Instaliraj Traffic Counter i postavi za widget.
Printable View
Danas sam dobio Galaxy s2 i kad šaljem sms, primatelj dobija sms bez ovih kvačica (ŠČĆĐŽ).
Imo sam do sada nokiju i t je išlo bez problema.
Jel ima neka posebna postavka ?
Kako primatelj prima bez kvačica? Napisao si kvačice i primatelj ih ne dobija?
Baš tako.
Mobitel je kupljen u Njemačkoj, ima i HR-tipkovnicu ali kad napišem ščć primatelj dobiva samo scc.
Imam i Nokia C7, tamo kad u sms napišem ščć, primatelj tako i dobije.
Ne vidim nikakvu postavku za to.
Meni se čini da je problem u primatelju. Probaj poslati poruku nekom drugom, nekom za koga si siguran da može primiti poruku s našim dijakritičkim znakovima.
Edit:
Isti primatelj dobiva dijakritiku poslanu s nokie? Onda probaj promijeniti tipkovnicu na samsungu. :dunno:
Meni s htc_ime modom radi bez problema.
Edit2:
Probao s orig hr. romom. Ista stvar. Šalje cs. :dunno: Probat cu nandroidom vratiti rom na kojem mislim da je radilo pa javim.
Možete mi objasnit zašto to uopće želite? Jel znate da onda jedan SMS ima 70 znakova, a ne 160 kao kad ne koristite dijakritičke znakove?
Ja bih na svom DHDu htio baš suprotno, da mi ne šalje dijakritičke znakove ali isto tako nemam nigdje tu opciju za uključit/isključit :-/
Ok hvala i javi onda !
Probao sam staviti drugi rom, isto ne radi. Možda na kojem asop romu. Vjerojatno je do samsungove sms aplikacije.
Meni jr svejedno za sms, radi li ili ne. Na gtalk, mail itd radi. Sniper, ti imaš opciju. Možeš jednostavno pisati c umjesto ć. :)
Naravno, ali buduci da koristim prediction (cesto promasujem slova pa mi je to korisno) on mi uvijek izbacuje rijeci pisane s kvacicama pa onda moram ispravljat ili dodavat u rjecnik rijeci pisane bez kvacica, no to opet nije najsretnije rjesenje jer je prema svemu sudeci taj rjecnik limitiran na odreden broj rijeci koje moze zapamtit. No dobro, zašao sam malo u offtopic :)
Pozdrav sniper,
ne pišem ja "ženske" nego "muške" poruke. :)
Kod mene ni jedna poruka ne sadrži više od 60 slova a kamoli 160.
Zanima me da li samsung galaxy s funkcionira i kako funkcionira iz SAD u Cro? Da li moze uopte da funkcionira? Hvala
Bila bih zahvalna kad bi neko tocno odgovorio :)
Jenny nema potrebe da bumpaš post u roku od pola sata. Kada netko, tko zna odgovor naiđe, odgovorit će. Nemoj forum doživljavati kao službu za korisnike.
Pišeš o galaxy s u galaxy s2 temi? Napiši točno o kojem se modelu radi, na kojoj mreži je kupljen, jer bez tih podataka nije moguće odgovoriti. Postoje različiti operateri koji koriste različite frekvencije tako da je to bitan podatak. Obrati pažnju na to da li je zaključan na tu mrežu, može li se otključati itd.
Pogledaj koje frekvencije konkretan model podržava, ovdje ti piše koje frekvencije koriste naši operateri. Usporedi i imaš odgovor.
isprobao sam mob u trgovini. na poklopcu baterije je pričvršćen onaj punjač koji se vuće, u biti na onom doku gdje budu izložbeni primjeri. kad sam ga povukao poklopac baterije se otvorio, a nisam jako povukao mob, steko sam dojam da se prelako otvori ili jel taj back cover bio smrdan. inače mob je super.
Nema šanse da se otvori sam od sebe ili nešto slično. I kad mob padne, sve ostane na svom mjestu.
Nakon dva mjeseca korištenja jako sam zadovoljan kvalitetom izrade. Nema niti jedne ogrebotine. Baš dok se proučava, na stražnjoj strani, izbočena glossy plastika se minimalno izlizala. Htc je nakon isto korištenja imao redovito više ogrebotina i oštećenja od korištenja.
zna netko dobru stranicu za live wallpapere, a da nije s marketa, tam nema golotinje :crazy::crazy:
Imate li vi koji ste nedavno kupovali telefon problem sa pink spotom na kameri koji ovako izgleda?
http://pocketnow.com/thought/clarifi...-spot-syndrome
Potpuno bijela pozadina (zid recimo) to najbolje pokazuje.
Uzeo sam ga u VIP-u čim je došao. Mobitel je fantastičan, ali ovo nisam riješio. Također, pri fotkanju flashom u potpunom mraku, desni rub fotke je pinky skroz.
Fali mi dailer i sustav kontata. Probao sam dosta zamjena ali htc taj dio ima najbolje rjeseno. Ostatak sensa mi uopce ne fali. Kada bi postojao asop rom s standardnim android dialerom ne bi se zalio, ali ne postoji.
Problem je softwerski, u auto white balanceu. Iskljucis i vise nema pink spota. Za to znam jos s htca, ista stvar. Za mrak nisam isprobavao. U praksi nisam imao nikakvih problema s fotografijama.
Hm...
Auto white balance ne mogu isključiti (nema manual opcije) nego mogu staviti neki drugi način (daylight, cloudy...) Na to si mislio?
Da. Na to sam mislio. Meni je znatno bolja situacija s daylight opcijom uključenom. Probaj staviti neku drugu kamera aplikaciju.
Ima smartdial ali je lošije izveden. Na samsungu uvijek treba 2-3 klika više da bi se obavila radnja. Bilo poziv, sms, favoriti, grupe itd. Manje je opcija i mogućnosti.
To vrijedi i za integraciju s faceom. Na gs2 se ne prikazuje face status dok te netko nazove. Po defaultu je slika s google accounta i ja nisam našao kako se može promijeniti (nije mi to bitno, pa nisam ni pokušavao do sad.) Samsung account nisam otvarao, možda je u tome problem. Možda tamo ima opcija za podešavanje. Poatoji rubrika za sync fb kontakata, ali meni ne radi. Trebao bi proguglati zašto.
Anandtech je objavio najtemeljitiji review do sad. U prvom članku su dosta popljuvali sgs2. Sad se posipaju pepelom :D
Jel netko naručio samsungovu extended bateriju?