Ja nisam našao taj Battery control.
Printable View
Ja nisam našao taj Battery control.
evo mene opet...
trebao bih neku aplikaciju da mi pokaze sve ono kaj danas moram napraviti ko na google calendaru.... onak ljepo nacrtano lol
nadam se da razumijete kaj hocu reci
edit: imam sve potrebno u iphone kalendaru :hatwawe::hatwawe::hatwawe:
btw. ak neko zna neku aplikaciju da je slicna tome opet pase... :) i onak da ima ko awsome notes za oznacit kvacicom ono kaj sam vec napravil
Zna li netko kako u Navigon ubaciti hr glas?
Prebaci jezik na iphoneu/ipodu na hrvatski pa ce i navigon biti na hrvatskom
moze malo detaljnije?
todo onaj iz appstorea/installousa ili onaj todo cestina iz cydie?
kad napisem lockscreen u cydiu izbaci mi hrpu toga i neznam koje je pravo7
edit: nasao sam neki LockTodo.. jesi na to mislio?
Postoji li neka aplikacija za pisati bilješke slična ovoj koju dobijemo na mobu, ali da je zaštićena passwordom, znači da se ne može ući u nju bez šifre, tako da ne može svatko tko mi prčka po mobu ući u to i čitati...?
Evo nesto
________
1. u cydii instaliraj Appsync za tvoj firmware
2. skini ovaj file
3. na kompu 2 puta klikni na njega
4. napravi sync sa itunesom
primjetio sam :)
Danas na sjedim u kaficu na kavi, i gledam neke cure pijane kako se igraju sa iPhoneom, kao neka aplikacija koja cim nesto kazes na mikrofon on ti to onako pusti kao da si udahnuo helij, kako se zove ta aplikacija?
Helium-Balloon
Kad su se prije uspjele napit, tek je 15h :drink:
Jel ima koja aplikacija za pretvorbu jedinica npr 0,56mV da preracuna u GV ili slicno
dali neko zna gde mogu da preuzmem aplikaciju iTransPod ali krakovanu ???to je aplikacija za itunes sa kojom se svaki video konvertira u video za iphone. ili ako ne zna da mi kaze neki drugi nacin kako mogu konvertirati video za iphone. hvala vam
znam nasao sam convertor ali itranspod je nesto perfektno pa hocu da ga nadjem kraknut ako mogu to se samo pojavja u itunes i izaberes sta hoces koji video i za 1min ga pretvara u format za iphone a ovi drugi treba im 1 sat da convertiraju....
Evo ovako, probao sam install preko Cydie battery control i izbacje mi neku gresku pri install, ne razumijem bas sta pise... koliko sam skuzio program zahtjeva manje od 4.0 firmware, jeli to moguce ili mi fali uz taj program jos neki program da bi mogao install...
I zanima me jel ima koji program da radi za IPhone, kad se unese neciji broj moba da ga se locira, vidio sam na app storeu da ima dosta tih trackera, probao sam jedan ali nije sljako :/
Za cell locator, pogledaj sto pise :) To je samo za zabavu. Koristi tvoju lokaciju i gps