2 puta sam brisao i ponovno skidao.
I kada gledam (preko Nokia Suitea) koje karte imam na mobitelu- piše sve kako treba.
Printable View
2 puta sam brisao i ponovno skidao.
I kada gledam (preko Nokia Suitea) koje karte imam na mobitelu- piše sve kako treba.
skidaj zemlju po zemlju i provjeri raste li proporcionalo veličina cities foldera ili probaj ovo što blebla predlaže
nema te opcije u verziji 3.04, možeš skidati samo ono što pregledavaš odnosno zumiraš, ne i kompletnu mapu neke zemlje
Mislim da mi je cities folder bio veličine kao i sve karte koje sam skinuo.
Uglavnom, sada skidam preko Map Loadera.
Ako neće to- skinuo sam ručno karte s onog njihovog servera pa ću tako probati ubaciti.
EDIT: Evo, kroz Map Loader normalno radi.
I Nokia Suite dobro pokaže karte koje sam stavio...
Sad sam se sjetio da mi je tako bilo i za neku 5800 ili X6- Ovi Suite nije htio normalno staviti karte, ali Map Uploaderom je radilo.
Uglavnom, čudno- ali, glavno da radi.
Hvala obojici na savjetima :)
OVI Maps od sada besplatan ??? je istina samo šta se neke karte moraju kupiti da bi mogao navigirati
ako neko može napisati nešta o tome
@prigi321
Ja sam koristio navigaciju prije 2 mj. i skidao nove mape sve besplatno, ne znam odakle ti ta informacija (eventualno da se nije nesto u zadnje vrijeme promjenilo?!?).
Ako imas Nokia telefon probaj ih skinuti i sam vidjeti.
ne vjerujem, ali moguce jedino ako imas mob stariji od 2g barem, znam da nisu bili svi kompatibilni sa novim kartama pa nije bilo moguce skinuti besplatne karte... svi noviji imaju besplatno... osim toga, probaj update-at najnoviji nokia maps preko nokia store-a, jer ako imas stariju verziju isto je moguce da ne mozes skinuti besplatne...
mogu li ja besplatan ovi maps instalirat na nokiu c2-01?
Imam N85, i prije sam imao 3.01 verziju, koja je radila točno kako je trebalo (bez besplatne navigacije). Nedavno sam "zgazio" mobitel, pa sam sve ispočetka instalira, ali sad ne mogu naći 3.01 za N85 ma koliko tražio...
A u međuvremenu sam comp promijenio...
Naravno, 3.03, 3.04, pa čak i 3.06 sam pokuša instalirati, ali ne da. A na Nokijim stanicama nisam našao link za skinuti 3.01 verziju...
Pomoć?
Edit:
našao link:
http://discussions.nokia.com/t5/Maps...03/td-p/664459
sada 3.01 nanovo nazad :)
Di da namjestim da mi butra prica na hrvatskom jeziku?Sve sam namjestio,ali nemogu nigdje naci hrvatski jezik,a skinuo sam preko Nokia Suite...hvala!