Zato kažem da su mogli nešto drugo izmislit, ovo na SE je super iskonbinirano.
Printable View
Zato kažem da su mogli nešto drugo izmislit, ovo na SE je super iskonbinirano.
Ma nema veze. Bitno da mi dođe u ruke.
Nokia mora nešto filozofirati sa svakim mobom, uvijek jedan model nema sve, kako bi to imao neki drugi model, a onda opet ispadne da ni taj drugi nema sve... Itd. Iz godine u godinu ista spika...
Ne bi trebale ostajati packe ako je brušeni aluminij, bez obzira na boju...
@Mobby ipak mislim da ovaj mobitel ima sve što se trenutno u njega može staviti. Što bi još trebao imati? Zaštitu za kameru? Tko čuva mob to mu ni ne treba ;)
da, a tko za mob da preko 2000 kn, sigurno će ga čuvati, kako se kaže "ko oko u glavi".
ovo potpisujem= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
nije mi sve jedno odvojit se od ovih novaca!!
Apsolutno se slažem... Ali, većina nezgodica se zna dogoditi da uopće ne idemo za tim. Pogotovo ako je mob "rizičan" da mu se nešto dogodi.= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Npr. dolazi ljeto, mobovi se sele iz prostranih jakni u uske džepove ili ih nosimo u ruci. I, što ako ga slučajno malo jače stavim na stol kafića/restorana, a ono krc-ode poluga za makro-mikro!:)
Opasno, opasno! Ali isto čekam da je kupim...
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
prijatelju kako bi izgledala N80 u futroli nemoj me krivo svatit! skuplja san pare 5 miseci samo za tu nokiju i namjeravan je kupit posto po to, nadan se da me razumis ali ako bude neke neprimjetne male futrole za nju obavezno cu je uzet:thumbup:
Ma kužim te frendu!= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Ne govorim ništa loše o N80, samo sam malo skeptičan oko nezaštićene kamere i male polugice za makro.
Inače i ja skupljam lovu za taj mob tako da ti nemam ništa za prigovoriti.:rotfl:
inace prijatelji su me zarazili sa symbiancima tj. sa nokiom 6630 i 6680 zaljubija san san se na prvi pogled u planu mi je bila N70 ali san ipak odlucija pricekat masinu N80 sta mi je i malo tesko palo jer iman pare a nema mobitela:wall:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ali doce ona kad tad:thumbup:
evo boja tipkovnice
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//26.jpg
mislim da je ipak ovako bolje nego da lipim slike bezveze :)
Stupid kveščn:
čemu služi ovaj gumb s zarolanim isprekidanim kvadratom pored gumba za izbornik?
"Media key" - samo još jedna prečica do omiljenog programa
Mobyy iman jednu dobru vijest u vezi onoga klina za regulaciju ostrine kamere na N80!:)
dakle otvor je napravljen tako je dosta udubljen u masku i mali klin je ispod razine tako da ga je malo teze razbit evo slika!
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//12.jpg
Svaka ti čast, Vedrane!
Definitivno ću je bocnuti KAD iziđe.
Evo se bliži travanj, još koji sat, nadam se...
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ja neznan stvarno sta je ovo nisan neki uzivljenik ni napaljenik ni nasta! sasvim san normalan covik ali u N80 san se uzivija posteno!!!
u planu mi je bija N70 ali kad san vidija N80 nista ispod toga mi ne lezi!!
prijatelji se neslazu sa menom radi cijene!!
moje misljenje sta se tice cijene prema ostalim symbijancima je sasvim ok mozda malo skupo ali kad je bal nek je maskembal!:licklips:
N80 dolazi sa miniSD karticom, zanima me da li dolazi i adapter s njom. Imam čitač kartica koji čita SD kartice pa me zanima da li ću moć koristit te miniSD u čitaču.
Dolazi. Stari mi je uzeo 6270, došla je sa adpterom za SD.
cini mi se da ce N80 ipak do kraja 5. miseca bit u prodaji
Odakle ti informacije?
Evo Apoc kazaše da se N91 očekuje ovoga vikenda, a da bi onda ko po špagi trebale i ostale Symbian Nokie.
Samo- problem što još nema aplikacija za seriju 60, v.3, a Dotsis ne radi, što bi mogli možda skuplje platiti nego samu n80.:-/
Evo vijest od jučer 03.Apr.2006.
= Citat =:
The shipments of the N91 will start this week and that of N71 and N80 in the next two weeks. The release of the N91 smartphone was originally set for the end of 2005, however it was suspended till 1Q 2006 while the company worked on some software problems. The shipments of the business smartphones the E60, E61 and the E71 set for end of March will start in the upcoming weeks.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Prelijepo!
Za Uskrs super poklon!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zva san bija u mobisa pa ih nisan moga dobit ali san dobija odgovor na mail da ce bit u prodaji tokom 5 miseca= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
a sta se tice aplikacija uopce se ne brinem jer logicno je kad su i dosad izlazile za starije verzije vijerovatno je da ce i za ovu novu pa i za nadolazece
prijatelju ne gubi nadu nije dotsis jedini ps i ako ga vise ne bude otvorit ce se novi forum kako sta je dotsis looooool :);D :spin: :thumbup:
svaki put zaboravin pitat di pratite te vijesti o izlasku mobitela tj NOKIA
ja cilo vrime zoven one iz mobisa i saljen im mailove!!! poslat ce me u k........!!!!
Meni je Drug Mile preporučio ovu stranicu (zapravo svima nama, koji izgaramo od čekanja).
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html:)
I na www.gsmarena.com imaš uvijek svježe vijesti o nokiama i svim drugim markama= Citat =:
Izvorno postao vedran/st