a cuj..ja ipak imam malo obzira prema onima koji ne vole to slusat,pa stavim slusalice i navijem do ibera i pjevam,al to je opet jos gore ;D tako da je u principu svejedno :D
a cuj..ja ipak imam malo obzira prema onima koji ne vole to slusat,pa stavim slusalice i navijem do ibera i pjevam,al to je opet jos gore ;D tako da je u principu svejedno :D
ma kod mene se ne cuje van kuce, osim ako otvorim prozor i bas pojacam... no to ne cinim. dobro, ponekad... :D
aj ti bar ne pjevas ;D
;D ;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
slušajte sve , samo cajke ne.... (al ko veli nek izvoli samo ne blizu mene:freakout: ) uffff užas....:rifle:
ili obrnuto ;)
:thumbup: tako je brate= Citat =:
Izvorno postao mobman
ne samo da ne slušam tu kvazi seljačku balkanskosrpkobosansku muziku zato što je iz tih krajeva,,,,već zato što me ritam ubija u pojam!zato što je rima onoo..ubi bože(..nisam ja tvoje dugme šta se klati" i šta sad to koji ***** znači????? ŠOOOOK!
Ne da neću slušat ne da ću pljuvat nego ću pljuvat i eto kao što sam i u Zagrebu činio..malo zasipao sa ganom za paintball cajke po ulici iz eto čiste zajebancije i zabave 8) baš sam zločest a???hahhahaha!
A šta?? pa to je samo vježba hehehe! kako su naši Osječani to lijepo sredili....4-5 puta je čovjek rekao da mu smeta istoična muzika! ali ne! klub je idalje morao pičit po tome pa je jadan čovjek ubio jadne nevine ljude......a da ne govorim što se i bombe bacaju i tako to.........
samoo se vi ubijajte međusobno diljem lijepe naše....bit će vas manje!m 8)
Ne volim ju niti ja, no kako je Bregović rekao, koja je razlika između klinčadije koja se razbacuje na crnačku muziku i one koja se razbacuje na turbo folk....
No kad smo već kod stihova, ja se na cajke barem uvijek slatko nasmijem, "ako imaš ... ako imaš HERCA, ... kupi mi bundu od NERCA..." tako nekako, LOL :)
gog, poslušaj ovo (i faber isto):
neznam dal je već negdje bilo, al ne mog izdržat da ne poslušate.......
nadam se da neću popušit ban zbog ovog....
http://rapidshare.de/files/16877891/...REZAC.mp3.html
gdje ste samo culi takva sranja i takve debilne rime... ebo vas turbofolk-fuj.
cajke su zakon. i moj roditelji koji su akademski muzicari i sviraju klasicnu glazbu, cjene odredjene pjevace folk muzike i vide vrijednost.
uh a onaj punk ono nabijanje po gitari i bubnjevima i deranje necu ni komentirat,uzas.
Eo ja nijesam iz Hrvatske, nego iz Podgorice, ali imam mnogo sto da kazem o
turbo folku.
Ovamo i nije bilo nesto puno folka, sve dok nije dosao tv pink, sa "mega giga"
popularnom grand paradom, koju sve vise slusa ovaj narod... Ja ne volim folk
i mislim da je to muzika bez ikakvog kvaliteta, sto bi rekli ovi nasi ne slusa se
muzika no se gledaju s*se i g****e :), a da se ne napumpaju ne bi nikako ni
prosli "na sceni".
Cecu najvise mrzim, zbog njene politike i nacionalizma kojim pale narod godinama...
meni je dobar zadnji cecin album to i nije folk vec zabavna glazba
Đe si komšijo! :thumbup: apsoltno se slažem sa vama!= Citat =:
Izvorno postao Undead
u društvu kad smo pod gasom narodnjaci, doma strano ;) (bez gasa)
a uuuf! a što da ti ja kažem! frendovi u DU slušaju cajke i onda idemo pit vanka i lovit "lignje" i nravno muče me u autu sa narodnjacima a heebii ga! neću sad bit zadrt pa im hebat kulturno mamu..nego eto šutim i pijem i kolutam očima! i jedino št mogu podnjet je Vuco! onda ih stalno gnjavim da bar Vucu stave loool! težaak je meni život! 8)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Živo blato - nije loše........
:thumbup: ma Vuco je "Rocker među cajkama" hahah!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
iako ga eto ne slušam nemam više ni njegovih mp3ica možda samo 5-6 hmmmmmm..idem sad baš vidit!:rotfl: imam dvije!!! loooool! neku pijesma ratnika iiii.... siromasi! e hebeš mi sve li ovo meni ne zvuči cajkaroški odnosno seljački baš:-/
imaš onu stvar od njega
rođena si da se grebeš, rođena si da se je..., jednostavno ti se zoveš kurva........
kolutam očima jer sam pjan ne zato jer je glazba loša ;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
izdajicoooo!:tomato: :D= Citat =:
Izvorno postao Compov
Neko gore pomenu narodnjake u auto :D
Ja sam napravio ometac za FM radi na oko 200m daljine i blokirao ga na
frekvenciji 90,2MHz dje je "d+" radio "dana" koji stalno pusta folk, i kad
idem taksijem samo ga ukljucim, i onda nema vise folka :P
= Citat =:
Izvorno postao gog
ako imas petlju ako imas herca pokloni mi bundu od nerca ;D
pa ja ne slusam samo folk ,slusam ja sve,ali eto rock ,metal itd ne volim nikako :):-/
potpis. folk caruje mojim srcem! zivjeli narodnjaci!
p.s. neki ocito neznaju ni sta je turbofolk ni cajke.vec sve stave u isti kos.zalosno
točno to što si rekao bez ikakvih kvaliteta al malo prevelika je to cijena da ako hoću gledat sise i guzice da moram slušat te krepane mačke kako zavijaju;D= Citat =:
Izvorno postao Undead
ma zatvori ti njih jednom kod sebe doma pa im oderi nešto žesoko metalnoga...pa možda shvate što je prava glazba;D= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK