Sad i ako dođu SE P910 svi će se pobrati preko veze tako je bilo i za P900
Printable View
Sad i ako dođu SE P910 svi će se pobrati preko veze tako je bilo i za P900
da danas sam opet zvao i ništa od p910 i s700
ja cu 31.12. ici u vip i uzeti najbolji koji budu imali...
a sad si razmisljam, mozda da ne uzmem nista! jer vip ce sigurno kad atad opet imati ovakvu nekakvu akciju sa ugovorom na godinu-2....
Ovaj ih je dobio na firmu sa 65% popusta, dakle dosta jeftinije.
I naravno da se necu obavezati 24 mjeseca zbog necega sto je jeftinje od 3000 kn jer se jednostavno ne isplati!!! Ali siguran sam da ima takvih budala i previse. :retard:
Jos samo da kazem da je vip mene osobno s ovom akcijom samo naljutio s njihovim stavom "ajmo usreciti par budala dajuci ima nadu da ce dobiti neki dobar mob povoljno! hahaha"
Stvarno im to nije trebalo jer jedan moj prijatelj se vec prebacio na cronet a i ja se razmisljam.
Moje pismo VIP-u!
Štovani,
Mišljenja sam kako osobi koja je smislila način zadržavanja pretplatnika promocijom od 91% popusta za sve pretplatnike koji potpišu ugovor na još 2 godine, treba dati otkaz!
Naime, i ja laik sam odmah izračunao i pretpostavio da će svih 100.00 pretplatnika pohitati u VIP centre ne bi li zaradili (jer kad kupuješ mobitel tipa Sony Ericsson P910i koji košta oko 5.800 kuna za 530 kuna to je poklon), pa kupujući najskuplje modele, i najpovoljnije prošli.
Razumijem da dotični mobitel (Sony Ericsson P910i) nemate u centrima, jer su se razgrabili u prvom danu promocije (a ja sam Vašu obavijest o promociji dobio tek treći dan), zajedno sa svim skupljim modelima.
Nadalje ne razumijem kako Vi, gigantska kompanija, ne stojite iza te promocije. Više ni nemate namjeru naručiti skupe modele mobitela jer ste shvatili da je taj potez bio malo brzoplet. Nije u redu da zbog greške jednog Vašeg uposlenika, ispaštaju korisnici kao ja, koji je svaki račun na vrijeme platio, te ponavljam, kupio više skupih mobitela kod Vas.
Na kraju želim reci da ste me svojim pozivom zaintrigirali, te kako sam naveo u prošlom pismu, želeći zamijeniti trenutni mobitel (Sony Ericsson P800) za najnoviji model (Sony Ericsson P910i) potakli da to i učinim. Samo imam jedan mali problem!
U Hrvatskoj, "slučajno" kod Vas i Vaših partnera tog mobitela nema!
Nakon korištenja modela P800 i svih njegovih resursa, ostali mi mobiteli djeluju kao igračke za djecu, te se stoga ne mogu odlučiti za ni jedan drugi model osim P910i.
Tako će me promocija od 91% popusta zaobići, a kada se to dogodi bez ljutnje ću potražiti neku novu promociju u drugoj ili, sada već mogućoj, trećoj mreži.
Sve najbolje za Božićne i novogodišnje blagdane najiskrenije i iz srca želi ....
Ma ljudi ništa od toga biti neće! Kupovao sam do sada sve najskuplje modele (preko 4.500kn), a oni će mi na to da izaberem neki drugi model.
Iako nemaju ni jedan skuplji od 3000 kn.
Ne budem li mogao kupiti P910i preko promocije skidam i sebe i ženu sa pretplate i prebacujem se na 3. mrežu koja će imati pogodnosti za nove pretplatnike!
Jel ih tko pitao kako svi osim njih imaju p910, jer kod ostalih nije nevjerovatan popust. Ponavljam da nije u pitanju samo P910 već svi skuplji mobiteli!
Pogledajte samo ponudu T-Coma i VIP-ovu ponudu pa će vam sve biti jasno!
Želim vam da uspijete iskoristiti ovu promociju, baš kao i sebi, ali......
slazem se... sad neznam dali da uopce uzmem nesto ili nista...... pa cekat neku akciju....ako ce ikada biti ovako nesto slicno
Biti ce ovih akcija jos i to uskoro ako vip misli zadrzati korisnike da ne odu t-mobilu a poslje i trecoj mrezi.
A to da vip nema skupe modele ima ali ih ne daje svakome nego ih daje preko veze i sl. E to me tek iritira previse.
je ljudi istina i mene koliko got me razveselila ova
akcija od vipa toliko me je i raspizdila......
i sada sam počeo razmišljat baš kao i ti dutch
Ma ljudi vi niste normalni! Budite sretni da uopće ima neka akcija, a vi megalomanski 'ništa osim P910i, izvolite mi dati P910i za 500 kuna zato kaj ja plaćam račune redovito!' Fakat sam zgranut takvim načinom razmišljanja!! Ma bez ljutnje ali treba vas posranom metlom u Kazastan sprašit pa tamo izvoljevajte... :)
Daš čovjeku prst....
...u biti zašto ne zahtjevati - s jedne strane vežu te ugovorom na dvije godine a ti ne dobiješ ništa ekskluzivno...
