O osobi iznad neznam apsolutno nista :)
Printable View
O osobi iznad neznam apsolutno nista :)
Ni ja :P .....
:rolleyes: simpatićan,pomalo perverzan sa dozom šarma,sve na finjaka bečka škola,uvijek orginalan;D s njim nikad nije dosadno.Voli motorole.Voli pričat o velikim stvarima!!!:rolleyes: ;D ;D ;D
Zivi u Zagrebu, ljubitelj nokije fura se na zgodne cure bijele kose plavog tena
;)
oce skupit 50 postova da moze staviti svoj avatar......
Voli zečeve?
Zagonetna licnost, voli kratice za svaku rijec...
Nestrpljiv,želio bi sve u jednom danu!;D
Lili?Jedna od standardnih opcija ovog foruma ;)
Ima veliki nos,voli se prepirat najviše oko sporta i ženske populacije.Dobar drug.Voli Adidas i Brankicu!;D
vesela, sarmantna,susretljiva...ma ono..meni je lili bas ,kako bi vi rekli, fajn:))))
Nema rijeci koje bi mogle opisati dobrotu osobe iznad
:rotfl: :rotfl:
Bez komentara!!! :)
ooo Pinocio! Jedna među legendama ovog foruma, jako pedantan u rješavanju problema i uvijek spreman pomoći... Svaka čast keep goin'!!
;D Sljedbenik Murphyevih zakona. ;D
nagy....??prvi put ga vidim,ali osj. da voli motore i ljketuje u kamp kučici...tak nešta..dalje ne znam,prstao sam hvatati informacije
stariji godinu od mene, na faksu (valjda uspio zavrsiti prvu godinu), kolege po sportu
Dečko iz Maksimirskog kvarta,voli nogomet i Dinamo.Super je kad se zafrkava.Jako dobra osoba,dugo je na forumu i baš je http://img360.imageshack.us/img360/1839/smily9465gs.gif
lili, dugo na forumu za razliku od mene, vjerojatno starija od mene, zanimljiva osoba, iz Zagreba. Uvijek vedra.
...da vjerojatno!!!Sigurno i to duplo ,a možda još i ostane.;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao John Frusciante
Rijetka forumska zvijerka, cijenjena među svekolikim (priprostim) forumskim pukom. Jedina osoba koja ima svoju temu, i koja je fest aktivna (tema, ne osoba. Mada možda...) ;D
2x22+ostatak...ideš;D ..pa to je..."ober-puno" lol= Citat =:
Izvorno postao lili
slusa U2 ?.....
..samo me zanima čije godine množiš?= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
lili jabolji lik na forumu i tako to, nezna covjek sta vise dodati, al hajde moje ogdine izracunajte,
15xa
koliko je a??? :D