Ja instalirao igricu, i isti dan je zbrisao.
Printable View
Ja instalirao igricu, i isti dan je zbrisao.
sutra ću nabaviti Need for Speed: Pro Street a inače nisam gamer pa me zanima da li imam dovoljno dobru konfiguraciju da to mogu bez problema igrati... naime, prije par dana kupio sam novu konfiguraciju Intel Core 2 Quadro 2,4 GHz s 4 GB DDR2 i nVidia GForce 9600 GT (pasivna s 1 GB rama i Glacialtech NorthPole 1100 card cooler-om ispod nje), hdd Hitachi 500 GB sata500
jaka konfiguracija služi mi za obradu videa (montaža u pinnacle studiu 12) a kad ju već imam nadam se da će mi poslužiti i u gamerskim vodama...
iskustva?
pljuga, još jedan od promašaja NFS trilogije :D
totalno neigrivo, mislim da bi samo klinci bili zaluđeni takvom igricom
također sam ju instalirao i zbrisao za par munuta
ma sto se tice tuninga nevjerovatno mnogo ima opcija i caka samo treba se usteliti. ali igrivost je na nuli, ako ti se igra nesto exciting sto se tice racing igrica uzmi si Collin McRae DIRT ili cak GIRD racer a meni se licno vise dopao i Test Drive Unlimited koji nije toliko napet ali sam se zaigrao sa njim najvise.
Colin Mcrae DIRT je smece i nije ni blizu razine prethodnih.obrisao sam je nakon pola sata igranja jer je vozljivost auta smijesna.
Evo male demonstracije kako mi komp vrti ProStreet:
http://www.speedyshare.com/859891985.html (snimano mobitelom, fraps mi usporava komp)
Da li mi možete reći kako da riješim to zastajkivanje koje nije pretjerano ali smeta u igranju? Nemojte reć zamjeni procesor jer to znam i sam da bih trebao :D .. ako ima neko softversko rješenje molim vas..
Ovo je moj komp:
CPU: Intel Celeron 2,25GHz :@
RAM: 1,25 GB
GRAFA: Powercolor ATI Radeon X1650pro AGP 128bit 512MB
Mislim da ostalo nije važno..
Procesor ti nije dovoljno jak da prikaže svu grafiku (detalje) u full izdanju i zato lag-a .= Citat =:
Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)
Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)
Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)
DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)
Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)*
Soft.riješenje za ovo ne postoji.
Pogledaj na http://board.nfsplanet.com/ dali ima ikakav fix za ovo ,iako sumnjam da ima :guitar:
Alternativni način je da otvoriš system file-ove u NFS folderu i svaki file (auto ) editiraš i smanjiš mu detalje.
S obzirom da dolaze igre s next gen grafikom s visokim zahtjevima (npr gta iv: dual core 2.4 Ghz ,grafička od 512 mb s 3.0 pixel shader-om ,dx10....) tvoja mašina neće ih uopće moći vrtiti i soft riješenja da smanjiš zahtjeve nećeš naći.