za sad su tih tako lako pridobivali super ponudama, sad ih jos lakse gube ovakvim uslugama.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Printable View
za sad su tih tako lako pridobivali super ponudama, sad ih jos lakse gube ovakvim uslugama.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
pa ni to nije rjesenje jer sta je 1000 minuta 17h? sranje,,da tele2 zna kolko ja pricam na vipu..propali bi !!! :)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Dobro pa šta je vama, sad ako par fanatika priča 5 h dnevno ne znači da je svima nedovoljno 500 odnosno 1000 min. Ja imam curu za mukte broj i pretplatu, dakle 1000 min, znači malo više od pol čuke dnevno. Šta će mi više, pa ne želim cijeli dan visiti na mobitelu i zračiti se toliko prije svega. Draža mi je cura uživo nego preko mobitela. Ako je nešto trebam nazovem besplatno i to je to, da ne spominjem da će mi se zbog tog mukte broja smanjiti i račun za fiksni. Meni se ta tarifa ful isplati!
pola sata dneveno pricat s curom????? fakat si onda imate puno za pricati.. to ja ne bi mogo ni da hocu... min 2h u komadu ;) + što se vidimo.= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
:wall: :eek:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Potpuno se slažem s tobom. Ali amaterski je od strane tele2 da tjedan dana poslije od objave tarife mijenja uvjete korištenja.= Citat =:
Pa cijeli dan i noć sam s njom, a kad nisam onda je ona na faksu ili sam ja na faksu, ili negdje partijam, ......, itd. Tako da nemam kada pričati satima (ne kažem da se to nikada ne desi, ali ...). Jedan dan potrošiš 15 min drugi 45 min i po meni je 1000 min čisto dosta. Ali sad smo već lagano u off-u.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Govori se o 500 minuta (1000 je sa 2 kartice :))= Citat =:
A neka mi netko objasni kako će vam naplatiti ako prijeđete tih 500 minuta na prepaidu? Kome će skinuti sa računa, ako imaš na njemu cca 30-ak kn? I čisto sumnjam da će frendica od supercoma morat platiti račun i kad je stigla u tjedan dana prijeći 500 minuta? I ako joj jesu naplatiti, neka nam detaljno napiše što je dobila od njih i kako je to obavljeno. U suprotnom ne vjerujem.
= Citat =:
Ispravno zboris :) A ako si na mobu s nekim po 2 sata dnevno, bas me zanima mkoliko je u tom razgovoru "praznog hoda" tj. sutnje. Pa nemos 2 sata neprekidno pricat da ga jebes. Ili mozda zadnjih 20 minuta razgovora zvuci ovako:
"Aj bok!"
"Hahahha, boook!"
"pa sta ne prekines?"
"pa necu ti prekini"
"Hahaha, ma ti prekini"
"Ma neeecu, ti prekini"
itd.....
Bolja je ako dosta zoveš, a ako puno šalješ poruke i to na relativno mali broj brojeva onda nemam neke prednosti u odnosu na t-mobile. A baš sam se veselio da ću s curom pričati besplatno, a uz to imati i više novaca za ostale pozive.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ah :-/
Pa možeš slati jeftinije poruke nego s t-mobilea, možeš zvati druge mreže puno jeftinije nego s t-mobilea, imaš ful jeftine pozive unutar mreže koja se sve više širi i možeš besplatno pričati s curom ako ništa bar 500 min, a na t-mobileu 0 min. I šta se sad tu ne isplati?= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Sa t-mobile su poruke na simpa broj 31 lipu :spin:= Citat =:
Ma vjerojatno se i isplati ali sam možda malo (ili jako) ljut na njih zbog takvog neprofesionalnog i neozbiljnog ponašanja. :)
Mislim da je 500 min. za večinu ljud sasvim dovoljno. Ima njih koji pričaju puno više ali ja osobno ne poznam nikog takvoga. Imam vip tarifu 0, a mislim da nikad nisam uspio doći do 500 min, a kamoli do 1000. Ako vam je 500 min. na teletu malo uzmite još koju karticu, pa čete na svakoj imati 500 min. A kada sasvim izgrade svoju mrezu mozda ukinu ograničenje :licklips:
Je, malo je :), ali nije to neko rješenje, što ako zaključi netko da mu treba npr. 2000min, to znači da mora imati 4 kartice, što znači dodavati na sve 4 bonove što nije baš netko riješenje.= Citat =:
Izvorno postao predator
Eh, bilo bi lijepo. Ali se bojim da je mala vjerojatnost za to.= Citat =:
Izvorno postao predator
TELE2 je apsolutno ispao neozbiljan, al daj se sjeti kaj su nam radili vip i t-mobile do sad. Držali su duopol tak da je i stvar principa kaj nisam na njima. A sms prema jednom broju jeftiniji 2 lipe??? A sve ostalo puno jeftinije, mislim stvarno...= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Tako je, cisto stvar principa.
Unatoč tome što sam sad ljut počinjem shvaćati da ima smisla to što kažeš. I stvarno 2lp nije neka tako velika razlika. Onda jedino trebam odlučiti da li ostati na mukte ili ne?= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Meni je tarifa 39 bolja ali ako često razgovaraš s jednom osobom možda ti je i mukte broj bolja opcija. Sam odluči.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
ma ne,,, ja kazem.= Citat =:
Izvorno postao JBT
"hej, bok, šta ima?"
i sljedeća 2h samo ona prica :)
hmmm....
mislim da ovdje nije problem sa cienom razgovora...ovdje je problem (ako su) neozboljnosti...
ako je zaista limit 500 minuta e onda nas cijelo vrijem lazu...
ja sam na 85...ma super mi je...ali gledajuci bolje je biti na bonove...
ako zaista naplate to preko 500 minuta....e onda teba ih odj*ebati...
nemozes minjati ono sto si rekao...kad budu vidjeli ljdi da ih se laze...onda t2 nema sanse u hrvatskoj...
Oke. Je li netko pokušao nazvati Službu i tražiti da im se točno kaže u čemu je stvar?
mislim da bi to trebalo pod hitno, ili bar onima kojima je naplaceno da to provjere.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ovo za frendicu stoji! Ovaj mjesec ne može više razgovarati za 0 kn/min sa mukte broje! Ne znam kako bi dokazao, morat će te mi vjerovati na riječ:spin:
A što se tiće ovog nakon 1.5.2006 i meni nije jasno,jedni kažu jedno a drugi drugo, jel se može na kraju zadržati broj iz druge mreže kao mukte broj ili mora baš biti iz tele2 i za one koji su odabrali prije 1.5 broj iz druge mreže?
mislim da se mora promjeniti broj u 095..= Citat =:
Izvorno postao supercom
a ovo da mora plačati, to ti vjerujem.