8gb. Zar postoje obične crne n95-ice? :spy:= Citat =:
misliš 8gb ili crnih obicnih?
Printable View
8gb. Zar postoje obične crne n95-ice? :spy:= Citat =:
misliš 8gb ili crnih obicnih?
hvala,sad imam N91 4GB i pokusavam ga nekom utopit,mada je maska dosta izubijana,to ce bit tesko al neznam za kolko da ga stavim u oglasnik.u utorak idem u hg spot po 2 N95 8GB,jedna za mene,a jedna je vec prodana za 3000,to prek veze naravno imam 50% tamo!
pozz,koliko se sad krece cijena n95 8gb u zagrebu bez pretplate i da nije kodiran
zanima me konkretno dali moze n95 iz amerike radit ovdje na mrezi i sta je sa punjenjem baterije dali se kupuje novi punjac posto je u njih 110 a u nas/220
unaprijed hvala o.t ico jeli uredu:respect:
Lako je za punjač, to kupiš za 50kn, nego sve američke verzije mobitela(pa tako i Nokia) rade na drugoj 3G frekvenciji, tako da će mobitel radit al neće hvatat 3G signal!
Ja sam je dobio(8 gb), donijela mi je od frenda sesta iz UK, kupljena na e-bayu za 265 funti nova nekorištena u kutiji i frendu je donijela n95 black&silver edition isto sa e-baya za 170 funti. tek sam je dobio zasad vam mogu reć da moja radi normalno, u memoriji je već bio ubačen spider-man3 film, radi fenomenalno, ekran radi ko apoteka. frendova black&silver je totalni kramp šteka do jaja, nemožeš slajdat slike kako treba odmah se zaledi mob, gledao sam na stranim forumima svi se žale da im šteka i zamrzava. u usporedbi slične su, al ova obična ima dosta oštriju sliku, daje oštrije rubove, najviše se vidi kad ih staviš jednu kraj druge i ima taj famozni poklopac za leću dok moja novija nema. ima hrpu korisnih stvari (8 gb), više od pol uopće ne kužim. ima bar kod čitač to me iznenadilo ne kužim kako radi vjerojatno preko IR-a. e i obije imaju video out, imaš kabel možeš je uštekat na TV i gledat filmove ili šta već, spaja se normalno preko preko USB-a na kompjuter, dođe s njom kabel.
malo sam gledao za te aplikacije i programčiće na netu, malo sam oprezan jer ima masu tih unknown stranica pa mi je malo bed stavljat kojekave majmunarije unutra da ne podojim kakav virus. imao sam 6600 na njoj je već bilo brdo korisnih programčića koji su radili bez problema,(osobno najdraži mi je bio psiloc infra red remote control odnosno univerzalni daljinski) tako da će i na ovoj bez frke radit svašta.
hhhhhhhh preko ir-a barcode reader,e nece ici :D,barcode reader koristi kameru :D ,sto se poklopca tice ne znam koji ce ti to q*** . neces skoro podojiti virus na n95 .zzzzzzz :)
Kao sto je Z1000 rekao citac kodova funkcionira na nacin da usmjeris kameru prema kodu i ona ti ocitava taj kod,zgodna funkcija,jest da mi ne treba al je lijepo imati...:lmao: Slobodno stavljaj programa koliko ti srce zeli,nes skoro 100% pobrat nikakav virus,ta prica s virusom je tzv "porez na budale",da bi ekipa kupovala jos i antiviruse za mobitele...jedino na kaj moras racunati je da sto vise razlicitih programa imas to ce ti biti sporiji mobitel...:respect: