Još nema offical update za njega ali sam ja našao kako ga nadograditi i sad radi ko švicarski sat :D Link za 2.2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880
Printable View
Još nema offical update za njega ali sam ja našao kako ga nadograditi i sad radi ko švicarski sat :D Link za 2.2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880
dali neko može preporučit neku futrolu za taj samsung? Ili neki dućan u Zg di bi se to moglo kupit. Nebi naručivao preko e-baya.
ja sam narucio preko mobyshopa platio 80kn i nikako nisam bio zadovoljan raspala se vrlo brzo, sad sad sam za 30kn narucio preko ebaya i jako je kvalitetna rubovi su sivani a ne ljepljeni, na prosloj su bili ljepljeni pa se zato brzo raspala i puno je tvrđa i i bolje izradena pa ti sad biraj di ces kupit :)
uvo sad imam LINK
a ovu sam imao samo za G3 LINK
dennocro, cura radi u jednoj firmi u kojoj šivaju svašta pa mi je dala jednu kožnu futrolicu. A ko da je krojena za taj mobitel. super je i neće se raspast. Uglavnom kupljen je taj 5800 i sad idemo polako učit. A sigurno ću i trebati puno vaše pomoći.
uvijek smo tu da pomognemo :)
Kako se isključuje pin več me nervira stalno tipkanje.
koji pin?
SIM?
Postavke-Lokacija i sigurnost-Postavite SIM zaklj.-makni kvacicu
jel tele2? s tele2 karticom nije moguce iskljucenje pina
da, tele2 to oduvijek ima.
Otkljucat.. hmmm kupit kod negdje na netu? nisam istrazivo, al sam cito. nije jednostavno ko "dummy" fonove
Pozdrav, može mala pomoć oko postavki poziva na čekanju.Zanima me je li moguće na ovom modelu mobitela ikako namjestiti da mi bude vidljivo zauzeće, kada je osoba koju zovem zauzeta.Kad sam ja zauzeta, poziv na čekanju funkcionira ali ne i obrnuto, a na prijašnjem mobitelu je to bilo moguće.Ovisi li to uopće o mojim postavkama?
Ne kužim se previše u to, nadam se da nije glupo pitanje i da mi možete pomoći.thx :-)
pozdrav,
može mala pomoć..? naime danas sam nabavio samsung galaxy 3 i jedino kaj me muči su sms poruke koji mi igledaju kao neki chat... ja to ne želim... ja bi klasični prikaz poruka kako na svakom drugom mobu... kako to napraviti?
hvala
ljudi...jel mi mozete pomoci, ne kuzim zasto mi nece mobitel da se spoji prek wi fi? bude jedno vrijeme ukljucen, prikaze mi moj net na koji se trebam spojiti i onda tamo gdje pise Wi-Fi sa onom kvacicom ispod mi nakon minutu napise odspojeno... jel vi znate u cemu je problem? a radio je do prije par dana? probala sam resetirati mob, ali je sve isto opet...
Ko zna što mu je probaj instalirati neki od programa za WiFi.
Inače dali je moguče da mi GPS nabije račun jer imam neku veliku cifru za platiti,a znam da nisu u pitanju pozivi.
Zvao sam danas službu za korisnike,ali mi kaže da ne može vidjeti zbog čega je tolika cifra ili laže.
zna li netko gdje bih mogao kupiti gumicu za slušalice za samsung galaxy 3 i kolko koštaju?:smile: hvala,jetski
dali se moze ovaj mobitel otkljucati sa 95 na ostale mreze
Pa 3g mi je uvijek isključen to jest isključio sam paketni prijenos podataka jedino ako se sam ne uključi kod neke aplikacije.
Ne znam dok nevidim račun neču znati što je ali da mi 400 kuna nešt potroši.
Nego zna li neko kako da smanjim OC na Kyrillos rom sprži bateriju u jednom danu,pa i krače.
koja je realna cijena ovog mobitela sa punjacem i usb kabelom starog 2 mjeseca u odličnom stanju? kodiran na 095, hvala
600-700 kn (ima nekoristenih za 800, tak da...)