evo, zakaj je ovaj čovjek mod Siemensa, sve zna sve može i sve hoće, ima rješenje za svaki problem.
Sad me malo sram, već dugo nisam tak puno lagal :D
Printable View
...evo me kod kuće...vidim bacili ste sena popsao - tema je ponovno na veliko začatana :notooth: ali tako treba, samo nastavite :thumbup: ...
http://img209.imageshack.us/img209/6807/dsc00028ky0.jpg
...inače, zamalo se skrkao s autom, ja kretenska budala, išao vidjet kak gume drže i kak zanosi na snijegu pa se okrenuo za 180° :wall:...inače, snijeg i dalje pada :)...
di je nestao quick reply?
uglavnom, bio na tulumu i već se vratio.. nešto tamo pregorilo pitaj boga što i onda se sve prekinulo..
ispio sam dosta, ali me nije puno udrilo..
spavanac..laku noc...
otisao nakon tekme u grad na cugu i ev doso mal da vidim sta ima na cafeu i osto zatecen,sta sljaka radi u cetaoni:notooth:uglavnom sljaka valda nisi popio pa ovdi doso...
...odoh leć...`noć...
i ja laku noc
*ebo te ja zbog onog hrvanja u blatu nisan iša u grad grrrrrrrrr je da san i poslje moga al me toliko ubilo da nisan ima volje za ništa....
kaje doibl sam po picki..al zapamtil bum aj pederu..sutr abu zube bral...nego kaje..snjeg ko dva metra..napadalo ga je ko zadnje dve godine sklupa..ono vau..
e i znate klaj sam doznal nisam znal..vesna pezo mi je suseda
dobar jutar svima....
Bemti.. spavao samo 5 ipo sati... :)
Nemogu vjerovat da je Hrv spušila od makedonaca...
al bar idemo na Euro...
jutar..........još malo pa se ide delat:cry: :cry: :cry:
Pijem kavu,forumasi dobro jutro...
:coffee: mislim da sam ja jedini koji nije gledao tekmu :)
...dobar dan :) ...evo čekam ručak...
možda i nisi jedini...
Ja odgledao prvo poluvrijeme i zadnje 2 minute drugog poluvremena... :)
@Wild-boy: kakve su egzibicijeske vožnje po snijegu? ;)
ja sam se vraćao oko 2ujutro i jedva da sam vidio išta... baš je na jednom dijelu pado snijeg ko lud... :)
i meni je auto malo proklizao, ali sam ga uhvatio :)
voliš muske ili jednostavno nije bilo telke u blizini?
ja jos nisam iso nikam s autom,popodne cu.al onoi , nije da mi je to prvi put da vozim po snijegu, pobogu.
kao sto tram 11 reče
"godine iskustva
i (nekakvog ) rada
neće te dovest do stupnja
u kojem je stamp sada"
kako je dobro vani , sve bijelooo!! jučer kad smo izašli iz kluba, a sve bijelo, pahulje ogromne, krpetine. predobro. a frendica ljetne gume na autu ima :spin: bilo je veselo :)
inače, sad se oporavljam i gledam ples sa zvijezdama :)
Ih, nikako da se ulovi nešto. Sve se topi :(
da, mokro je :(
a jučer se sve uhvatilo. po cestama i svuda :)
mene moji danas zvali na sanjkanje na sljeme :notooth:
al pavala sam tad :(
tu kod mene nije niti hladno vani..
sada bio na kavi pa malo karte igrali, svaki put bi namišta karte :D