Zove se RedSnow, a evo i link. :)
Printable View
Zove se RedSnow, a evo i link. :)
danas sam stavio 4.3.3. i jailbrejko ga a prije sam imao 4.2.1 i isto sam ga jailbrejkao... e sad mene zanima zašto mi u cydii piše spremljen shsh samo od 4.3.1 i 4.3.3. i dok sam imao još 4.2.1 u tinyumbrelli mi pisalo 4.3.1 da mi je spremljen? ko tu koga i zakaj?
Ja sam danas stavio 4.3.3 na Iphone 3GS, sve radi ok, ali nemam više multitasking gestures. Ima li tko istih problema? Jailbreak je napravljen s RedSn0w 0.9.6rc15 na win-u.
Ljudi možete mi reći jer se isplati preći s iOS 4.3.2 na 4.3.3 jer dobijam kaj posebnog il?kakvanje baterija na 4.3.3?
Pozdrav svima uzeo sam iphone ovaj tel i na njemu je verzija 4.3.3 i probao sam sa itunesom da ubacujem aplikacije sa računara i napravio sam acc za itunes sve je to ok ,ali neće da mi ubaci aplikacije ili igre počne procedura sinhronizacije i onda stane i izbaci mi neki error 0xE8008001.pa znali neko šta bi moglo da bude hvala..
Trebaš imat Jailbreak i instaliran AppSync. To je sve
To mi je već bilo sve odrađeno, opet neće .A neće ni kad probam da skinem na telfon pa installous i tu nađem recimo skype da skine i fino skine i onda izbaci kad treba da ga instaliram ovo installation failed:invalid ipa.Ljudi pomagajte nemogu nista da ubacim na telefon
moraš imati instaliran appsync, da bi mogao ubacivati crackirane aplikacije u mob, inače ti ih mob prekine..
ako je invalid .ipa, probaj sa nekog drugog source-a, al garant je ovo gore...to skini u Cydia
Zadnjih dana i meni s installusa ništa neće skinut. Sve prek kompa stavljam. Imam sve al ko da im ne podržava 4.3.3 software. I ako ima zainteresiranih za skidanje pjesama sa neta na mob preko mewseeka javite pa cu složiti tutorial posto nitko o tome ne priča a znam da ima zainteresiranih.
Direkt na iPhone. Zadnjih par dana skinuo sam već gigu i nest sitno pjesama. Kaj je najbolje moze se i kombinirat s safaridownloaderom pa s bilo čega možeš skinut pjesmu i s mewseekom prebacit u iPod aplikaciju. Budem sutra ili preksutra kad uhvatim vremena napisao kako se instalira i kako ju ja koristim.
Hvala na pomoći riješio sam ,bio mi je instaliran appsyns 4 x.x. i nije taj mogao nego treba 4.0+ eh to je trebalo za downlad aplikacija i da radi sve uredno sa itunesa i prebacivanje .
Pozz ,moželi mi neko reći kako da ubacim video i pjesme u onu ikonu ipod,jer jednom sam imao iphone 3g i na njemu je bilo dosta pjesam i video spotova.Kako da i ja tu ubacim toga.Izvinjavam se možda je smjesno al neznam,Hvalaaaaa.
može li meni neko reći u čemu griješim pa ne mogu da JB iphone 4, sof.4.3.3.
Skinuo sam sa onog linka što ima u upustvu sof.4.3.3.8J2 kao što je i na mom telefon ali kad odem u red snow i na browse ne mogu nigdje da nadjem sof.4.3.3. da ga povuće da bi mogao JB telefon. U čemu griješim
Pozdrav
edit: Još da kažem da sam raspakovao onaj cijeli folder od 4.3.3. sistema u kojem ima nekih fileova ali nema glavnog kao što je u upustvu navedeno
http://cafe.mobil.hr/threads/69610-T...one-iPod-Touch
Nista ne raspakiravas. Skines firmware s onog linka u tutorialu sto sam napisao i skines ga npr. na desktop te sa Redsnow-om nades taj file na desktopu
ali mi je automatski upakovan u rar file kojeg redsnow ne moze da pronadje, ne znam do cega je
pomozi dok si tu
please
skontao sam umjesto .zip ukucao sam .ipsw i dobio sam sistem
je li itko imao problem da mu jailbreak s redsnowom zapne na "downloading jailbreak data"? to se meni dogodilo upravo na 3gs pa sam trazio po netu i nasao ovo:
http://www.techpetals.com/redsn0w-st...reak-data-3359
idem sad probati ponovo
sad je proslo, stavio sam redsn0w u comatibility mode za xp sp3
et, mozda nekom pomogne
Meni je za 4.3.3 pa sam po tutorialu išao izbrisati one fajlove na c-u i uzeo rc16 redsnow da mi riješi vibru i pomoglo
Ajde,sad je već prošlo vremena... jel ima neke razlike (vidljive) u trajanju baterije na 4.3.3. u odnosu na 4.3.2. ? Neda mi se prebacivat ako nema neke razlike,ja sam na 4.3.2.
jer da nakon 4.3.3 bude clean ili mogu restorat slike, poruke i to ? ;)