Jel itko isprobao Duttys DualTouch v4 RTM rom. Ja sam ga ubacio i cini mi se ok. Neznam kako da ga testiram da vidim koliko je dobar. Imas ti SHAMANIX neki prijedlog za rom
Printable View
Jel itko isprobao Duttys DualTouch v4 RTM rom. Ja sam ga ubacio i cini mi se ok. Neznam kako da ga testiram da vidim koliko je dobar. Imas ti SHAMANIX neki prijedlog za rom
Pozdrav svima.
Evo ja se jučer dočepao Tytna II, stigao iz Austrije :) Tako sam si uštedio par tisuća kn, a Vario III mi je jednostavno malo ružnjikav, pa je ta opcija otpala. Plus što mi za par mjeseci ističe 2-godišnji ugovor s T-Mobileom, a ne bih se htio vezivati na duži rok opet.
Moj problem je što imam na Tytnu njemački software, tak da sam apsolutno izgubljen. Zanima me koliko je pouzdano to flashanje, da li da se sam upuštam u to ili da probam to nekako službenim putem riješiti?
Hvala svima unaprijed!
gle, flashanje nije uopće komplicirano samo se trebaš držati uputa. da, postoji rizik da ćeš brickati uređaj ali to su minorne šanse ako se držiš uputa. ali ako nisi siguran da bi to mogao sam napraviti, odneseš u servis i kažeš da bi htio da ti samo stave engleski ROM i to je to
Aha, hvala!
A ovi u servisu mi to ne bi odbili? I imaš li možda ideju o kojoj bi se novčanoj naknadi radilo?
nemam pojma bi li ti naplatili to... ali ako i bi to ti nije neka velika svota, možda 200-300kn AKO i toliko. evo ti broj od Movensa (ovlašteni distributer za Hrvatsku) pa pitaj: 01/6388040
Super, hvala! Nazvat ću sutra, pa javim kaj su mi rekli ;)
Imam vario III a to bi trebalo bit isto nešto se ne snalazim u imeniku. Kako da podesim da mi ne prikazuje kontakte sa SIM kartice?
Jer kontaktima mogu dodati sliku samo ako su na kopirani na uređaj a uređaj mi pokazuje stalo sve kontakte sa sima i one na uređaju i toga ima previše
forum.xda-developers.com
i skini si aplikaciju koja se zove kaiser tweak
naci ces ju na kaiser dijelu foruma
kad ju pokrenes imas opciju da prikazuje samo kontakte s telefona
Pozdrav forumu!
postoji li nacin kako otvoriti stranice poput www.betsson.com ili www.betfair.com te www.gamebookers.com dakle stranice online kladionica na tytn 2?
Kupio sam ga najvise za tu svrhu a kad pokusam otvoriti te stranice napise mi previse frame-va na internet exploreru.
Molim vas ima li ikakvog rijesenja za otvoriti te stranice jer mi taj uredaj najvise i treba da se mogu okladiti dok sam daleko od neta.
Placam cevape ko mi to objasni,lijep pozdrav!
Imam par pitanja. Kada pišem sms, prvo stavim broj koji hoću i onda klikenm dolje da počnem pisat poruku i on mi odscrola dolje umjesto da mi se spusti na prostor za pisanje poruke. Onda moram prstom kliknut na prostor za pisanje poruke. Na početku je normalno radilo i odjednomse nešto promjenilo.
Te kako da na onome "HTC home" dodam speed dial? Ne mogu nać opciju. Imam za melodije, music player, vrijeme i propgrami.
Hvala
A jel se na ovom čudu može stišati dolazni poziv. Znači telefon zazvoni, ja stisnem nešto, a on se stiša ali i dalje zvoni na 0 decibela. :)
I još nešto, hoće li se sa najavljenim patchom ili grafičkim driverima popraviti kvaliteta snimljenog videa? Jer ono što sam vidio na netu je živi očaj.
Imam jedno pitanjce, i unaprijed se ispričavam ako se već pojavilo, a ja ga nisam vidio...
naime, imam tytn II i zanima me kako ga mogu natjerati da me prije spajanja na net pita da li se želim spojiti, a ne da se samo spoji. recimo, kliknem na explorer ili bilo koji drugi program i on se automatski povezuje. Jedino rješenje do sada je bilo da mu promjenim postavke spajanja pa da se ne može spojiti, no dojadilo mi to svaki put mijenjati. nije mi problem toliko dok sam tu, može se spajati koliko hoće, ali u roumingu...
unaprijed zahvaljujem na odgovoru
Snimio sam neki video na hard u komp i sad me zanima koji program da koristim za konvertiranje da mogu to pogledat u Variu 3 i koji prog da ubacim u njega za gledanje.Hvala
Instaliraj Core player i s njime možeš pogledati većinu formata. Da bi video dobro radio, predlažem da prije stavljanja na mobitel promjeniš rezoluciju videa na max 320x240
Hvala.Probati ću.Koji ti program za smanjenje rezolucije i koji format videa koristiš .Hvala
Ja koristim ImTOO MPEG Encoder i avi format, ali bilo koji drugi će također biti dobar
Ok.Player sam ubacio još neki video da sredim i da vidim kako šljaka.Reci mi molim te još gdje ima dobrih igara za skinuti.Hvala
Evo mala recenzija na :
http://mobile-place.info/home/index....=140&Itemid=30
i preview video:
http://www.youtube.com/watch?v=7h1T6NGKi8k
Trebam za Varia ako ima negdje za skinuti Erik kartice opasnih tvara na hrvatskom jezihu.Hvala
Ima kakvih novosti o video driveru? Smradovi, sta nisu rekli da ce krajem treceg mjeseca to izac?
Jel bi na Variu 3 trebalo ići exe datoteke instalirati.Nemogu ništa sa exe instalirati samo cab.Jel treba šta ubaciti u njega neki program ili nešto.Hvala
.exe fileovi su ti za instaliranje na kompu pa ti se onda preko ActiveSynca prebaci na pocket pc, a .cab fileovi su ti instalacijski paketići za instaliranje na samom uređaju (samo prebaciš na memoriju uređaja ili na karticu i pokreneš)
Znači ako sam dobro razumio instaliram na komp i onda od tamo kuda sam instalirao prebacim sve na karticu i to je to.
instaliraš na komp i spojiš uređaj i sam ti instalira, ti samo trebaš odobriti instalaciju na ppc-u (bude ti pop-up screen) i lokaciju instalacije