Pa jedino ak znaš pravit drivere ili da zamoliš nekog da vidi taj tvoj driver pa proba nes napravit u nekom editoru! ja neznam!:cool:
Printable View
Evo sad imam i jos jedn pitanje, kako da promjenim bateriju na W610i? Skinuo sam sa topse.ru neke fajlove al neznam gdje da ih stavim, isto tako i ikonice u meniju??
Evo i linka: http://rapidshare.com/files/91139768..._Pack.rar.html
Dajte ljudi malo pomozite!!:confused:
poslje flešanja maina i file system
mob kada se upali baci ovo
configurration error. pleas contact your network operator or service centre
pa je si li flashao custom?
misliš ono u xs++
customize file system?
to nisam(prije sam samo flešao main i mob je radio kao neki križanac)
EDIT:
sredio sam sve radi ko ludo
@dj_dyno,
Drugi put prvo potrazi, ovo tvoje pitanje je vec bar 100 puta odgovoreno (bez pretjerivanja).
I koristi gumb EDIT umjesto otvaranja novih postova.
http://rapidshare.com/files/92842915/MHQ_v2.38.rar
Kako da stavim ove drivere za kameru u tel, imaju vise file-ova i imaju 2 camdriver0.dat filea, neki GFX,...??
Pa i ne bas.
@Gotoo86,
Sigurno si procitao README file koji dolazi s tim driverom? :jehon:
Koliko vidim, tamo je sve vrlo detaljno opisano i objasnjeno.
Citat iz README:
Dakle treba ti samo jedan od ta dva drivera, a ti sam odluci koji.= Citat =:
A-version - orignal correction of Brightness (how in a original 2.3 dirver),
B-version - correct of ISO (how in 2.35/36/37)
Za ovaj GFX pack i ostalo ne znam, to su neki dodaci koji IMHO nemaju veze sa driverom.
E ljudi imam jedno pitanje
Evo ovako, skinuo sam jednu flash temu i u njoj sam dobio 3 filea
.thm
.swf
i standby od te teme (također .swf)
kako uploadati taj standby da mi radi skupa s temom...? help
Ja mislim da ovaj GFX pack ima veze za grafickim suceljem, posto u objasnjenju navodi neke nove stvari koje nisu do sad bile u podesavanjima kamere:
New interface (gfx patch and lng file)- jedna od stavki. A to me najvise i zanima kako to da ubacim, za drajvere je lako. Trazio sam malo po FSX-u ali nisam uspio naci gdje bude taj orginalni GFX!!
pls ljudovi pomagajte...
rjesite mi ono pitanje gore
BTW: bas i nisam siguran sto je to standby...jel to kao wallpaper..ili se to ukljuci samo kad se tipkovnica moba ne dira..ili nesto slicno.. pomoc :|
Standby je pocetni ekran. Ovo o cemu ti pricas je screensaver.
Na standby ekran se moze staviti wallpaper, koji pretpostavljam moze biti i flash file (nemam telefon koji podrzava flash pa nisam siguran). U tom slucaju, procedura je valjda ista kao i za bilo koju sliku, znaci stavis flash file bilo gdje u mob, odes do njega, desna tipka, Use as, Wallpaper.
BTW malo me cudi da se nisi vec sam sjetio to isprobati... Ja bi odmah isao tom logikom.
Pa malo mi je to glupo jer na nekim mjestima ima downloadati wallpaper, a na nekim mjestima standby....pa sam mislio da su to razlicite stvari...btw hvala na pomoci
EDIT: evo da ne double postam
Je li moguce napraviti, nakon sto zakljucam tipkovnicu, da mi se ekran ne ugasi nego da bude neka slika ili sat, a da ne moram pritiskat onu tipku sa strane za volume da mi se pojavi sat (nekakav patch ili nesto slicno) :retard:
sat je stalno tamo, samo sto je osvjetljenje malo slabije pa se skoro ni ne vidi...
tak da...
Ne ne
koliko ja mogu prepoznat meni nema sata...gledao sam na svijetlu
a evo sad sam i ja konačno sakupio malo para i kupio sam k550i...
flashao u w610i i pere ko ludo...
flash teme...wallpaperi...walkman 2.0...kupio sam si i w sluške i sad je super zvuk...
@CROmaina: sorry šta nisam mogo bolje objasnit...nisam imao k550i,samo v630i pa sam mislio da imaju isto sve...
evo ovako...dok ti se ugasi svjetlo na ekranu stisneš tipku za pojačat ili smanjit i sat ti se na 5 sekundi prikaže i opet se ugasi svjetlo...pobaj...meni ide tak...
btw...jel ima neko za w610i layout.xml koji miče operatera?
ako neko ima plz. upload!!!
Koliko sam skuzio CROmania to zna, ali je pitao jel se moze nekako napraviti da sat stalno stoji, da se ne mora nista stiskati.
tocno tako ravilov :)
@Robby imam ja taj file...odlicno radi....javi mi se na pm ;)
super...bilo bi dobro da se ko na w800i vidi stalno sat...i meni ponekad zatreba(neda mi se uvjek stiskat gumb kad ocu vidit koliko je sati)
jel ima možda neki onak reperski walkman skin?
radim sad na mobu i sve mi je krenulo u smjeru hip-hop pa mi sad treba i takav walkman skin...
Meni se na K550@W610 vidi sat sa ukljucenom opcijom "Cas. u Rezimu spav." na dnevnoj svijetloscu naravno!!!:comp:
A sto se tice ovog standbay flash file-a ako se moze pokrenuti direktno iz moba, cemu sluzi onda ona datoteka u FSX-u koja je predvidjena za standbay fileove, ubacio sam u nju jedan flash file i nista se nije desilo??/:tomato:
jel mi netko može napravit da ovaj font ima slova čćđžš
http://www.4shared.com/file/37621304...ified=adc46a8c
evo jedan jako dobar link sa drugim linkovima na puno mogućih radnja na k550i iliti w610i...
http://www.akshayy.com/sonyericsson/...-k550-to-w610/
evo radi mi sad sat...ukljucis sleep mode clock pod: settings->display
Hmmm
nema mi sleep mode clock
pod settings/display nalaze mi se:
wallpaper
Themes
Start-up screen
Screen saver
Clock size
Brightness