(ja bi da me s tom metlom sprašiš na dekadentni zapad)
Dečki, to se zove MONOPOL. Zasad, kako god to ružno zvučalo, MI trebamo NJIH. I mogu nam radit kaj hoće. Naravno da rade svakakve ponude da vežu klijente za sebe - jeftinije im je dat par skupih mobova jeftino, plus još par malo manje skupih malo manje jeftino, nego snizit cijenu impulsa, poklonit 50 SMSova besplatno ili tako nešto.
Da, dolazi treći, i frka je. Već su ga odhebali na balkansko-primitivni način (Tele2) čistom prevarom i ucjenom. Ali drugi put neće moći, i sad je panika. A kad te vežu na 2 godine, j*bi se kad dođe jeftiniji operater.
Bio sam u Italiji kkad su uletjeli treći i četvrti mobilni operater, i kad je uletio drugi, treći, četvrti i peti fiksni (i Tele2 među njima). Ne malo sranje, po istom principu..
ma u redu je to, ali nemože biti skupih mobitela za baš sve! Oni koji su bili brzi i snalažljivi su ga dobili, a oni koji nisu se nemaju kaj žaliti, ko im kriv. Uopće treba biti zahvalan kaj je i postojala mogućnost nabavke tako skupog mobitela po jeftinoj cijeni za najbrže, jer obično skupi nikad nisu na akciji...
Ma to stoji. Mislim, ja sam za to da se iskoristi svaki popust, koliko god mali i kratkotrajan bio. Treba reći hvala,odnosno better luck next time.
Malo sam otišao offtopic, počeo sam coprat protiv operatera, a to nije priča za ovaj thread.
Kako onda mozes nuditi nesto tako ako nema za sve kojima nudis????? Dode ti doma ljepo ponuda, razveseli te a ti onda u ducan a u ducanu nista??? Zato sto je dosla s dvotjednim zakasnjenjem i tko te sisa. A ovi u vipa su ljepo sve spremili sebi i svojima pa ti pjevaj. Dakle sto imam od te akcije??? Gubitak vrmena po ducanima i razocaranost ponasanjem svog operatera. Okoristilo se mozda sve skupa 10% ljudi koji su imali pravo na tu akciju ako i toliko. Dakle sta bi ja sad trebao osjecati nego da sam prevaren za vrijeme i gorivo koje sam potrosio!!!! A sto se tice ponude nije bila nikakva akcija nego ljepo normalna ponuda uz obavezu od 24 mjeseca kao sto to rade svi ostali operateri u susjednim nam drzavama. To sto zivim u hrvatskoj ne moram trpidi iskoristavanje i sl.?? Cemu onda rat i sve ostalo u bilo kojoj zemlji na planetu ako te samo deru drugi i to jos vise???
A sto se tice do isteka zaliha??? Imaju oni sve nove modele ali ih jednostavno nedaju!!!!!! Dakle opet prevara!!! Uvaljuju stare modele jer znaju da ih nece prodat kad dodu novi a onaj koji ih uzme ce ih ljepo isplatiti u 24 mjeseca!!!
Pa ja ne mogu vjerovati. Ljudi vam daju 91% popusta i još naglase DO ISTEKA ZALIHA i onda svi koji nisu uspjeli ubost neki skuplji mobitel pljuje po vip. Pa dajte se ljudi smirite
Možda malo pretjeruju, ali neke činjenice stoje. Nažalost se kod nas operateri ne moraju tuči za svakog korisnika kao što to moraju vani...
Nije problem ubost skuplji mob nego princip njihovog rada!!!!!!! i odnosa prema korisnicima!!!!
Uostalom kako neki govore daju tih 91% i kao da nista ne traze zauzvrat????
tako je......ja jesam zadovoljan sa vip-om,ali ovo kaj ne daju mobove koji su skuplji
od 4 soma kuna nije u redu a i ono što je bilo u ponudi trajalo je možda dan dva.....
jel ipak si morao ispunjavat neke uvjete da dobiješ ovu ponudu,što znači da te cijene...
meni bi bilo jasno da su svi pretplatnici u ponudi pa da onda škrtare i da više uštede a
ovak kak nas i nema baš previše onda su mi mogli barem omogućitit da kupim onaj mob
koji želimo,jer ponavljam ak su mi to ponudili znači valjda da sam to i zaslužio....
ja stvarno tebe ne razumijem... Ništa, nazovi ti vip da ti plate potrošeno gorivo a onda pređi fino na drugog operatera, pa vidi dal će ti bit bolje, i dal će bit za tebe koji P910i... Siguran sam da hoće, ipak si ti to zaslužio plaćanjem svojih računa...= Citat =:
Izvorno postao konj
editore daj shvati da nisi u našoj koži pa nas ne kužiš;);D
ma nije fer da neki sada vec imaju p900 u djepu a ja ne... mars! zao mi je samo sto necu moc napustit vip zato sto mi je glupo mjenjat broj kad ga vec svi znaju...
nisam čitao otpočetka i ne da mi se čitati nebuloze pa je možda neko od "branitelja" već spomenuo?
da li bi itko od Vas uopće ikada kupio P910i ili neki skluplji telefon da nema ove akcije? NE BI!!! pa po čemu bi onda VIP morao Vama to osigurati? Najbolje da su uzeli 1.000.000 P910i i podjelili svim svojim korisnicima, tako bi svi bili zadovoljni... što se mene tiče ko nije zadovoljan nek ode k Cronetu, ups ne HTmobilu, ah ne T-mobilu ili kaj već ili nek čeka Treću sreću... ko je dočeka!?!