imas ih po oglasima nove,za oko 3500 milje,negdje i jeftinije
Printable View
Znam da ih ima u oglasniku ali brijem cekat do jos par mjeseci jer mi tada istice ugovor u T-Mobileu( covjece, zar je vec proslo 2 godine...)
Taman dode oko travnja, jos dva mjeseca i hop, moj je... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g045.gif
Novo u ponudi T-mobile_a:
Samsung SGH-E570
Cijena uz Flex 60 na 12mj: 1398,00Kn
Jučer sam vidio da reklamu od T-mobile_a i trebao bi im ovih dana doći SonyEricsson K800, smeđi + neki Swarovski kristali (kao poklon za Valentinovo)
Dosho Vario II. :)
Da nije toliko skup, bio bi ljut jer sam upravo kupio Vario. Ali dupla cijena za 200mhz jaci proc i 3G? Za godinu dana mozda... :p
Ko što je JuXXy rekao, došao MDA VARIO II
Flex 60 na 12mj : 3998,00Kn...
Cijena samo uređaja: 4198Kn...
Evo u Simpa paketu došla Motorola C140.
Cijena: 298 kn
Motorola C140
Evo koliko vidim dobili su napokon blackberry 8100 pearl u ponudi.
Danas mi stigao reklamni letak ipercoop-a i u njemu reklama Simpa paket Motorola C118 za 198 kn + Start paket s početnih 20 kn + 8 mj. 10 kn. Još se dobije privjesak na poklon. Po meni dobar izbor za 2. telefon.
tu Motorolu imam nekih godinu dana,a baterija i dalje drzi sedam dana.idealno za drugi ili treci mobitel.
kod tih enter level mobacha je definitivno najbolja nokia 1600, baterija preko 5-6 dana ako se full koristi mob, preko 200 sms-a sejvat se može, malen, jednostavan, praktičan...
dali ima i po kojoj cjeni u cronetu za kupiti blackberry i qtec s200???
kako naplačuju usluge blackberry-a-mail i internet?
Kad će onaj ludi Motofone F3 u ponudu? Totalni "back to basics" telefon, samo za pozive i nist vise, to mora bit oko 300kn, ne vidim ga nigdje kod nas za kupit
Vidio sam da Nokia 5140i je u simpa paketima za 998kn mislim da je to super kupnja!!
Koji je trenutno najjeftiniji simpa paket, a da ga ima za kupiti negdje?
mislim da je motorola c118 za 198kn.
pogledaj u konzumu
U Konzumu nemaju nista od simpe , samo nokia 2310 u vipu .