Decki danas nazalost nisam stigao do sancta domenice ali zato idem ujutro pa mozda saznam preciznije datum. Sta se tice cjene to mogu potvrditi da ce biti izmedu 4500 i 5000 kuna jer su mi to rekli prosli tjedan kad sam pricao sa njima
Printable View
Decki danas nazalost nisam stigao do sancta domenice ali zato idem ujutro pa mozda saznam preciznije datum. Sta se tice cjene to mogu potvrditi da ce biti izmedu 4500 i 5000 kuna jer su mi to rekli prosli tjedan kad sam pricao sa njima
Preporučio bi oprez svim potencijalnim kupcima da se ne zalete i kupe mob prije nego su ga isprobali jer kolikogod bio dobar na papiru lako može sve past u vodu. Pogledao sam danas mobitel i što se tiče izrade tu nema primjedbi, djeluje čvrst i kvaliteta izrade je na nivou.
Kako se i prije govorilo , softver je i dalje spor i vuče se...sučelje sa nekoliko desktopa koji se vrte u pozadini prava je muka gledati kako mjenjaju orjentaciju ( uspravno i vertikalno) kao i sama brzina sistema.Iako se još uvjek radi o testnim primjercima nekako sumnjam da će u ovom preostalom vremenskom razdoblju uspjet išta popravit glede ovog problema koji prati X1 još od ranih dana.
http://www.youtube.com/watch?v=bfBLsMl-yoI
Pogledajte i ostale video uratke od njega. Koliko vidim na testu stvarno brzo prebacuje slike i sve što treba...
da se pohvalim malo.... narucio sam xperiu i dolazi mi za 14 dana!!!! jej!!!
sorry, al iskreno neznam ni ja bas.. preko ebaya, mob dolazi drito iz tvornice, cijena je 160$ znaci cca 1600kn, sa postarinom i carinom nekih 2000kn, sto je po meni povoljno. To su informacije koje znam jer mi to bratic narucio(on je htio sebi al je ceko neku lovu, a ja sam imo nekaj pa sam reko da mi ga uzme, i eto u pon mob krece.
a kaj se garancije tice mislim da ne vrijedi iz druge zemlje.
160$ samo? Nemre bit da se na trepavice postavi :D. Ne bi te htio razočarati al ako je to Xperia, nije od SonyEricssona neg ona kineska. Tak imaš i J96, ista N96 sam veća, teža dost i tak to, kineska kopija. U svakom slučaju preispitaj malo odakle je taj mobitel i tako to :)
p.s. dolar je odavno manji od 10 kn, sad približno 5,6 kn, znači mob ti košta oko 900 kn + poštarina :)
ma lol...ni od toga...bratic te nasamrio+jos ti je reko da je dolar 10kn i fina mu provizija:D
ziher ekonomiju studira:D
= Citat =:
cijena je 160$ znaci cca 1600kn, sa postarinom i carinom nekih 2000kn,
N95 8GB koštala je 6000 kuna kad se pojavila ,sada košta 1800 a tvoja xperia 2000 .= Citat =:
ja samo znam da mi mob dolazi i da cu ga ja imat a vi ne.
xperia je jači od N95 8GB i sigruno je da nije 1600 kuna.
Jedino ako je mobitel ukraden to može biti opravdanje za vrlo nisku cijenu.
Ovo je moj prijatelj govorio kada je kupovao n95 za 800 kuna ,hvalio se da je uzeo N95 za tako male pare i kada smo napravili test (pebacivanje sis datoteka) uopće nije prepoznao te file-ove i nije postojala opcija wlan,kamera je bila nikakva.= Citat =:
sam siguran da je origigi a ne kineska kopija.
Dobro su ga zayebali.
ja sam dobila Pravu xperiu samo cekam software na engleskom jer ovaj njemacki apsolutno nis ne kuzim pa nemogu napravit ni rewiev, a ti bajza fakat su te gadno zaj...meni je nabvna bila 650eura tako da :tomato:
Požuri se sa tim softwareom! Jedva čekamo rewiev!
