Evo ulovio sam al samo na wlan signalu:
http://i1167.photobucket.com/albums/...4-14103617.png
To bi bilo logično da je znak da se nešto synca, ali zašto se pojavi na oznaci signala nekad?
To i je to, oznaka da se preko wifija obavlja neki promet, da li sync ili loadiranje web stranice. Kao što su ti rekli malo iznad.