Očito je da ima razlike u displayu...razlika je i više nego očita...
no meni se niti ne sviđa baš previše taj mob..mislim na K850...a i treba se naviknuti na tipkovnicu...no za sve postoji prvi put...:satan:
Printable View
Očito je da ima razlike u displayu...razlika je i više nego očita...
no meni se niti ne sviđa baš previše taj mob..mislim na K850...a i treba se naviknuti na tipkovnicu...no za sve postoji prvi put...:satan:
tipkovnica i navigacija uopce nisu losi.ekran je nesto svijetliji nego na K800,a sam mob je robusno napravljen.
jucer sam imao priliku konacno ga isprobati i ostavio je na mene dobar dojam.
ja ću ga sutra il preksutra nabavit prek oglasnik, pa ću svoje dojmove napisat
ja sam rodjen 31. 12.
pitaju me moji sta bi da mi kupe za rodjendan ja kazem SE k850..
sad ako ga dobijem ja vam javim ... a ako ne ... :(
jos cemo vidjet :D
vi koji imate k850 probajte za pozadinu postaviti sliku ili swf i ugasiti/upaliti mob i dal izgubite pozadinu?
na mom mobu je tako i probao sam ono što je izabrano za pozadinu staviti u memoriju telefona i onda je ok,na w810 je bilo svejedno dal su slike u mobu ili na mem.sticku
problem ti je u kartici, izgleda da ju mob ne detektira navrijeme.
Problem je u bugu ovog prvog softvera, sa novim če to biti rješeno.
da, i kod mene se izgubi
evo ja u kupnju k850i prek oglasnika, tražim da je mob nebrandiran i da nema naljepnicu vodafon na poleđini u kutu i nikak nemrem nać, izgleda da danas neće bit niš od kupnje, možda sutra il idući tjedan ak naletim na mob bez kelje iza
tak mi je bilo i na w910
izgleda bug u oba firmware-a
ej ljudi evo meni se je posrecil i dobio sam danas mob i to prije rodjendana :D
ja sam zadovoljn.. mob stvarno radi super.. slika odlicna.. uglavnom koliko sam danas uspio vidjeti mob je lgendaran..
zanima me samo jedna stvar.. on je plav i zanima me jel se mogu palit ova bocna svijetla??
ja sam cuo da mogu al ne znam kako.. ako neko moze da mi pomogne bio bi mu zahvalan
e da bas na tu traku sam mislio.. meni je neko rekao da moze al nije vazno :D
i daj mi reci postavke kamere.. kamera mi je slabija od k800 i
ajde molim te ako su tebi postavke postavljene kako treba pa mi napisi ovdje sta gdje treba biti :D
unaprijed tnx
može li mi netko objasnit kako kako stavit flash temu?
Ne kužim kako ti je kamera slabija nego na k800? Možda ti je nekaj krivo podešeno. Danas sam fotkao na Sljemenu sa k850, frend sa k800 i fotke od k850 su mi ispale bolje, detalji su oštriji. Ali ovo je prva verzija firmwera koji ima dosta bugova pa kad izade novi i novi driveri za kameru fotke če se sigurno još poboljšati.
Ti si slikao s 3 ili 5MP?
Dajte vi koji imate 850 ako nije problem, stavite par slika u onu temu da ostali vide kakve su slike, ja sam vidio dosta slika na stranim forumima i neke su u rangu s k800 što i nije prihvatljivo, dok su ostale žešće editirane u raznim programima tako da je to sve malo zbunjujuće....
opet s druge strane, svi čekaju taj novi soft--> ne očekujte čuda jer bi bilo logičnije da su mogli, stavili bi te camdrivere u prvu verziju da privuku ekipu....
Doraditi će postojeće drivere ali promjene neće biti baš previše uočljive po meni..(ispravite me ako griješim)
ha meni se čini,da bi promjene trebale bit uočljive,inače če se postavljat pitanje pa kakav je to k850
da, i meni su slike dosta losije, pogotovo unutra. jucer sam bio u svatovima i dosta sam se napatio da slike ispadnu koliko-toliko dobre. sa k800 sam sve slikao sa automatskim postavkama, dok na k850 to ne ide. slikanje unutra sa auto postavkama daje pretamne ili prezute slike. vec mi je lagano prisjeo telefon, jel kad nesto "hitno" trebam uslikati, neda mi se namjestati po meniju gluposti, nego ga samo hocu upaliti i slikati.
Jel imaš od vodafona soft? Na par mjesta sam našao da se ljudi žale na fotke sa vodafone softom. Meni na automatskim postavkama slike ispadnu dobro, nisam primjetio da su lošije od k800. Kad bi ručno stavio postavke slika bi ispala malo bolje, ali nisam primjetio neku veliku razliku u odnosu na automatske postavke.