Veli se REVIEW a ne REWIEV :)
Naravno da svi iščekujemo taj review. Samo da te pitam, mobitel je iz Njemačke jeli?
Nadam se da ovi naši hrvatski intelektualci neće prevest xperiu na hrvatski :cry:
lol,engleski neka ostane :)
evo par pitanja:
jel se to meni čini ili nema štopericu i odbrojavanje???
Cijena je oko 6000 KN u VB koliko mi se čini, kako onda 4,5k KN u HR?
Ima li softver na Hrvatskom ili samo Engleski?
Štopericu i odbrojavanje će sigurno imat na bar jedno 1000 načina preko raznih aplikacija :)
Cijena u VB je oko 450 funti što nije ni blizu 6000 kn. ;)
Software je na engleskom, još nije poznato da li će bit i na hrvatskom, toplo se nadam da neće, jer bi to bilo baš kao i windowsi na hrvatskom, glupost :)
Citao review http://www.racunalo.com/komunikacije...stopada-2.html pa pisalo da je 600 funti.
Ja se isto toplo nadam da nece bit HR prijevod, iako sam na XPu koristim HR prijevod cisto tolko što mi je to ono, glupo mi je kako prevode pa da se divim njihovim glupostima :banme::crazy:
Znam da će imat aplikacije za štopericu i odbrojavanje al ipak. Malo mi glupo da nema u softveru.
BTW: Ako napadne tkz. "zloćudni softver" ilivam virus, kako ga se riješit? Na symb. 3rd se riješi formatiranjem moba, a na WM6.1?
EDIT: mislio sam na vraćanje na tvorničke postavke na NOKIA s neke 2-3 tipke pri uključivanju. Dali je tako i s WM 6.1 odnosno X1?
EDIT 2: Jel nešto strašno tih 64k boja, odnosno jel se razlika primjeti u normalnom korištenju?
+ kako se kod tih touchscreen mobova zaključa tipkovnica, odnosno ekran?
i jel ima taj mob handwritting opciju? Da mogu s stylusom pisat, iako necu da ne oštetim ekran :respect:
Što se tiče zaslona to znam da će ovih 65 K bit sasvim dovoljno, kažu da je zaslon što se tiče reze i boja predobar.
Handwritting nisam čuo da postoji, ali što će ti uostalom kad imaš tipkovnicu pomoću koje 3 puta brže pišeš stvari u odnosu na ručno pisanje
Ma znam da ću brže pisat s tipkovnicom, ali pitam tek toliko jer je p910 i p990 imao tu opciju. A pošto se meni poslovna serija ne sviđa, a X1 to nije (jel, može bit i zabavan) pa njega uzimam.
A osim toga, nebi ni "trgao" ekran tako, ovo sam mislio koristiti za potpis i za slike (crtanje)
jos jedan review:
http://www.infosyncworld.com/reviews...a-x1/9919.html
čini se da Xperia ima problema s kvalitetom izrade.dosad je prijavljeno 24 slucaja lomova na pojedinim dijelovima.evo i slika:
http://img254.imageshack.us/img254/4...1casiz9.th.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/592...1casre0.th.jpg
http://news.softpedia.com/news/Sony-...d-100957.shtml
Handwriting ima i to 2 mogućnosti.
Prva je letter recognizer gdje u dnu ekrana imaš prostor za pisanje slova jedno po jedno sa stylusom, a druga mogućnost je transcriber gdje možeš pisati cijele rečenice po cijelom ekranu.
@ Vepar
Zar se X1 ne prodaje samo u 2 boje? Srebrna i crna. Možda je ovo prototip.
Što se tiče prve slike volio bi da su stavili i sliku kako sada izgleda stylus jer ga vjerovatno netko nije ugurao do kraja i onda je zapeo za njega.