jebga, još malo bi i zaratili...:lmao: :lol: :lmao:
jebga, još malo bi i zaratili...:lmao: :lol: :lmao:
evo, danas su dva K750i Red-CID36 pala u W800i.:beer:
softver je -R1K001.
pa sta nisi ubacio soft r1bc002 jer za njega je izdano najvise patcheva
ej, majstori, sad mi mob više nije RED-CID36, nego BROWN-CID36.
hehe, jučer sam se zaje.., al danas nisam;D . i mi smo, kad smo skužili, mislili da neće primit. kad smo skidali nismo znali koji skidamo pa smo skinuli brownW800. radili smo "SE toolom", jeb, trajalo je dobar sat vremena. evo fakat mobovi za sad solidno rade. e, a šta su im te boje??
se tool,znaci nisi radio preko dcu-60 (servisni kabel ili box ? )
cid je zaštita,a boja ->
RED: The certificate RED is for end user. This one is the normal color that we will find on any telephone. This color is for software and it does not have any meaning of the hardware. The certificate colors do not have any relation with possible errors of software on the telephone
BROWN: The certificate Brown is for development. If we want to release, to flashear, to repair or to touch in any thing in software the certificate must be BROWN. Exactly why all the programs the tools first turn the telephone for Brown and after completing the operation for Network again. The certificates Brown only work with cables on watch, so it is impossible to update a moving body with certificate Brown in SEUS (Sony Ericsson Update Service).
BLUE: Certificate BLUE is used for telephones that do not have a complete software or that are developing. The telephone is a test version or is in exhibition somewhere, is really difficult to find this type of telephones.
thx. :jehon: sad malo više kužim boje;D
probali smo ubrzat cijeli proces preko dcu-60, al nije dao, jer u tom slučaju prima samo red-CID49 mobove.:mega:
znaci ti si fleso preko crusera 5 in1 a ne dcu-60?
@ speedy jos nisam vidio niti jedan mob sa blue color,jako rijetki
a tako znaci
posto je imatic zakljucao onu temu, dal bi mi mogao tko poslat
main FW datoteka= W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.rar
i
FS FW datoteka=W800_R1VC002_FS_EMEA2.rar
na mail funkdaworld@gmail.com
i ako nije bed GSlide 1.4 :)
*rjesen problem*
uspio sam flashat mob, ali sad kad udem u menij pise mi 'error occur the menu.ml file. this may render the menu unusable'
kliknem ok i sve radi, imam ikone od w800, ali svaki put kad udem u menij pojavi mi se taj error.
i nemam hrvatski jezik, kako ga stavit?
pa jesi fleso cijeli mob i FS i MAIN ili samo Main??
da, prvo sam flesao main, pa zatim fs, pa mi se mob nije htjeo upalit, pa sam ond alistao stare posteove i skuzio nekako da treba opet flashat main jer fs preko njega ide. i onda mi se upali mob, ali eto taj error javlja, i ono kad stisnem +, pise mi k750i, a trebalo bi w800?
ali trebas cijeli taj proces odjednom napravit;bez da palis mob prije zavrsetka svih postupaka.znaci main,FS,pa opet main i onda customisation.
napravio sam kao sto je blizzard rekao, flashao sam opet, customize i radi bez problema. sve 5. ;)