možda, ja sam po tome u Africi u Zimbabweu? A znam da nisam :)
možda, ja sam po tome u Africi u Zimbabweu? A znam da nisam :)
koliko vidim i kolega MARIN je isto na t-mobajlu, moguće je da odašiljači drugih operatera ne daju info o lokaciji
Jeftini tele2 izgleda, gube se sve simpatije koje sam imao prema njihovoj jeftinoj cijeni. Previše nedostataka...
za postavke tele2 http://www.tele2.hr/podrska_korisnic..._postavke.html
To nije to. Internet šljaka nego signal koji odašilju tornjevi od Tele2 nema izgleda "dodatnih informacija" kao što bi bila trenutna lokacija
moram postaviti jedno pitanje, malo sam tražio po forumu i nisam naišao na odgovor...
Jel postoji kakav servis za HTC u Hrvatskoj?
Primjerice, danas, sutra kada bih htio zamijeniti kučište ili ne daj Bože popraviti neki kvar?
Konkretno, moj je mob kupljen u Tele 2, kada sam imao Nokiu znao sam da ako ikad nešto zaškripi idem do Mobisa, vidim da je Movens službeni distributer za Hrv, ali jel se i kod njih vrši servisiranje?
ne znam za servis ali ima besplatan broj koji se spaja nedgje vani...0800222356 htc customer service...ja zvao , žena mi sve rekla šta me zanima. ne engleskom
HTC servisni centar:
Mmm-agramservis
Žitnjak b.b.
HR-10000 Zagreb
Tel: +385 1 2456555
www.agramservis.hr ili http://www.movens.com.hr/index.php?o...&id=2&Itemid=6
ok hvala, ovo za agramservis sam čak i skužio, ali moram priznati da nisam znao za onaj besplatni broj...
Nisam znala gdje da pitam. Tmobile G2 Touch mi je pao na beton i od njega je nastao krš, radi kad se upali, čak i touchscreen funkcionira. Da li možda znate koliko bi možda zamjena stakla mogla koštat?
dva posta iznad imaš brojeve jedinog servisa u Hr :)
Planiram ga uzeti s produljenjem pretplate i sad gledam, vidim da ga imaju i u VIPu i Tele2 (imam i kod jednih i drugih pretplatu). Zna netko mozda kako stoji stvar s njima, da li su brandirani (kao npr. kod t-mobile) i mogu li se otkljucati? I da li taj eventualni branding moze stvarati probleme kod upgrade-a na verziju OS-a 2.x koja bi navodno uskoro trebala biti dostupna?
Planiram staviti unutra tele2 karticu, vidim na njhovom webu da piše da "radi s tele2 karticom", pretpostavljama da se mislilo da je zakljucan.
Ja neznam zašto onda filozofiraš? U Tele2 je sto puta jeftiniji, a treba ti na Tele2 ići.
BTW ovaj iz Tele2 je nebrandiran, a za VIP neznam. Mobitel iz Tele2 je nemoguće dekodirati, a ovaj iz VIP-a bi išao preko online servisa.
evo mene nakon nekog vremena, Hero imam u posjedu sad već nekih 2 mjeseca i sve je apsolutno savršeno (posebnu u odnosu na symbian kojim sam se do sada služio), ali imam jedan problem/pitanje...
U stanu imam Wifi zaključan putem Wep, Hero uredno njega prepoznaje i spaja se na njega, ali aktivnu vezu nemam duže od 5 minuta i za to vrijeme mogu otići na market, napravit update vremena i sl., ali većinu puta kada pokušam otići na neku stranicu neće...
probao sam upisivanjem mac adrese u postavke rutera, ali mi ni to nije nešto previše pomoglo
ima kakvih prijedloga? i ne, nisam pokušavao na nekom drugom wifi-u, pošto se nisam ni sjetio, ali i kod mene u stanu s vremena na vrijeme uredno radi...
ako išta pomaže radi se o D-link routeru
neznam, čitao sam o dosta problema sa WiFi na Hero i ako ga i ti imaš to se bar do sljedeće nadogradnje softa neda ispraviti. Jedina stvar je promjena routera koji će se bolje "slagati" sa Hero.
Možda je i problem u tome što ti se nakon nekog vremena WiFi isključi jer je neko vrijeme bio neaktivan (npr. nakon što se ugasi ekran isključi se i WiFi). Ako je ovo problem instaliraj si sa Marketa "KeepWiFi" program koji drži WiFi stalno upaljenim.
ok hvala, nekako sam i pretpostavio da bi mogao dobiti ovakav odgovor, probati ću ako ništa drugo s tim programom, ali promjena routera ipak ne dolazi u obzir :)
navodno je izašao raspored kada će tko dobiti update za hero...
mi sa nebrandiranim uređajima smo ova 1. skupina jel?
http://www.htcheroblog.com/2010/03/1...hedule-leaked/
nadam se da je istina ovo. Jedva čekam home screen pinch zoom funciju !
jel imate i vi problema sa spajanjem heroa na komp? ja sam ga jednom spojio radilo sve sad opet nece prepoznat. masovno citam po netu da ima s tim problema? kako vi stojite sa time?
Meni sve normalno radi. Skini, ako već nemaš zadnji HTC Sync, mislim da je version: 2.0.18
jesam da jesi ti na win 7?
ne, imam XP
pad a bili su problemi sa win 7 valjda novi update nes rijesi
pozdrav forumasima..
evo ovako me zanima, posto mi je u planu kupit Hero, tj, Tmobile G2 Touch.. koja je razlika izmedju njega i originala, osim sto ima logo od Tmobile-a na masci i bootanje.. dali ima jos nesto? kolika je razlika u cijeni, i dali se normalo updatea kod istog ?
Puno hvala unaprijed na odgovorima.
LP