Ovo se odnosilo na one koji pljuju po tele2
Printable View
Da, Vlado. 197,50kn. Moja pogreška. Znači, flex 60 + unlimited + poruke + frekvencija.
Pričam u prosjeku 7h, ovaj mjesec sam već na 10. Isplati mi se... ne pljujem ja tele2 ali ne treba "generalizirati"... nek si svako nađe nešto. Ja sam prezadovoljan. Jesu najpovojniji ali nisu svakome najbolji i najeftiniji izbor.
Kod tih opcija T-a i VIP-a (koje by the way treba fino i plaćati svaki mjesec ekstra) mi je najgluplje to što te prisiljavaju da predviđaš svoje mobilno komuniciranje i stalno računaš isplati li ti se to.... Ono: "Joj, koliko sam razgovarao, s kim, koliko sam poslao poruka ovaj mjesec... Trebam li isključiti tu opciju ili ne?"
Užasno je iritantno kad te netko prisiljava na nekih "5 prijatelja, sve mreže" i slične nebuloze tipa "kreirajte svoje mobilno komuniciranje", kada se to sve lijepo može riješiti Knockoutom, s kojim ne moram razmišljati ni o čemu, ne moram ništa dodatno plaćati, a lova sporo ide...
Ma nitko ne tvrdi da su svakome najpovoljniji izbor, al kad ekipa brije: "necu prec na tele2 jer ima glupe reklame" ili "moj tata ima tele2 i reko mi je da nema signala", digne mi se kosa na glavi!
Nitko tebi nije nis lose rekao, da imam vecinu frendova na 098 vjerojatno bi i ja ostao na njemu. Il da mi je vecina na 091.
Ok kad mi ostanes na 098 il 091 iz nekih normalnih razloga, al iritira me ekipa koja ostaje na 098 i 091 iz snobovskih razloga tipa "tele2 je jadna mreza" i tak to..a takvih fakat ima!
Takvih ima na izvoz, a masa njih često nema kredita pa žicaju za poziv. Tako mi je neka ženska jedan dan objašnjavala da joj je "VIP skup", i da "nije imala love za bon", ali "htjela bi ostati na VIPu jer njemu je partner Vodafone pa se može telefonirati u cijelom svijetu". :respect: (kao da se s Teletom ne može, pih!) Još me uvjeravala da Tele2 nema roaming.
Eeee, odvalio sam se na mjestu.... koji snobizam... a istodobno, koja besmislica...
Mislim da više od 80% ljudi nema pojma kolko plaćaju. A takvi sigurno neće ni mijenjati mrežu. Takvi smo...
Nazove mene jučer stari (obojica imamo tele2) i pita:
Jel me cujes?
ja-cujem, zakaj?
on-pa u liftu sam.
ja-pa dobro, i kaj me sad zoves?
on-pa tak da vidim jel ima signala.
ja-i jel ima?
on-a valjda ima! cujem te dobro!
:hrv: ;D :crazy:
jedna kritika velika , za koju mislim da ide na dusu tele2: pokusavam vec 10 dana prebacit broj , sve sam papire dao , potpisao ugovore , cekao svojih 7 dana , cekao 10 dana , nikakve obavijesti nista, nazovem ja njih ajde i onda ispadne da osobna nije dobro kopirana pa da zato kao zbog nepotpune dokumentacije mi ne zele provest zahtjev !?!??!
odem sad u tele2 centar di sam to radio , covjek tam me mrtvo-hladno odjebe da kao da se to svima dogada , pokaze mi moj zahtjev od prije tih 10 dana i iskopiranu osobnu, jasno se sve vidi.odem poluljuto van , nazovem tele2 , covjek u SZK provjeri taj moj "novi" zahtjev i konstatira da je dobar .
oh kakvog cuda , a zapavo je isti onaj kakav je bio i prvi put!
kaze mi da ce me sad kroz neko vrijeme netko kontakirat kada ce mi bit prebacen broj , pitam ga kad bi to moglo bit , bar otprilike , nezna ni on sam.
skroz su neozbiljni sto se toga tice.ja sam mislio da je njima u interesu da se ljudi prebacuju na njihovu mrezu.
Jest mreži u interesu, ali ne i onima koji u njoj rade za tu siću, tako da se ništa ne čudim što rade preko one stvari.
Lijepo na njihovoj stranici moze se naci u ponudi Nokia 6288. Za prijenos broja cca 800 kuna. E sad nastaje problem. U njihovoj korisnickoj sluzbi nemaju blage gdje se on moze kupiti (jer nemaju podakte za prodajna mjesta). Prodajna mjesta u Osijeku nemaju taj mobitel (niti ce ga dobiti, niti ga planiraju naruciti) Iako smo naglasili da smo jako zainteresirani. Ali njih boli briga. Dakle kome se obratiti???!? Najbolje da zovem po citavoj hrvatskoj sva njihova prodajna mjesta (jer je meni vaznije nego njima preci na TELE) pa kad nadjem mobiltel npr u Dubrovniku lijepo se spremim na put po lijepoj nasoj i tamo ga kupim. MOS MISLIT! Dakle TELE sjedi 1 !!!:rifle:
1 za sto ? tih mobitela nema vec dugo,jer su se dosta davno pojavili u njihovoj ponudi i rasprodali . Onda t-mobile treba dobiti ne 1 nego 0 , jer odes u bilo koji njihov centar i od one cijele ponude sa neta skuzis da imaju samo par uredjaja koji u pravilu nisu zanimljivi i zato i jesu jos na legeru ...
Eh sad bi ti odma prebacio lopticu na t-mobile.
