korisno, nakom sto mi buggy_2003 vrati kabel to cu napraviti"!
Printable View
korisno, nakom sto mi buggy_2003 vrati kabel to cu napraviti"!
Evo izabrao ovaj thread da mi zazelite sretan put. :D
Naime.. putujem sutra za New York.
Nadam se da cu tamo nac neki komp i doc malo na forum da vas vidim..
Ajd nemojte puno plakat vratim se ja za 15 dana ;D ;D
sretan put, posalji nam slike!
ps imam jedan problem, nemogu napraviti vikijev graficki meni, sve napravim kako treba i upalim ga trazi mrezu i ugasi se!
Sretan put!! Fooora patch!
a nemas rjesenje za mene?
Imam sorry to ti je zbog toga što su najvjerojatnije 2 patcha u konfliktu ili neš slično (bar mislim). Najbolje bi ti bilo da prvo ubaciš taj patch i slikice pa onda ako radi.. postepeno ubacuješ ostale patcheve. To je meni pomoglo jer sam imao iste boljke.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a nemas rjesenje za mene?
Evo kako ovaj gore patch izgleda na mojem telefončeku :D http://free-ri.hinet.hr/vpravdic/sli...ngfacesl45.jpg
ubacujem ga kao prvi patch i ne radi, sve lijepo polako radim i nece, daj mi reci, ja u v-klay iskopiram ono odavde "3B0368: 3C 54" do ovdje "27D4FD: CAE1D8; ... Card-Explorer " jel tako?
budem probo pa javim!
inace, dogadja mi se da mi se mob zna ugasiti sam od sebe, jel to zato sto je natrpan patchevima pa neki mozda dobro ne radi ili....?
sa onim patchem mi se moze normalno upaliti i onda mi je na left soft key nekakav mc'laren, ubacim one slike i upalim ga i ugasi se dok trazi mrezu! :confused:
Local tome: 19:57
Pozdrav iz New Jersey, USA.
Tolko :)
Samo ti uživaj i nemoj da te amerikaniziraju:-)
probo ja napraviti svoju sliku u paintu 101*80 i ubacio ju, mob se sasvim normalno upalio i prikazivo sliku, stavim onu vikijevu i ugasi se, jel ima neko mozda neki drugi graficki meni?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :afro:
Stvarno nemam pojma šta bi mogao biti problem? Slike su u bmp-u i meni normalno rade. Probaj ubaciti samo jednu a ne sve pa onda isprobaj. Za neki drugi menu pogledaj na 3aTmr-ovom pageu.
probo sam samo jednu isto ne radi, probo sam je preimenovat, isto, probo sam je prebacit u drugi format, vratiti u bmp i OPET ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sada dolaze praznici pa cu i ja malo modificirati meni, i slikice u meniu! imam 5mb slobodnog prostora od vipa pa ce biti nesto! i znas sta mi jos ne radi, onaj vibra indikator multi line indikator da bide vibra indikator, stalno mi se pokazuje bez obzira dali je ukljucena ili ne!
evo pogledo sam, dosta menia se nemoze skinuti, jel mi moze on mejlat onaj prvi u drugom stupcu, bio bi zahvalan, nemogu ga skinuti!!
evo ti ovaj link: http://www.calver.cz/luke/index.htm
pa si skini sta ti treba:)
@coma_zgb
Što se tiče vibra indikatora - tu postoji bug i uvijek se pokazuje bez obzira jeli uključena ili ne. Dakle problem je u patch-u, a što se tiče viki2win menu-a, meni osobno je radio, ali sječam se tako je bilo i problema sa Homerom, jedno vrijeme ga nikako nismo mogli ubaciti, a kad smo ga ubacili nije radio kako treba, pa smo se malo zezali s njim i na kraju je sve profunkcioniralo; pa se još malo potrudi, možda si negdje bez veze pogriješio, i to je dosta da ga ne može podignuti. Već će ti uspijeti.
Evo riješio sam i problemčić sa menu-ima na mojoj stranici. Sad se mogu svi skinuti...
skunuo sam jos jedan sa onog vikijevog linka i opet isto! malo cu se danas sa tim poigrati kolko stignem, kraj je skole grebiga
evo skinuo sam onaj koji si rekao ali nema patcha nego samo slicice, di se moze naci patch?
Vjerovatno ti je isti patch samo su slike drugačije
neznam bas zato jer nema svaki meni iste funkcije!
Za mijenjati funkcije menu-a više se ne moraš zamarati upisivanjem različitih patch-ova, sa gfxmaker-om, to ti je sekunda posla. Možeš ga skinuti ovdje
e, nakon ovog patcha bit cu primoran odlijeniti se i flashnuti svog telca - eto ljudi uspjeli ste me nagovoriti:-)
meni potpuno isto radi, ne vidi se razlika u brzini, mjerio sam