Onda mi se i neisplati to raditi ..Hvala na pomoci
Pozdrav
Printable View
Onda mi se i neisplati to raditi ..Hvala na pomoci
Pozdrav
koji su minimalni uvjeti za vistu ?
Znam da negdje ali, ali please napisite ponovo
Hvala
Ako imam originalnu vistu (validated, activated...) i instaliram ne baš sasvim originalni office (:D) će mi vista raditi kakve probleme?
ne bi trebala...
Zanima me jel se moze na visti staviti internet shortcut od net-a na desktop?
Bas sam se iznenadil, vista je fenomenalna. Sve radi , cak i stari programi za koje sam mislil da nebude
da..u control panelu network and sharing centar i sa desne strane imaš nešto menage network connections...dalje znaš
i ja sam prezadovoljan vistom, nakon kojih 15 reinstalacija zbog raznih problema evo več se mjesec dana drži i nebi je mjenjo ni za što...sve je stvar navike
Poštovana gospodo. Zanima me da li moja kanta može podnijet Vistu!:confused:
Dakle...
-AMD Sempron 2800+ (1600Mhz)
-Sistemska memorija 704MB (256 + 512) s tim da sam 64 sharao na graficku.
-Graficka kartica NVIDIA GeForce 6100 (256MB)
-HDD 80 + 40 GB
P.S na dial up-u sam pa mi se ne da skidat onaj program (6,6MB) za provjeru kompatibilnosti!:comp:
Unaprijed zahvaljujem! :belj:
kako riješit u visti kad tražim u tražilici crack jednostavno mi ne želi otovrit...
to je neka glupa zaštita microsofta, kako se tog riješit?!
Iz tabora softverskog diva Microsofta došla je obavijest da će dvije sigurnosne nadogradnje za posljednju verziju operacijskog sustava u skorije vrijeme biti korisnicima ponuđene preko Windows Updatea
http://www.tportal.hr/imagesT/spacer.gif
http://www.tportal.hr/imagesT/spacer.gif Dvije nadogradnje nazvane 'Vista Performance and Reliability Pack' te 'Vista Compatibility and Reliability Pack' procurile su ovog vikenda na internet i to preko grupe Windows Server 2008 beta testera.
Dvije spomenute nadogradnje rješavaju problem Vistine mogućnosti 'sleep mode' te ubrzavaju prebacivanje velikih datoteka, a brojni korisnici spekuliraju o tome da će upravo ovi dodaci biti dio prvog paketa sigurnosnih nadogradnji (SP1) namijenjenih Windows Visti.
U službenoj obavijesti iz Microsofta nisu željeli komentirati ovaj podatak, no potvrdili su da će se dvije sigurnosne nadogradnje u skorije vrijeme ponuditi preko servisa Windows Update. Brojni izvori navode da bi 'Vista Performance and Reliability Pack' te 'Vista Compatibility and Reliability Pack' korisnicima mogli biti ponuđeni već 14. kolovoza.
http://www.tportal.hr/
Vistu vrijedi isprobati,ali vjerojatno nije pogodno je stalno koristiti kao osnovni OS...
još nije potuno kompatibilna sa svim stvarima koje ja trebam, tako da se kod mene samo može vrtit u wmware-u.
Evo koristim ju već par dana u principu samo za net, kao što i inače koristim laptop, tako da, ništa zahtjevnije ne trebam na njoj, za to imam stolno računalo.
Zasad se nisam susretao sa nekim velikim problemima, standard, nekompaktibilnost nekih novih programa, kao što sam se u početku i sa xp-om susreo.
Imam Home Premium sa licencom, 1gb rama, dobar proc i mogu reći da jako uredno radi, zasada ju neću brisati, malo ću se još pozabaviti funkcijama :comp:
Bio sam skeptičan što se Viste tiče u početku ali ostavio sam ju i mislim da ću i dalje raditi na njoj!!!
Sa vremenom će doći i podrške određenih programa za vistu, no meni se nikad ne žuri.