Nisam niti ja gledao,... spavao sam... jel bar schumi bio ispred Alonsa kada mu je motor crko??
Printable View
Nisam niti ja gledao,... spavao sam... jel bar schumi bio ispred Alonsa kada mu je motor crko??
..bas mi je drago kaj je Alonso pobedil lalala;D ;D
Tralalala sad če Alonso od sljedeče godine gledat Raikonenu u leđa(ispravak,ako ih uopče bude i vidio od brzine kojom bude ga Kimi prestigao)Tralalala;D= Citat =:
Izvorno postao lili
ma super onda bum za Kimija i tak mi je i on sladak hehe lala!;D
znači ti navijaš za nekog u formuli tko ti je sladak??to je tako nezrelo;D
...pa da ja sam jos nezrela hehe LOL...ma jednostavno nevolim shumija!!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
A u PM i pas mater i sve skupa. ****** sve!
Čuda se NE dešavaju, osim bahatim arogantnim prepotentnim majmunima imenom Fernando i prezimenom Alonso.
Mislim, nevjerojatno koliko sreće ima taj mali. Schumi ima trku u šaci, od početka do kraja, rutinski, i nitko mu ne može ništa. Jedini način je da se umiješa vis major, kao što je i bilo. Pas mater, pas mater i opet pas mater.
To samo dokazuje da se bolje rodit bez pimpeka nego bez sreće...
odkud to da je alonso prepotentni majmun?ja isto navijam za alonsa.jedva cekam da shumachesher ode vise... dosta mu je bilo pobjedivanja.
tak i ja...najdrazi mi je alonso,a sumi mi vec na zivce ide nekak :)
O je... Šumaher (u mladim danima) je naspram njega bio beba, kolko je ovaj prepotentan... dovoljno vam govori činjenica da ga niti sami španjolci ne vole baš radi toga i više ih navija za De la Rosu...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
A zaštoooo???Zato šta je arogantan,prepotentan,nizak,pravi se pametan..hmmmm i šta još...e daa..ima blatnu "jezičinu"= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Tko zna možda Alonsa neko "pokupi" onako slučajno prilikom pretjecanja...Recimo Raikonen;D
ja samo znam da mi se alonso zgadio kada je na nekom gliseru i publici srednji prst pokazuje. mali nije prvak nikakav, slamao se kada ga je shumi sustizao zadnjih mjeseci, krivio fisichellu, michelin, renault...shumi je uvijek bio uz svoj tim, i cak je i danas izjavio da je zahvalan timu...
jedino me brine kakav ce ferrari biti bez shumija, on im je davao ogromne informacije na testiranjima, a za kimija su rekli da samo zna dobro voziti, inace nije bas nesto (testiranja i takve stvari)
ma alonso je papak... pa njegova vlastita momčad ga nevoli...
šumi je zakon, došao je u boks, sa svakim mehaničarom se pozdravio sjeo sa svojim bečarima i uživao gledajući s njima ostatak utrke...
cak je i ovaj jadni reziser, nakon sto je utrka zavrsila, pol minute snimao shumijev bolid iz postovanja... bolio ga je k**** sto je alonso pobijedio....
tuga u blazickovom glasu bila je i vise nego primjetna, prvih deset krugova nakon odustajanja, govorio je totalno bezlicnim tonom, samo zato sto mora...
ali,ima nade...ima... znao je odustajat alonso i prije, zbog cega bi se iduca utrka razlikovala?!?
btw. znate zasto se fiziko rasplakao? zato sto je shumi odustao!!!
skoro pa mi zao alonsa:thumbup: :rotfl: :jump: :rotfl:
Negdje sam pročitao na netu da bi od 2008 Audi ušao u Formulu 1,i da več razvija PAZITE :flame: Dizelski motor:dunno:.Bemu još sam fali plug iza pa da preore stazu.....
Sta reci? Sada je sva nada na Satu. Bude li imao imalo postovanja prema Schumiu, zna se gdje bi trebao zavrsiti.;D
nebih se cudio jer audi vec koristi V12 twin turbo dizel motor u svojim autima za le mans utrku= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Da taj motor je isproban,ali tehnologija izrade je skroz drugačija za V-8 motore.
A i više od 50% momčadi u F1 bi morale podržati ovaj prijedlog da bi uopće dizel ušao u F1.A tu je još i Bernie...Tako da nisam siguran u njegovu budučnost u F1.Bar ne tako brzo
A šta nisu oni imali V10 tdi,a ne V-12,ili se varam
VN Brazila-22.10
http://img204.imageshack.us/img204/1444/atx4.png
PRVA UTRKA: 11. veljače 1973.
DUŽINA KRUGA: 4 309 metara
UKUPNO KRUGOVA: 71 (305.909 km)
NAJBRŽI KRUG: J-P. Montoya- 1:11:473 (2004, Williams)
POSTOLJE 2005: 1. J-P. Montoya - 2. K. Raikkonen - 3. F. Alonso
uski zavoji predstavljaju problem za motore bolida jer su kočenja velika. Primjer je i šikana koja je smještena odmah u prvom zavoju poslije startno-ciljne ravnine a njezina namjena je upravo da uspori bolide nakon dugog ravnog dijela.
PRIJAŠNJI POBJEDNICI
2004: J-P. Montoya (McLaren)
2004: J-P. Montoya (Williams)
2003: G. Fisichella (Jordan)
2002: M. Schumacher (Ferrari)
2001: D. Coulthard (McLaren)
2000: M. Schumacher (Ferrari)
1999: M. Hakkinen (Mclaren)
1998: M. Hakkinen (Mclaren)
1997: J. Villeneuve (Williams)
1996: D. Hill (Williams)
1995: M. Schumacher (Benetton)
1994: M. Schumacher (Benetton)
1993: A. Senna (McLaren)
1992: N. Mansell (Williams)
1991: A. Senna (McLaren)
1990: A. Prost (Ferrari)
1989: N. Mansell (Ferrari)
1988: A. Prost (McLaren)
ja se nadam da nas Sato neće iznevjerit:spin: . Ali moga bi se i Raikkonen zabit u Alonsa... ;D
Pssssst! (da nas ne skuže)= Citat =:
Izvorno postao gLemon
Ako tako bude napravit ču VELIKUUU feštu;D:guitar::jump::beer:= Citat =:
Izvorno postao gLemon
Ta utrka bi trebala biti neveče oko sedam sati?Nadam se ..jer sam ujutro zauzet..
...bas me zanima!!;D
Bit će fešta, ali bi mi bilo žao Raikkonena jer je već previše puta odustao...:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Onda mu još jednom ništa ne znaći;D= Citat =:
Izvorno postao gLemon
AAAAAAAA SABOTAŽAA U FERARRIU:evil:.NEMREŠ BELIVET DA DVIJE NAJBITNIJE UTRKE ON IMA PROBLEMA:angry::angry:.SAD SAM LJUT ZA POPIZDIT:fried: