Ako si kupio kartu kroz in-app purchase trebaš dobiti info za update karte. Ako si samo skinuo Mireo s Playa onda imaš onu free kartu i afaik nikakve updateove.
Ako spadaš pod ovaj prvi slučaj najbolje da ih kontaktiraš.
Printable View
Ako si kupio kartu kroz in-app purchase trebaš dobiti info za update karte. Ako si samo skinuo Mireo s Playa onda imaš onu free kartu i afaik nikakve updateove.
Ako spadaš pod ovaj prvi slučaj najbolje da ih kontaktiraš.
Nisam kupio kartu , nego klasičnu navigaciju Prestigio 4150 sa predinstaliranim kartama srednje EU + Adria Region (Mireo Don't Panic) .
Nebude li išao update , odustajem i stavljam na uređaj nešto pametnije . Uređaj je moj i ne želim slati molbe i ovisiti o kartografu ...
Za mobitel ne mislim kupovati karte bez obzira što je sama aplikacija besplatna , može poslužit ponekad ali samo za prvu pomoć ...
Google play update Mireo 4.7.0
Ja imam Mireo na telefonu i malo ga testiram zadnjih par dana. Naravno, najprije po poznatim putevima, da se ipak nebi izgubio negdje :)
Mogu reći da su karte vrlo dobre. Jedino mi je malo bezveze kad namjerno nisam skrenuo prema predviđenoj ruti što ODMAH ne prebaci na sljedeću najbolju rutu nego najprije jedno vrijeme govori neka se polukružno okrenem.
I stavio sam Pervanov glas za malo zabave.
Za 300 metara skrenite desno. Ako hoćete. :)
Sada skrenite desno. I izgubili ste se. :)
Vozite ravno 6,5 kilometara i izvadite prst iz nosa.
Prestanite se češkati.
Ugasite obojena svjetla.
Skrenite desno pa lijevo. Tako je baš bila ruta ali on je nastavio pjevati desno pa lijevo, desno pa lijevo, desno pa lijevo tatarata pam pam pam tataratata... :)
Zašto mi u mireo in app storu pokazuje cijenu u funtama a ne kunama ili pak eurima?
Provjeri postavke, po defaultu ti stavi V.Britaniju kao tvoju zemlju, pa je onda logično da ti i cijenu izrazi u funtama.
Sve je ok postavljeno, al opet funte... Da li tebi pokazuje kune ili eure?
Mireo !
Ovo je njihov link:
http://www.mireo.hr
To je hrvatska firma koja nema stranicu na hrvatskom jeziku i nema (valjda) cijenik u kunama !? To baš i nije normalno za naše pojmove !
http://www.mireo.hr/en/mireo-shop
U ostalom , preko PayPal_a je svejedno u čemu plaćaš , Tvoja će banka svejedno skinuti i poslati obračun u kunama !
nema veze to je sigurno pravljeno za Engleze !
ili u krajnjem slucaju pravac -----> http://s1.directupload.net/images/130505/ae9pmmm4.png
Cijene su u funtama. Uopce nije bitno odakle je firma, bitno je cijem trzistu je orijentirana. Siguran sam da veci promet rade vani, a kod nas tek sitno. Makar, sjecam se da su jednom imali sajt na hrvatskom jos prije nego su izbacili nav. za Android... Vrlo maglovito, doduse.
Nekako mi se čini da POI im je BEZVEZE!!!
Pretražujem: Pošta | Rijeka
Rezultat: 0 (nula)
Stvarno...
Nekako mi se čini da tebi nešto nedostaje u mapi POI ;) i da je problem u tome, a ne u programu.
s novim updateom na 4.7.5 ne mogu napraviti update karte Hrvatske na 2013.09 koja je dostupna u trgovini, već samo mogu reinstalirati 2013.06, nije mi jasno zašto budući da sam kartu uredno kupio, dosad je sve bilo ok, uvijek mi je dopustio update, sad više ne. Zna li netko razlog !??
Najbolje bi bilo da telefonom ili mailom postaviš pitanje na Mireo (HR) , to jedino oni mogu riješiti !
I meni na 4.7.4 je dostupna samo 13.06 karta, ne nudi update.
A ima li tog mirea negdje free?
meni je danas povukao update s google playa s 4.7.4 na 4.7.5. vidim da je ova nova karta 2013.09 skoro duplo veća od 2013.06
Da ima Free , ali traje nekoliko (7) dana , tek toliko da vidiš kako program radi , sam Don't Panic je za Android besplatan ! Plaćaju se samo karte , a HR košta nekakvih 50_tak kuna ...
Razlika je Free ili Cracked , to bi trebao znati ! Zato se i zove "Panika" i ne možeš joj ništa , jedino kupiti !
Neda ni meni update karata na 4.7.5, ocito njihova greska
Sad gledam , neda ni meni update na Prestigio (WinCE6) na noviju verziju za Don't Panic (Mobile Navigator) ... Ima cijelu srednju EU , izbacuje grešku , poslije legalnog updatea , zatamni ekran i ništa od "Legalizacije" ...
Stavit ću gore iGO Primo pod imenom Mobile Navigator (mobilenavigator.exe) i završio sam s "Panicom" , ili Navigon Flow (verzija 8) .
:D
Za hr je tako al za ostatak eu i dalje ne radi update
Ne znam kako meni nudi sve update imam Europu HR i BiH-a i sve ide normalno na mobiltelu LG.
Sad sam nadogradio i ponovno pokrenio mape su sada nove 2013.09 a program je ostao isti dontpanic 4.7.4 nišra dakle novo od 4.7.5
jel itko isprobao ovu navigaciju na dual sim mobitelu?
imam prestigio pap 5300 (dual sim) i kupio sam idijot kartu hrv prije nego sam isprobao trial verziju.
i sad se ispostavilo da dok utipkam odredište, sve fino izračuna i krene me navodit. ali nakon 100-200m stane (pojavi se crvena točka kao da stojim) i nigdje dalje.
očito pare bačene u vjetar :D
zanima me dal ju netko ima na dual sim i dal mu radi, ili je samo do mene problem negdje.
p.s. neke druge navigacije mi rade super (copilot, navitel) tako da nije problem u gps-u