Sto to znaci da Samsung nema drugog rjesenja te moram kupovati software da bi mogao povezivati i sinkronizirati kontakte izmedu D880 i PC??!
Printable View
Ima Samsung PC Studio 3.
Dolazi uz mobitel, a moze i druga opcija.
Hvala.....
A mozda tko zna sto je sa uredivanjem kontakata;
Kako razvrstava kontakte u memoriji telefona; po imenu ili prezimenu i ako je moguce to mijenjati kad su jednom u telefonu (kao kod Nokie).
Jos pitanje u svezi USB konektora na uredaju;
Je to klasicni mini USB konektor ili je neki "Samsung konektor"?
Pojavili se prvi problemi sa ovim mobitelom. Počeo se sam gasiti kada je u send by modu, tj zaklopljen. Ima li tko sličnih problema, mozda savjet kako riješiti?
kresoml jesi li možda unosio ikakve kodove u mobitel ?
Kako iskljuciti deskotop sliku?
U tel. su predinstalirane slike (7) ali nebi zelio ni jedne od njih vec prazan display.....
Jos jedno pitanje;
Display se poslije 10 sek iskljuci i tel. izgleda kao da je iskljucen..., toga nisam navikao jer sam do sad koristio iskljucivo Nokie. Je to moguce nekako iskljuciti?
Display isto tako "spava" kad je propusten poziv, pa je onda potrebno svaki put dirati i pritiskati tel. da bi vidio ako me je netko zvao??
Nadam se da nije sve to "welcome to the Samsung family"??!!
Uhh tribat ce mi vrimena da naviknem na njega...
Ipak tesko cekam dual sim Nokiu!
Jednostavno mi ne prolazi.....
Previse je nedostataka ili razlicitosti u odnosu na Nokiu. Mozda taj komentar moze pomoci ljudima koji su navikli na Nokiu te se tesko prilagodavaju na promjene.
Jednostavno je tu previse nelogicnosti.
Na zalost se vracam na 2 aparata dok ne dođe Nokia dual sim (ako dođe).
edited!
kresoml probaj napraviti reset na mobitelu.
Koja je lozinka (tvornicka) tog telefona?
Zelim izbrisati memoriju kontakata u telefonu pa me pita po lozinki?
Hvala
probaj s 00000000
evo ovako za sljedece situacije;
Kad u NOVI telefon ubacite karticu(e) i na toj je kartici aktiviran zahtjev za PIN kodom on vas PIN kod prihvati i kao zastitini kod.
Kad zelite iz tel. imenika brisati kontakt (1 ili vise) vas uvijek pita po zastitinom kodu tj. bez njega nema brisanja.....
Fora je jos u tome da sam ja kupio rabljeni tel. i trebao sam zvati prvog vlasnika te mi je on rekao da "mozda" probam sa njegovim PIN kodom.
Naglasio je da on nije nikad nista posebno zakljucavao telefon.
Kad sam ja unio moj PIN kod ga nije snimio vec je snimio njegovog kad se je prvi put stavila SIM kartica u njega.
To nije lose samo to treba znati....., zato smatram da je to korisna informacija za sve korisnike.
Eto ja sam ga se rijesio te Vas lijepo pozdravljam u toj temi.
Kupio sam dodatnu memoriju od 2GB i vidim da mi onda skoro duplo prije potroši bateriju.Ne koristim GPSR , a bluethoot uključim kad ga koristim.Inače drži 4-5 dana,a sada 2-3.
Još se privikavam na njega pa ću vidjeti kako se ponaša nakon nekog vremena.Pozdrav !;D
urabus koja je marka kartice ?
Neki dan sam kupio D880, obje SIM kartice su na Tele2 mreži, radi OK,medjutim stavio sam u nj karticu SD 2GB i preko studia3 prebacio sam u karticu glazbu s PC-a.
1. Sada me interesira kako tu glazbu pronači na telefonu, koristiti je za slanje preko BT ili samo postaviti je kao ring tone aparata.
2. Isto tako na displeyu u gornjem redu nalazi se nekakovo slovo G pa neka zuta kockica, zvucnik idr. neznam a zanima me sto znaci koja ikona i mora li biti na ekranu.
3. Kako ukljuciti spikerphone prilikom razgovora.
To bi za sada bilo sve !!
Unaprijed Vam se svima zahvaljujem.