Čuo sam već od više ljudi da izvan zagreba tele2 baš nema neku ponudu kaj se tiče mobitela. Valjda se nisu baš previše opskrbili jer valjda nisu očekivali da će potražnja bit tolika.
A kaj se tiče prebacivanja, ko vam je kriv kad čekate zadnji čas :belj:
Sad kad već imaju previše korisnika sad bi vi neke beneficije ;D
Nego šalu na stranu, ja kao stari korisnik od prvog dana mogu reći da su se znatno popravili i hvala Bogu nikad nisam imao previše problema s njima.
jedino im je služba za korisnike jednako loša kao i prvoga dana.
Kupio sam u 6 mj 6288 bez problema, al frend je nedavno jako tesko nasao 6300, pa smo u dućanu pitali frajera da zakaj ih nema i veli on da mu dolaze po par komada koje odma proda.
Jedan za LAŽNO reklamiranje. A drugi dio ti, nisi u pravu. Kada su u prvoj turi te mobiltele rasprodali - maknuli su ih sa stranica. Sada su ih ponovo stavili, ali ih nemaju u ponudi. A to je lažno reklamiranje nepostojeće ponude. Eto toliko od mene.
A uostalom T-com me je odavno izgubio kao korisnika i o njima i njihovim ponudama ne zelim ovjdje komentirati.
Pokudio sam tele2 zbog nelogicnosti kod prijenosa broja.
e pa sad je vrijeme da ispricam nastavak , poslali mi sms pocetkom tjedna dakle tako za nekih 7 dana od ponivnog slanja zahtjeva, rekli su da ce danas iza 11:00 nova kartica bit aktivna, tako i bi. i jos me docekalo25 kn gore .
pohvala teletu.
U utorak sam predao zahtjev za prijenos broja i dobio termin 23.11. (idući petak).
Odmah drugi dan sam nazvao SZK da vidim dali je zahtjev zaprimljen, ali su mi rekli da nije, da treba proći nekoliko dana. Gospođica mi je nakon svake riječi rekla gospodine (Dobar dan gospodine, gospodine treba proći nekoliko dana, gospodine, da zahtjev dođe do nadležne službe gospodine, pa će onda oni gospodine to obrađivati dalje, gospodine....). Skoro sam ju poslao u neku stvar, ali valjda mora biti ljubazna...
Dali je ona trebala vidjeti da je zahtjev zaprimljen, ili će to biti obrađeno kako treba. Sve me nekako strah da to ne zagube nekamo, zato sam i svao odmah dali je primljeno...
zahtjev je morala vidjeti jer odmah po potpisivanju zahtjeva prodajno mjesto dužno je zahtjev poslati faxom.
u suprotnom SZK obavještava prodajno mjesto da nije zaprimilo zahtjev ,moja ti je sugestija da nazoveš još koji put jer moguća je ona opcija koju si spomenuo da netko može zagubiti zahtjev.
Upravo sam zvao, i danas su mi rekli da će prijenos biti obavljen 23.11.
A na prodajnom mjestu je cura odmah faksirala, prije nego sam otišao, a valjda im treba dan-dva da oni to skinu s faksa i unesu podatke kamo treba...
Danas sam opet zvao da provjerim dali je VIP odobrio prijenos. Odgovorili su mi da će prijenos biti obavljen u petak, ako VIP odobri. Dakle, za sada još nisu odobrili. Nisu li trebali nakon 5 radnih dana? Zahtjev je predan prošli utorak.
Ima li smisla zvati VIP, pa njih pitati dali će to biti odobreno, ili ne?
Evo sve je dobro prošlo, prijenos je obavljen.
Ručno sam postavio da je uvijek na VIP-ovom signalu tako da mogu biti uvjek siguran da će biti dobar prijem na svim mjestima gdje mi je i sada VIP radio. Tele2 mi u kući ipak nema toliko jak signal, ali zato hvala mom dragom VIP-u kojeg sam napustio nakon 7 godina.
Jedino ako treba internet, ili skidam mailove kad sam vani, onda ću odabrati Tele2 signal, jer preko VIP-a ne radi gprs.
Ja ću izluditi s ovima iz Tele2, nakon što sam prešao s 098 ne mogu više primati MMS-ove od nikoga iz T-Mobile mreže, slati mogu svima, a primati samo od korisnika iz Tele2 i VIP mreže. Problem se vuče već dva tjedna, dva prigovora sam podnio, a u međevremenu me nitko nije kontaktirao. Postoji li koja pravna caka da ih pritisnem malo jer ću popizditi?
Dr. Beast znam kako ti je. SZK im je ocajna. Tehnicka ne rjesava prigovore. Nadlezna nista ne radi. I ja sam podnosio prigovore (u vezi roaminga) od srpnja i jos nisu rijeseni, a nakon toga sam podnio jos 50 prigovora i opet nista...
Gle, ako koristiš njihove usluge i imaš potpisan ugovor, platit ćeš sigurno. I ne mora biti isključivo problem kod Tele2. Ja u masu slučajeva nisam dobijao MMS ili pak drugi nisu dobijali od mene dok sam ih slao sa 098. A vijeće za telekomunikacije ti tu sigurno neće pomoći.
Pa ćemo lijepo na sud i tražiti ću odštetu jer mi MMS treba zbog posla :crazy: Svoju dnevnicu pomnožiti sa brojem dana od kada usluga ne radi pa ćemo se natezati :mad:
EDIT: ima li još tko problem kao i ja (da se prebacio s T-Mobile u Tele2 i ne može primati MMS od korisnika s T-Mobile mreže)?