Ugasiš ga.
Vol.down+power tipku držiš.
Printable View
Ugasiš ga.
Vol.down+power tipku držiš.
jel mi može neko reči kako da instaliram program na karticu a ne na mobitel.... imam instaliran froyo al on opet instalira na mob....
hvala....
Vec se napricalo o tome nadugacko i nasiroko... Pogledaj prethodne stranice ove teme, a virni i u druge teme malo.
Bravo!
Baš sam malo proučavao i izgleda da nisu svi s 0.83 slcd. Moj je; znam jer sam prije imao amoled i usporedio sam stari s novim.
jel moguce nekako iskljuciti punjenje baterije kada ukljucim usb da bi si nesto prebacio na mob??
Kako se moze promjenit tastatura da mi je Z na mjestu Y?
Ako imaš rootan uređaj možeš.
Trebaš promijenit key layout.
Stavi samo da ti jezik tastature bude njemacki i to je to..
jel ima rjesenje da nakon sto otkljucam tipkovnicu ne moram pricekati sekundu dok mi ne refresa sat, npr.dakle ako sam u 14:20 zakljucao mob i otkljucavam ga u 3.meni prvo bude 14 20 pa se osvjezi na 3, nije to nista ne znam sto, al zna zivcirati..
Tu i tamo mi se zna javit ovaj error
"com.htc.bg" i onda moram Force Close-at.
E sad, malo sam googlao i rekli su da je problem u nekim FB contacts-ima i da se tam nekaj treba podesit. Ja sam to napravio i eto danas opet mi se javlja taj error.
Jel zna itko u cemo je problem?
->Probat cu sad ovo:
U postavkama, pod sync sam ugasio da facebook synca kontakte..
Na 2 foruma sam nasao to rjesenje pa nadam se da ce uspjet.
EDIT:
Imam samo engleski, poljski i ceski za jezik tastature :/
BTW, moj Desire je kupljen u Vipu, hbot je 0.83 i nema slcd ekran
ok, hvala ;)
samo da pitam, jel postoji kakav update ili neka nova aplikacija radia za desire?? kaze da ima podrsku RDS-a ali katastrofalna je, ako i to mozemo nazvat rds-om...
tnx
Samo da kazem, oni koji imaju 0.83 hboot i ako zele rootat mobitel moraju skinuti custom img za unrevoked da bi se instalirao recovery. :)
Link: http://crop.floodbit.org/~defer/reco...bravo-slcd.img
jos jedno pitanje.. poslao sam bio MMS, sliku je resizao sam mobitel no nakon sto je poslana poruka (dobio sam report da je uspjesno poslana) u desnom gornjem kutu stoji crveni usklicnik.. sto zapravo oznacava taj crveni usklicnik? :O preko googla sam nasao razlicite odgovore pa vise nisam siguran..
i jos jedno pitanje.. u vezi led obavjestavanja prostigle poruke/poziva... jel je moguce posstaviti da led treperi tako dugo dok se poruka ne procita ili ne uđe u aplikaciju i pogleda tko te zvao?? mislim da na 2.1 androidu mi led svijetlio tako dugo dok nisam procitao poruku a sada nakon nekog vremena prestaje treperit... znaci, dosla poruka, ja je nisam vidio i u pocetku treperi no nakon nekog vremena prestane... to mi je glupo jer onda moram svejedno palit ekran da vidim jel me ceka nesto novo... led treperenje na ovaj nacin gubi svaki smisao... :(
hvala
prilikom paljenja mobitela stalno mi se pojavljiva :
Sorry!
The process android.process.acore has stopped unexpectadly. Please try again
Kad stravim Force close tako se stalno javlja i samo to stoji
Da pogodim, kada god pritisnes negdje na ekran to ti se javi?
Na Android forumu su taj problem rijesili, factory resetom.
http://androidcommunity.com/forums/63567-post6.html
imam desire već oko mjesec i nešto nije rootan trenutno i imam froyu 2.2 moram priznat da mi baterija traje dosta dugo naspram androida 2.1 koji je bio na njemu prije updejta sad traje oko 2-3 dana dok je prije trajala 1 max. 1 i pol dan.
Meni se znao par puta resetirat mobitel jednom kad sam upalio internet i otvorio browser drugi put kad sam prebacivo bluetoothom tj. nisam stigo prebacit još nego sam tek upalio program pa se resetiro i to ne sa onim defaultnim bluetooth sharingom nego imam program bluetooth file transfer (možda je bilo do programa mada je već par puta za njega izašo updejt pa sam ga updejto) treći put neki dan ne sjećam se šta sam radio,a i na androidu 2.1 mi se također znao resetirat.
Moje Desire je amoled i moram reć da mi je screen jako dobar,gledao sam na googleu slcd screenove i amoled i meni osobno su bolji ovi amoled na desire-u.
Što se tiče zaštite čim sam ga uzeo kupio sam silikonsku masku (60kn) i screenprotektor (1x 30kn) preko oglasa kojeg sam od uzbuđenja kad sam ga dobio krivo naljepio tj. naopako nije ništa strašno,al promjenit ću ga uskoro,a maska je bila super jedno 2 tjedna i onda mi se rastegnula kupio sam je u draškovićevoj stoga vam preporučam nemojte tamo kupovat maske za desire jer su skupe i nekvalitetne,neki dan sam naručio preko ebaya od čajniza iz hong konga masku za desire uz koju dobiš dva screenprotektora free za 90kn
stavit ću i link od maske pa si možete pogledat kog zanima meni se čini da je ova super jel ima veliki otvor za kameru zadebljanje na onom krugu tako da kad stavim mobitel na stol da mi ne leži na staklu od kamere nego na tom gumenom zadebljanju, maska nije mi još stigla,ali vidit ću nadam se da se ova neće rastegnut ko ova prva jel već duže promatram maske malo za desire da uzmem,a da zadovoljava sve moje uvjete :D eto.
Btw probao sam ovaj volume down + power i meni se ništa ne dogodi osim šta se stiša mobitel i vibrira stalno jel iz silent moda ode u vibrate, jel to samo za rootane mobitele vrijedi il ?
video od maske
Code:http://www.youtube.com/watch?v=hLgxFyYPCkY&feature=player_embedded
Ovi case-ovi mi se ne sviđaju takvu istu mi ima prijatelj di je cijela kamera otvorena i izgrebalo mu se staklo kako svaki put kad dođe recimo u birc stavi na stol,a scrn protektori zanimljivo to ću razmotrit još,a mob koristim kako ne za navigaciju,internet svašta,a nije svaki put da 3 dana traje sve ovisi naravno kolko prčkam po njemu mislio sam ono maximalno mi je trajala 3 dana.
btw jel ima gdje objašnjeno za šta koja opcija služi u ovom recovery-u?