hvala ipak na uputama
budem to u ponedjeljak riješio.
Printable View
hvala ipak na uputama
budem to u ponedjeljak riješio.
treba mi samsungovo kod jer ne prima eronet karticu posto je iz hrvatske a ja sam iz BIH i kod nas su samo zastupljene mobis,eroneti ,GSM
Kod za unlock ne postoji za C170 flash kabel + FST=Mobitel otključan
Bok ekipa, jel mozda netko zna ili mi moze pomoc mozda, ako netko zna unlocking code za Asphalt 2 Urban GT? Ja imam Samsung E780... Mozda neki link ili nesto? Thx unaprijed...
Unlock Kod za java igre ne postoji.= Citat =:
ako netko zna unlocking code za Asphalt 2 Urban GT
evo zvuk na ovom mobitelu jako je slab pa me zanima kako ga pojacati probo sam sa onim kodom *#8999*8378# kod radi udjem i u menu i sve al neznam sta dalje pa zato molim pomoc
trebao bih dekodirat samsung sgh-x530.. može li se to pomoću kodova i gdje se nalaze? fala
zar ima ovdje iko živ??? postavio sam već 2 pitanja i nitko mi nije mogao pomoći!!! zato pitam još jednom;:: imam samsung e900 i trebao bih kod za hidden menu,, i samsung x530 kojeg trebam otkodirati?? trebam pomoć !!! hvala
http://www.unlockeasy.net/Samsung/So..._Free_v1.2.zip= Citat =:
, i samsung x530 kojeg trebam otkodirati??
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...9&postcount=10
Ima li tko kodove za SAMSUNG F-210? Za pojacavanje zvuka po mogucnosti...
Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.Ne postoje nikakvi kodovi koji mogu pojačati zvuk na mobitelu.
Najlakša i najefikasnija opcija je tu melodiju koju želiš za zvono prebaciti na komp (ako već nije tamo) i pojačati joj glasnoću preko nekog audio konvertera pa prebaci na fon i isprobaj.
@ ALL-IN-ONE: Ne moras vikat...:dunno:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=519241&postcount=3 <--Svaki mod sadrži bt patch ALI za ubacivanje trebaš ResMan+Resource+Flash kabel (sve je ovo prožvakano na forumu barem 100 puta)= Citat =:
a di se moze naci taj patch???
onda hvala jos jednom.... :respect:
pozz svima,novi sam ovde,i mrsko mi je sve ove stranice citati!
interesuje me cod za D900i da bi mogao instalirati java games i aplikacije????
molim vas pomozite i hvala unaprijed!
Je,tebi je mrsko.....e stari moj...
ajd dobro,pošto si novi..... D900i-Upload Java Igara
samo slijedi napisano...
A drugi put koristi pretragu foruma,sve je crno na plavo....bez obzira što si novi...
sta niko nezna ?
Zna li tko kod za vidit ukupno vrijeme razgovora za U900 SOUL ? Znam da za to ima opcija na samom phonu,ali negdje sam pročitao da se može viditi cjelokupno vrijeme razgovora od aktiviranja samog telefona bez obzira ne reset.
a zna li itko kodove za soul u900 i može li se ikako isključit riječnik kod pisanja poruka,jer je postavljen kao default i svaki put sa mora pribacit ručno na ABC prije pisanja poruka...