:lol: haah
Printable View
:lol: haah
haah :lol:
:lol:
igrica je baš ok,igriva i sve to,al nikako nije realna,nema oštečenja ni ništa...to mi je bed,ako hočete realnu igricu igrajte cm3
kako me mota ovaj tvoj duhic,stalno mislim da sam ja to pisala...grrrrr
E onda si zamisli kako je nama ostalima :)
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..:)
He he mislim da bi poslije ti bježao u kuhinju od srama kaj te cura dobila u nogaću.:p= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Ima da osvjetlaš obraz muškog roda i pokažeš ženskama da im je mjesto u kuhinji :p
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...= Citat =:
Poslao: vjeko
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
slažem se u velikoj potpunosti...= Citat =:
Poslao: Eminem
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...
pa nisam ja rekao da ne postoji...yes little duck,samo što nfs to nije,i to mi fali,igrao sam ga,ok je,meni osobno je colin neusporedivo bolji...= Citat =:
Poslao: vjeko
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..:)
to su dvije razlicite igre...
necem ja nikakvu slicku mjenjat,ja sam puva duhica uzela...neka on mjenja,ne ja ,smjc... :cry:
ne pakati,smislit čemo neš,pušaaaa
Tho prvi do 200 postova može staviti vlastiti pa vi kak hoćete...
ne al od kolina ostecenja su fakat nerealna - il se razbiju svijetla il otpadne branik....da,da, a kad se auto prevrne na krov-krov je ostao isto(nije spljosten), ....gta3 je prva igrica sa realnim ostecenjima..
sori al u gta3 malo dotaknes zid a razbije se cjeli auto... bas i nije realno...
pa bolje to nego da branik moras lupiti 100 puta da otpadne-u kolinu..dobro, dosta o tome, neda me se svadjati:):)
ali zato je vožnja ful realna,probal rally malo voziti ,pa onda colina,pa češ vidjeti,da je skoro isto...
normalno da nije krov spljosten kada imas ojacanja u autu ;D
evo instaliro i ja nfs-under...inače ne igram igrice al ova je fakat OK,odma se osjećam mlađe....:)
;-) tomo i kako ti se cini?
odlična je..:),samo kaj je bit igrice pojačat zvuk do kraja...;)
ja cu brze do 200 doci :) pusa....
@smogovac ja u rally-ju ne mogu zavrsiti stazu a da ne budem zadnji(u kolina bez pol beda budem prvi il drugi)
rally je tak realan-kako auti samo proklizavaju(nesmes punim gasom u zavoj inace zavrsis u jami-kod kolina se nekako izvuces..):)
ma koji je to rally da probam...