Pod uvjetom da je korisnik prijavio kradu. Uostalom, vjerojatno bi se mogli izvaditi kontakti nakon toga, zar ne?
Printable View
Pod uvjetom da je korisnik prijavio kradu. Uostalom, vjerojatno bi se mogli izvaditi kontakti nakon toga, zar ne?
ja kada sam nasla mob mob je bi prazan i na kartici je naravno pin..te nisam mogla aktivirat sim...a sta se tice kontakata nije ih bilo u mobu...????zanima me dali mogu kako promijeniti taj imei...?
Cemu mijenjati IMEI??
Ucini dobro djelo. Nazovi SZK i daj im serijski broj kartice i reci da je telefon kod tebe. Covjek ce ti biti zahvalan, a i neces se bojati da te mazne milicija s ukradenim telefonom.
Frend mi je u Austriji našao mobitel Nokia E61i. Bacio je karticu i kad se vratio u Hrvatsku počeo koristiti svoju karticu. Ja mu tvrdim da ga mogu naći, a on tvrdi da nema šanse pošto je mobitel našao u stranoj zemlji. Tko je u pravu?
...ako je netko jako ustrajan - može ga naći...
Na koju foru ga mogu naći? Baš me zanima da mu utrljam u facu i da ga malo prestrašim.
baš bu ovaj iz austrije išao po mob...
on dobije od operatora drugi. ako je bio na preplatu. ;D
ma naso sam nokia 3110c i drugi dan sam je dao na otkljucavanje i poceo je koristiti i dan danas evo nista... imam doma k750i i nokia n95 koje sam iso naso k750i je bila neka mreza eplus tak nes i mob na njemackom isto mu stavio novi softwer i sada njeg koristim a n95 sam samo stavio hrvatski meni i to je to....... a sta se tice murije ma boli njih k...c za mobitele a i strancima se neda prijavljivati tu jebenu kradu...... ali ako mi neko meoze ipak rec neke programe za mjenjanje imei-a za svaki slucaj
Prije nekog vremena izgubio sam SE k800i. "Pošteni" nalaznik nije se javio, iako su kontakti bili na mobu. Sada sam konačno našao račun i IMEI broj. Što mi je sada činiti? Mob je poslovni. Sim kartica je odmah blokirana i dobio sam novu. Da li sada prijaviti policiji?
imate programe za smartphnove ''anti thief'' ..program automatski salje broj kradljivca.