ajd pliz meni posalji isto ir. khideg@vip.hr
i pliz decki ima tko kljuc za: Bcalc i smsFake, te lcrackiran QuickOffice.. ps.. imam PDF+, pa ako nekome treba nek se javi.
Printable View
ajd pliz meni posalji isto ir. khideg@vip.hr
i pliz decki ima tko kljuc za: Bcalc i smsFake, te lcrackiran QuickOffice.. ps.. imam PDF+, pa ako nekome treba nek se javi.
Da li postoji neki program (ili to radi logo manager) koji mi sliku stavlja preko cijelog ekrana za pozadinu, znači da ne moram raditi cijelu temu zbog toga?
jel ima neki programcic koji ce mi ngage *.blz igre otpakirat na kompu?? mob mi stalno nes kenjka..ako ima i koji bi prog to bio?
ima li tko licncni kod za msg saver: serijski broj je 5569894. pliz posaljite mi ga na mial ako moze..kod ili key maker. khideg@vip.hr
ja ga imam instaliran i dan danas pa fercera evo i nikakvih problema nemam niti sam im'o, tako da je ta tvoja vezija bila sigurno neka divlja= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
blz installer
Code:http://hrco.webspace4free.biz/blzinstapp.zip
TREBAO BI AGILE LIE DETECTOR - ILI SAMO CRACK! bmwmpower1@index.hr Thanx!
Ima li netko instalacijski cd za Nokiu 6600?
Tako nesto ja jos nisam cuo da postoji.
Znam da ima NokiaPCSuite i jos neki file menager-i za N6600 ak si na to mislio?
A to imam ja.
ma navodno se dobije i neki cd kada se kupi nokia 6600, ali ja sam ju kupio po drugoj ruci, i nisam dobio nikakav cd
Dobije se CD na kojem se nalazi pc suite, nekakav manual i još nekoliko dodatnih stvari, ali ništa previše važno.
Pozdrav ekipi, evo samo da odgovorim na ovu poruku o virusu. Postoje virusi za symbian, npr. prijatelj mi je popiušija virus sa shereaze i to 3gp file, sve ikone su mu postale mrtvačke glave i nije ih moga otvorit, poslao je mob u Mobis n reinstaliranje, stoga nemojte se igrat....,= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ja ću vas samo zamolit ako tko ima Mp3 player s generatorom nek mi pošalje na mail, zahvaljujem unaprijed!!!!!!!!!
To je već stara priča. Virus Sculls.
Može li mi tko rec za šta služi program blzinstapp???= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
za instalaciju n-gage igra zapakiranih/arhiviranih blizzard arhiverom, znaci ako imas IMEIGRE.blz kopiras u mob pokrenes blzinstapp i instaliras igru
MP3PLAYER
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/MP3Player_3.11_FULL_Dotsis.rar
Dragi moji jeste li čuli za programčić "BLOOVER", program je zakon, uključiš ga i on nađe sve aprate s uključenim bluetootom oko vas, kad ga nađe hakne ga i pokupi cili imenik i smsove, ludnica..... neće da djeluje na sve mobitele ja šta sam pokuša je bilo na nokiu6310i i ...... ludnica Evo probajte i skinite direktan download
(http://trifinite.org/Downloads/Blooover.jar)
Čuo sam da ima još neki sličan program pa ako tko ima pošaljite mi ga.......... hvala
program radi na tri nokije,bilo je price o tome na forumu,ako te zanima trazi
Pliz reci mi na koje nokije vridi ovo? I još nešto, nikako da mi netko odgovori, di i kako mogu instalirat drugi jezik u nokiu 6600???= Citat =:
Izvorno postao sodom
= Citat =:
Izvorno postao gabrijel
Taj će bluetooth izgubiti na svojoj funkciji zbog takvih i sličnih stvari.
o čemu ti??? Kako misliš*??= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Zna li neko neki programcic koji bi sam palio i gasio mob u određeno vrijeme?
ugasio da,ali upalio vec malo teze
ajd bar da ga ugasi..Koji?
"BLOOVER" ovo neradi probao sam sve varjante sa svim telefonima dzabe nevredi 6600-6600 pa 6600-7610 i 6600-6630 nijednom nije uspelo
onaj program bloover je do jaja zamisljen ali ne radi ni na nokii3650, ni na 6600 ni na
se 610? na kojima funkcionishe?