gdje si skinuo flash teme?
Printable View
gdje si skinuo flash teme?
tu negdje na forumu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=flash+teme
evo ti probaj sa ovim http://www.2shared.com/file/6715054/...ollection.html (u ovom folderu ti su još neke datoteke to ti netreba) ako neće onda trebaš skinuti update service http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?lc=hr&cc=hr i obnoviti firmware(pazi:sve datoteke u memoriji telefona će biti izbrisane) i onda opet probaj s farom
ako i to neće onda idi tpa/custom/preset i tamo izbriši customize_upgrade
@alenlukec,
Kao prvo, koristi gumb EDIT/Uredi umjesto postas vise postova zaredom.
Kao drugo, koliko ja znam nakon SEUSA se ne gube nikakvi podaci (ali je naravno ipak korisno napraviti backup).
@Vucic93,
Nije bilo potrebno otvarati novu temu za ovo.
Bilo bi korisno da kazes koji ti je CID mobitel.
Takodjer, jesi li 100% siguran da su SWF i THM dobro povezani?
hvala ravilov,ali možda mu je u customize_upgrade stavljeno <enable flash desktop>false</enable flash desktop> ??
gdi da provjerim koji mi je CID mobitela???
SWF datoteku sam stavil u tpa/preset/system/destkop/flash, a THM sam stavil na memorijsku pod mapu teme.....
CID mozes provjeriti sa XS++ ili sa SETool2Lite, vec je sve vise puta opisivano, potrazi malo.
Nisam te pitao gdje si sta stavio, nego jesi li siguran da su dobro povezani.
ne razumim te, kak misliš jesu dobro povezani
OTP CID: 51
EROM CID: 53
jesi za CID to misil???
Uf...
Nema smisla da sad ja opet sve ponavljam te time bespotrebno zatrpavam ovu temu koja ne sluzi samo za price o flash menijima.
Vec je vise puta objasnjavano kako trebaju biti povezani tema i flash menu, potrazi malo.
CID ti je 53, to znaci da mobitelu mozes pristupati jedino i iskljucivo preko Far+jdflasher, ali to vjerujem vec znas.
Otključao sam si mob ubacio acess patch i unlock patch.
Sve 5. ubacio faster long filename scrolling patch i savršeno radi.
Probem je nastao kad sam ubacio:more stability patch , Faster moving through items , menus ... i još neke.
Mob se nije više mogao upaliti.došla je slika SE i to je to, palile su se samo led-ice.Fleshao sam sve opet i sad radi.
Dali neko ima provjerene patcheve da rade???????
MOB: W580 SW-R8BA024
plz help
Pa dobro, jel stvarno toliko tesko procitati par redova pravila?! :angry:
Nego se bas mora odmah ici na bespotrebno otvaranje novih tema...
Vidim da si novi ovdje, ali drugi put pazi sto radis, ovakve teme se inace sele u recycle bin.
sorry ,ali ja sam pročitao pravila i piše ..... ako se radi o problemu, pokušati naslov oblikovati kao pitanje (inače se može pomisliti da se radi o rješenju a ne o pitanju).....
a ovu temu sam u naslovu shvatio modding s500 u w580.
sorry još jednom
Ovo je generalna tema o moddanju S500/W580, a kad se S500 flasha u W580, sve daljnje softverske radnje (u sto spada i patchanje) se odvijaju identicno kao da je od pocetka bio W580.
BTW u praviloma takodjer pise izbjegavajte rjeci tipa "problem" i "pomoc", a to pise jer su te rijeci u naslovu prilicno beskorisne. Lijepo sto si napisao da se radi o patchevima na W580, no bolji naslov bi bio recimo "W580, stavio neke patcheve i sad se mobitel ne pali" ili slicno (naravno, kad bi bilo potrebe otvarati novu temu).
NHF, cisto da znas za ubuduce. :)
Sto se tice tvog problema, nazalost ne znam sto ti pametno reci, osim da provjeris da su ti patchevi stvarno za tvoj telefon i tvoju verziju firmwarea. Ako se sve podudara, onda je isto moguce da su patchevi jednostavno neispravni. Ili probaj naci druge, ili jednostavno zaboravi na njih.
ok, shvatio sam u vezi tema.
a patchevi jesu za moj mob i moj soft ali očito nešto ne valja,pa molim za pomoč
gdje nać patcheve da rade i dali postoji neki za ugasit LED-ice?
thx
EDIT:
evo ,rješio LED-ice
ne svijetle :)
waaa. imam problem.
ja nemogu upaliti svoj mobitel :S
CID 52 je.
ono crveno svijetlo blinka nekih 9 ili 10 puta.
A superthread ne sluzi nicemu ocigledno. :jehon:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60045
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54676
Ispričavam se ako je negdje objašnjeno ali tražim cijelo jutro po searchu i nemogu pronaći. Htio bih ubaciti menu ikone u svoj mob preko far managera, a ne preko xs++ jer mi javlja neku grešku (odnosno kad stisnem start fsx mi zablokira).
Znači treba mi neki tutorial gdje je objašnjeno kak to napraviti pomoću far-a, ili ak netko može ukratko objasniti.. Već sam ubacivao patch za unlock!
Hvala!
Nece bas u smece, ali otvaranje nove teme definitivno nije bilo potrebno.
@smoki,
Za drugi put procitaj pravila foruma i koristi pretrazivanje, inace bi stvarno moglo u smece.
XS++ ti zablokira vjerojatno jer imas CID53.
@MASVA,
Sta se menu ikonice ne ubacuju znatno jednostavnije?
Ili sam neupucen...
@ravilov - imam cid52, zato me i cudi to sta zablokira, nisam bezveze upit postavio
@masva - mani treba ubacivanje ikona menija, kao šta sam i napisao a ne ikone baterije i toga..
Poz svima, evo da se i ja javim nakon dugo vremena , nisam dugo nista stavljao i vadio iz moba pa mislim da je sad pravo vrijeme za to, no imam problem... citao sam ovdje na forumu i osobno se uvjerio u taj problem, da je FS za W580 R8BE001 CID53 ostecen i da ga nije moguce flashat, jel nasao ko kakvo rjesenje, kakav novi FS bilo sto, hvala vam
Pozdrav.
Javljam se sa novim problemom.
Imam S500 i flashao sam ga,i sad kad ga upalim izbaci mi onaj error za Network.
Koji god Firmware probam isto,čak i kad napravim backup GDFS-a!
Zna li netko u čemu bi bio problem?
OTP CID: 51
EROM CID: 52
EROM Color: Red
ubaci custom od te regije,ako je nasa onda s.e.europe s500 customization sa xs ili far ili seetol2lite!
Di da nađem custom pack za tu regiju?