ma onda ce pisat ovo *****
Printable View
ma onda ce pisat ovo *****
daj vi malo odje...e sa tim provociranjma. DMI ne pozna nikoga od nas a vi ga je...nešto. čovjek ako je normalan naljutit će se. stoga uznogu i čekajte slike. to je u stvari njegova dobra volja.
Vidimo se u petak :)
on ce doc sa maskom preko lica!
....je i s Lavom i Limenim a za nama će trčat' Doroty... ;D
pa ja sam Doroty dmitrovski:rolleyes:
...a što se onda blesavo oblačiš (a i cipelice su ti vrlo)... ;D
hej! reci šta god hoćeš ali cipelice mi ne diraj!!!:D :D http://www.smily.at/smily/smily1155.gif
...al' ti zla vještica sjevera pikira na njih...
ja sam opasnija....kad joj počnem stepat zavrtit će joj se u glavi...
i onda će ju limeni sredit.:rolleyes: :cool:
ajmo na slike!
pa ajde
@tomo: a tko je onaj mali dolje u lijevom kutu na drugoj slici? Jel to neki urednikov potrčko? :D ;)
ma meni je isto od nekud poznat, jel to onaj mali koji nam nosi kavu i pridrzava kapute kada dolazimo u svoj ured u redakciji? :)
evo baš sam mislio one svoje kubanke donijet u redakciju i ponudit tog dečka, da i on vidi kaj je to... vrjedan je mali i šutljiv je, a to se cijeni... :)
...ma to je neki jebivetar,neznam odkud se stvoril,sedi tam i samo jede i pije.
@gog...kaj si kupil kaput?
@wb...neznam ko je danas trčal( s mailovima):)
...to je domar..= Citat =:
Poslao: whiteboy
@tomo: a tko je onaj mali dolje u lijevom kutu na drugoj slici? Jel to neki urednikov potrčko? :D ;)
e baš vam je fora. (dobri moj Kruno hm)
normalno da sam kupio kaput, cim sam vidio wb-a da ga nosi odmah sam si i ja nabavio jedan, pa ne bum valjda dopustio da samo on bude seljacina...
:)
@gog:beer:
@nered...nek vide malo ljudi kak se živi....:)
ajd ne seri i priznaj da si tek sad (uz moju izdašnu i velikodušnu pomoć) uspio skupit pare za kaput... jest da je s hrelića, ali kaput je kaput! Uostalom danas se i nose takve 'ofucane' stvari, kao da su već nošene, a tvoj stvarno je nošen od cige, tak da ćeš sad biti 'in'... :)= Citat =:
Poslao: gog
normalno da sam kupio kaput, cim sam vidio wb-a da ga nosi odmah sam si i ja nabavio jedan, pa ne bum valjda dopustio da samo on bude seljacina...
:)
@wb....tvoj kaput smo vidli,još ti samo fali Ksena (princeza ratnica):)
to je BUNDA, a ne kaput, i to od medvjeđeg krzna, rukom odranog... ;) A Ksene i lijepe žene se ljepe na mene ko princeze ratnice na dobru šoru u blatu... ;D
...mislil sam na usporedbu sa muškarcima iz tog doba......stvarno nisu živine:)
pa to sam ti i ja - herkul je nula prema meni! još kad si nabavim ono kožno kaj dođe na ruku ko neka debela narukvica i mač, pa idem na kavu takav u buldoga!
...kromanjon style....dobro ti stoj:)