Ne treba prebacivati ništa na PC , ali je dobro napraviti "Backup" za svaki slučaj , zlu netrebalo ...
Otvoriti navigaciju i promjeniti bateriju , nekog posebnog postupka nema , pripaziti da se nešto ne slomi (Ekran , držači , flat kabel)
Printable View
Pozz
Ima li mozda koji zivi link za 2 IN 1 i novije karte. Meni puko disk i sve otislo u dim. Hvala
Novije karte ima jedino za iGO, za Black Edition nema više novijih karata. Karte se mogu naći u dijelu foruma za karte. Dva u jedan mogu uploadat, samo da prvo pronađem, kasnije večeras ili sutra ujutro.
Hvala na trudu. Nasao sam jedan Mio uredjaj kojem sam pred par godina ubacio Igo, sad ga kopiram na novi. Samo da karte nadjem za njega
Pozdrav...
Listam forum sat vremena, ali ne mogu nac ni jedan link da radi. Imam M300 i ubacio bi ili cisti iGo ili ovu varijantu 2 u 1, naravno sa zadnjim mogucim kartama, pa ako ne'ko moze postavit link(ove) bio bih i te kako zahvalan.
Pomoc, itko? Vrtim sve moguce linkove, ali svi su mrtvi... Sta good kliknem, file not found... :(
Evo ga pajdo samo ožeži i drži se strogo upustva što piše unutra inače će biti problema.
https://my.pcloud.com/publink/show?c...NAkGqLa0PWMnHy
Extra... Zahvaljujem... jos zadnje pitanje, imas mozda link i za zadnje karte za iGo? Ili koje konkretno karte ode idu, pa cu sam kopati po forumu...?
Evo da sam sebi odgovorin... Nakon kopanja i kopanja po netu, dosa san do ovog linka...
http://www.bteye.org/thread/iGO-EU-H...Q1_42654f.html
dakle zadnje karte Europe (barem zadnje koje san ja nasa) za iGO.
Evo ti zadnje i najnovije mape za Igo magnet link
magnet:?xt=urn:btih:0BFA66DADBEF7F1E450EFDD9A569BB B60241CAB0
valja samo nesmije biti razmak izmedju drugog B i treceg B
= Citat =:
magnet:?xt=urn:btih:0BFA66DADBEF7F1E450EFDD9A569BB B60241CAB0
Tako je ne znam zašto ga kopira sa razmakom kad sam sve uredno spojio i tako zaljepio ali nema veze tko zna zna.
Tu grešku razdvajanja "napravi" Forum , možeš se truditi i spajati nanovo , ali opet ispadne razdvojeno između slova ...BB B... !?
Problem je i u Torrentu , taj magnet link nikako da krene (počne skidati) , prije nekog vremena radilo je normalno i sve sam skinuo kako treba ...
:D
Postoanje Walter66;
Molim za malu pomoc,
imam becker z101, obrisao sam sve sa internal storage, ubacio ovaj iGo 1in1 komplet, nisam nista dirao, uredjaj upali, pokrene program ali ne mogu vise pristupiti internoj memoriji kada spojim na kompjuter, zelio bih jos u baciti neke mape i izmjeniti sys.txt sto je potrebno, molim te ako ima rjesenje da pristupim ponovo internal memoriji da mi pomognes. Hvala
Sync_@
ako sam razumio obrisao si sve sa interne memorije (my flash) ?
jesi napravio backup od uredjaja , ako nisi morat ces skinuti orginal sw.kopirati na sd karticu ,
i pokrenuti becker
da, ovih 2GB sam ispraznio i ubacio ovaj iGo 1in1, pokrene iGo ali ne radi bas sve, sada zelim pristupit preko racunara, ne mogu
postavit cu ti orginal sw u tvoj inbox , skini to na netu odzipaj i cetiri postavke kopiraj na formatiranu sd karticu , sd karticu ubaci u
becker i pokreni trebalo bi se vratiti opet na orginal !
a mogao si samo obnovit mape i opet si ko novi !
@Sync_
Za ovaj postupak SD kartica ne smije biti veća od 2GB , jer uređaj neće prepoznat veći kapacitet !
stima to , ali je i na uredjaju Interner Speicher 2048 MB , na koji se moze ubaciti igo primo sa mapa od europe !!
samo je interesantno i nije logicno ako vec doticna gospoda nesto rade na pna uredjajima da prije pitaju
sto i kako uraditi a ne poslije kad smrdaju sto je veci problem !
Da sve korektno naprave i da ništa ne pokvare onda mi ne bismo trebali na Forumu !
Nije mi jasno kako je uspio "nagurati" iGO 1in1 za Mio M300 u Becker Z101 i da radi ?
pozz trebao bi pomoć kako staviti navigaciju za kamione na mio moov m300 (t-com). Ako sam shvatio to treba staviti igo primo navigaciju i onda u postavkama konfigurirat ?
Da li je igo i igoPrimo isto ??
iGO i iGO Primo nisu iste aplikacije , a karte su iste osim nekih dodataka koji treba Primo.
Inače iGO Primo će raditi na uređaju , ali kod izlaska iz aplikacije resetira uređaj što baš i
nije dobro jer takvo "nasilno" gašenje šteti uređaju .
Mio Moov M300 ima samo 2GB interne memorije , a nakon istalacije Prima ostane slobodno
oko 1.4 MB za dodavanje karata , što je premalo da bi služilo vozaču kamiona , nema dovoljno
prostora , a SD kartice nema .
Može stati nekoliko karata ovih naših "balkanizacija" i nešto Eu država , samo ITA , AUT ,DE
imaju zajedno 1GB .
U vrijeme kad je izašao T-Com Mio karte su bile puno maje i mogao si uglaviti gotovo cijelu EU.
Sad su se malo te karte "udebljale" i cijela EU full ima preko 10.2 GB .
Vidi ovdje: http://cafe.mobil.hr/threads/81236-i...=1#post1093861
a iGO da li mogu prilagodit za kamion našao sam na jednom forumu da je dovoljno napravit ovo :
U program files/igo imas file sys.txt, njega otvoris i dodas ovo npr.
[truck]
use="1" ;(?)
weight="22000" ;(?)
weightperaxle="8000" ;(-1)
loadtype="-1" ;(-1)
maxspeed="90" ;(?)
length="12" ;(?)
width="2.6" ;(?)
height="4.5" ;(?)
max_restriction_level="0" ;(0)
vtr="1"
hazmatflags="1" ;Hazardous Materials 0-6
;### see also [route] permit_penalty=2000
[default]
name="default"
length=16.5
width=2.6
height=4.5
weight=22000
maxspeed=90
actualweight=22000
axles=5
trailers=1
icon=1
hazard=-1
vtr=1
Da li je to netko isprobao ?
Od karata mi je potrebna, Hrvatska, Slovenija Austrija i Srbija. Ako bude mjesta možda Mađarska i BIH