:lol: :lol: :lol: :beer: :bunny: :bunny: :bunny: :beer: :lol: :lol: :lol:
Printable View
:lol: :lol: :lol: :beer: :bunny: :bunny: :bunny: :beer: :lol: :lol: :lol:
kaj onda jeste tamo ili niste, tu ima previse zajebanata pa vise neznas sta je istina! :cool:= Citat =:
Poslao: tomo
@coma isprazni kasicu- prasicu i dolazi u petak,bit ćemo Nered i ja na cugi
...nazvat ćemo te....
Ja sam jako sramežljiva :)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Bubbles zakaj ti nisi došla? Sljedeći put moraš doći OBAVEZNO, bez isprika! I vidim da će nas biti u globalu više jer su ljudi tek nakon sastanka skužili da su trebali ići pa im je bilo žao kaj nisu došli... sljedeći put SVI idemo...
ali možda bi mogla prevladati sramežljivot da vas upoznam u živo
bubbles ajde si zamisli kako je meni bilo? sami dečki, a ja sama došla.....
nije to baš ugodno, malo me bila frka, jer nikad neznaš tko se krije iza ovih forumaša....ali eto imala sam sreće da sam naišla na dobre dečke!
svakako dođi, ako hoćeš nađemo se ti i ja prije, i Mobyfanica i neznam koja još hoće, pa idemo skupa tamo....
samo trebaš reći da! that`s all!:)
samo da nadodam, ako ti ne dođeš, neću ni ja! :cool:
jel je danas onda sastanak??
vidiš, sve andrea zna! ;)= Citat =:
Poslao: andrea
samo trebaš reći da! that`s all!:)
nije danas koliko ja znam. ja danas ne mogu
mene jos niko nije nazvo
evo nered je na forumu pa neka kaze
ma covjece moram ic po kucama jer nisu našli dobre maske od Krampusa i kazu da bi ja bio naj adekvatniji. Bojim se da necu stici na sastanak.
nista, kada vam onda odgovara? sljedeci petak???
pederu! naravno NHF
@vrag ja bi ga sad šupil za uho da mi je to napisao ;)
ajde ako bude promjena javite, ja nosim danas mob na trening!
pa kaj ti ne čitaš? evo ja sam lijepo gore napisao da sam vjerojatno slobodan tek za onaj petak 19-tog, tak da se prije drugima ni ne isplati nalaziti ;)= Citat =:
Poslao: vrag
nista, kada vam onda odgovara? sljedeci petak???
...jel neko za da se najdemo u ponedjeljak ujutro na pelinkovcu,kad nemremo u petak navečer.....:)
ah da, zaboravio sam na vase visocanstvo... dakle, ocekujem poklone taj petak pred Bozic... :)
@tomo: pa ja si svako jutro zdrmam dva-tri pelina da mi se ruke prestanu tresti... grozno je to, pol toga mi se prolije po tepihu ;)
@vrag: poklon ti je (ta-da-da-da-da...): moje prisutstvo!!! :)
@wb jesi lujka tomo je mislio na mjesto Pelinkovac na Sljemenu jer se mi tam obično nađemo i pijemo kave i čajeve.Nismo mi kroneri ko ti.
znam da niste kroneri ko ja, vi ste puno gori!
vidio sam ja kako vi doručkujete kornflakes s pivom umjesto mlijekom...
kaj tebi je. ja sam sad iz HNK došel i ujutro idem na plac po sir i vrhnje i kupit voćne sokove. pivu sam vidio samo na TV reklami.
dobra je on Bagarička stvarno super pjeva.
O&O
OK, sljedeći sastanak forumaša će biti na nekom mjestu koje će više odgovarati tvojim preferencijama - idemo svi u kazalište ili na balet... nema smisla izlagati te više prljavim i zapušenim kafićima ovog grada, znam da ti je još muka od iskustava s prošlog sastanka, ali htio sam da vidiš kako ljudi jadnim i ispraznim životima žive, pa piju alkoholna pića i gnjave konobarice i znojni su i prljavi i baljezgaju na neknjiževnom jeziku (o psovkama da ni ne govorim)... eh moj Nerede, i toga ima u našem Zagrebu! Nije život opera...
...kaj ti njaške lepi cane,kaj nisi neki dan bil u kazalištu.