Od jucer zadovoljan vlasnik e730, samo me to muci za flat kabel...ali ebiga takva je politoka kod preklopnih zelefona. Alu u planu mi je D600 ili D730 sa symbian soft....
Printable View
Od jucer zadovoljan vlasnik e730, samo me to muci za flat kabel...ali ebiga takva je politoka kod preklopnih zelefona. Alu u planu mi je D600 ili D730 sa symbian soft....
sony ericsson...:thumbup:
znam da je ovo prastari topic ali ova anketa je malo glupa...
sad ja promjenim mobitel i kako da onda glasam kad je samo jednom dozvoljeno? lol
trenutno koristim sony ericsson (p910i), to mi je prvi SE, sony nisam imao a ericssona imao 2
Nokia, Nokia, i opet Nokia. A kad prodam Nokiu, kupit ću Nokiu.
Jesam spomenuo da imam Nokiu?
;D ;D ;D
...aaa Nokiu imaš....nisam znala i ja!!:)= Citat =:
Izvorno postao marko6630
onaj plosnati veliki...tucanje oraha i nečijih glava i sićušnih mobitela je samo jedna od milijun funkcija lol!
samo Nokia:)))
frizera,ginekologa i Nokiu ne mijenjam:)))
također se slažem sa tobom! ali....hm! ja nemam svog frizera niti ginekologa:-/ šta ću sad?= Citat =:
Izvorno postao erika
kako nemas frizera?bemu...a imas zubara?:))
imam zgodnu zubaricu! već sam dva put išo vadit umnjake..hehhe!
frizer sam sam sebi svakih 5 dana 8)
i da ne bude off topik! imam NJOKIJU!!! 8)
NJOKU 7610 jos od 2004.
Trenutno koristim Nokiu 6020 koju sam posudio od majke, dok ne nabavim ili Nokiu 6630 ili SonyEricsson K750i...
Nadam se da ću ostat "na Nokii"
panasonic x700..dobar mob sam da ima veci ekran(kao 6600) i da ima mocniju bateriju, bio bi savrsen..ima najbolju tipkovnicu od svih mobitela(kao ona na samsungu v200,skroz je ugodna i tiha).. btw jel prodaje tko SONY Z5?
nokia nokia ja misim da je ona trenutno in...iako ni sonyericsson ne zaostaje,......:afro:
ZIMENS RULC!!!SX1 POGOTOVO!:king:
Nešto ovako sam sa sobom razmišljam. Mislim da je Nokia najzastupljenija...
Ma Nokia je zakon!
Trenutno 6170 (zamislite!), ali vrlo brzo N80!:thumbup:
PS-mislim da je Nokia najveća tvornica mobitela na svijetu!;D ;D ;D
trenutno koristim samsung d600
Sony Ericsson S700 i D750... :klap:
Trenutno koristim Siemens M55 , sad cu nekad kupit Benq - Siemens S88 :thumbup:
ovo mi je poprilično stupidno pitanje... jer zapravo sve piše u boksiću :-/ ali ajde... ako je to zbog neke statistike... :rolleyes:
weee.. nokia vodi ;D ;D
vidi ja bio 200. glasač i 2. sa panaxom..:thumbup:
...od jučer Nokia 6600 :) ... vratih se na symbian...
[QUOTE=flOorKilla]znam da je ovo prastari topic ali ova anketa je malo glupa...
sad ja promjenim mobitel i kako da onda glasam kad je samo jednom dozvoljeno? lol
slazem se..ja sam postao nedugo korisnik t-mobile mreze jer me odusevio njihov d750i, sad sam prezadovoljan:thumbup:
....sonyericsson...the best
piše i lijevo a i u potpisu...............
Trenutačno MDA Compact a Mpx200 mi je zamjenski